Tarihlerini yazarsan net bir şey söyleyebilirim canım.
Canım ilk olarak adete 3 gun kala yani 28 ocakta yaptım 46.08 çıktı 2 gün sonra 30 ocak 124.12 daha sonra en son dün yani 5 Şubat 1901 çıktı.
Canım gayet güzel zaten az katlanması sorun bildiğim kadarıyla seninde benim gibi fazlasıyla katlanmış.
Evet canım ins kesesi görürüm haftaya yaa. Rahat edemiyorum böyle. Hepimiz inş sağlıkla devam ederiz. Sen ne zaman gidiyordun canım kese için?
Hayırlısıyla inşallah canım görürüz. Ben yarın gidiyorum çok heyecanlıyım.
Kızlar merhaba bende de haberler pek iyi değil dün kahverengi sümüğümsü bi leke geldi benden hemen doktora koştum kesede bozulma yok gayet düzgün ama düşük riskin var dedi.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.iğne verdi 5 tane doktor.bugün de çok az çamaşırıma bile geçmiycek kadar gelmiş nokta kadar.gitmesin bebeğim çok korkuyorum
Kızlar merhaba bende de haberler pek iyi değil dün kahverengi sümüğümsü bi leke geldi benden hemen doktora koştum kesede bozulma yok gayet düzgün ama düşük riskin var dedi.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.iğne verdi 5 tane doktor.bugün de çok az çamaşırıma bile geçmiycek kadar gelmiş nokta kadar.gitmesin bebeğim çok korkuyorum
Çok sağol Canım purluton 1 tane verdi dün yaptırdım 5 tane de prognex galia ondan verdi akıntım yok şu an ama korkusu yetti.bi an önce kalbini duysam ve hiç bişey olmasa.Ben yardımcı olabilmek için dikkatli okumadan hemen yazmışım canım kusura bakma muhtemelen doktorun proluton iğne yazdı sana. Merak etme arkadaşımında başına geldi iğnelerini dediği aralıklarla düzenli vurdur hiç bir şey olmucak bebeğine allahın izniyle.
Canim geçmiş olsun korkma maya çalış stres yapma dinlen mutlaka uzan.bir şey sormak istiyorum kesen üstten ultrasonda mı göründü alttan mi ?Çok sağol Canım purluton 1 tane verdi dün yaptırdım 5 tane de prognex galia ondan verdi akıntım yok şu an ama korkusu yetti.bi an önce kalbini duysam ve hiç bişey olmasa.
Canım bana hiç alttan bakmadı doktor üstten karından gözüktü.Canim geçmiş olsun korkma maya çalış stres yapma dinlen mutlaka uzan.bir şey sormak istiyorum kesen üstten ultrasonda mı göründü alttan mi ?
Çok sağol Canım purluton 1 tane verdi dün yaptırdım 5 tane de prognex galia ondan verdi akıntım yok şu an ama korkusu yetti.bi an önce kalbini duysam ve hiç bişey olmasa.
bende 25 im :)30 a bastım hamile kaldım :)gökçen adım senin?
memnun oldum :)bende 25 im :)
ecem bende memnun oldum.
yazmistim dun gece ama gondermemisim .
canim allahin izniyle bebegin seninledir insallah sen hep guzel dusun stres yapma sakin hep dua etamin kızlarrrr çok tuhaf oldum yaaa diyelimki boş gebelik o kese nasıl düşecek yaw(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?