Çok geçmiş olsun canım,ben dış gebelikten korkmuştum, olsun üzülme sonuçta hamile kalabiliyoruz önemli olan bu bence,zaten sağlıklı olsa düşmezdi diye düşünüyorumCanim geçmiş olsun inşallah tez zamanda kavusuruz sağlıklı bebeklerimize bende düşmesini bekliyorum bebegim in. .. Rabbim bebeklerimizle olsun
Canim cok gecmis olsun ins en kisa zamanda bebegin olurArkadaşlar çok takip edemiyorum herkesin.msjlarini bugün sanırım uzgunum diye . Ama dualarim hepinizle hala takipte yim inşallah bende gelecek ay yetisirim size ..
ne kadarlik hamilesin??Arkadaslar benim canim acayip sekilde kola istiyor aşermek buysa çok fena
banu hanım mı adı? onunda ismini duydum bakalım bi 13 ü olsun da :) olmaz ya 2 gün zor geçti 8 gün nasıl geccek ben ki dünyanın en umursamaz insanıyım sabırsızlık nedir şu 2 günde bu yaşıma kadar yaşamadığımı yaşattı bana birkaç hücrecik:)ozel hastane canim etimed hastanesinde bayan cok tatli doktorum. dedigim gibi aylin hanimdan memnun kalmazsan bana haber verirsin
hayir emel hanim.banu hanım mı adı? onunda ismini duydum bakalım bi 13 ü olsun da :) olmaz ya 2 gün zor geçti 8 gün nasıl geccek ben ki dünyanın en umursamaz insanıyım sabırsızlık nedir şu 2 günde bu yaşıma kadar yaşamadığımı yaşattı bana birkaç hücrecik:)
ne kadarlik hamilesin??
bende eksi herseye aseriyorum[/QUOT. benimde canım hep ekşi bişeyler istiyo limonlu şeyler özellikle
ağzım sulandıııııaynen tursu manyagi oldum
başarabiliyosan darısı bana :)hayir emel hanim.
ben pazartesinden beri bekliyorumsali gunu gidicem dusunmemeye calisiyorum ozaman cabuk geciyo zaman
amaan ozur dilerim sileyim caninizi istettimağzım sulandııııı
aşerme bu kadar erken oluyo mu yaaa :) eşlere eziyet vakti gelmiştir o vakit ama edindiğim anaç ruh buna musade etmicek zanlımca :)ağzım sulandııııı
calisiyomusun??..başarabiliyosan darısı bana :)
yok bende çalışmıyorum :) eskiden uyurdum vakıt gecerdi simdi uyuyamıyorum da :)calisiyomusun??..
eger calsiiyosan daha kolay bak ben suanda calismiyorum evdeyim hep ona ragmen dusunmemeye calisiyorum
ben uyuyorum ya ogleye kadar geceleri uyuyamiyorum surekli wc deyim bende gunduz uyuyorum :)yok bende çalışmıyorum :) eskiden uyurdum vakıt gecerdi simdi uyuyamıyorum da :)
bulantılar ne durum da ?ben uyuyorum ya ogleye kadar geceleri uyuyamiyorum surekli wc deyim bende gunduz uyuyorum :)
aslinda midesi cok hassas biriyim ama cok sükür daha bulantilarim baslamadi sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim :)bulantılar ne durum da ?
ben de yanma var ama rahatsız etmiyor aşerme yok yani canım bişey istemiyor kasık ağrısı ve tuvalet ihtiyacı dısında bi belirtide yok :) sevinelim bosver :)aslinda midesi cok hassas biriyim ama cok sükür daha bulantilarim baslamadi sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim :)
aynen boyle ara ara az az geliyo sanki hih diyorum tamam geldi ama gelmiyo aman gelmesin :)ben de yanma var ama rahatsız etmiyor aşerme yok yani canım bişey istemiyor kasık ağrısı ve tuvalet ihtiyacı dısında bi belirtide yok :) sevinelim bosver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?