• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canim geçmiş olsun inşallah tez zamanda kavusuruz sağlıklı bebeklerimize bende düşmesini bekliyorum bebegim in. .. Rabbim bebeklerimizle olsun
Çok geçmiş olsun canım,ben dış gebelikten korkmuştum, olsun üzülme sonuçta hamile kalabiliyoruz önemli olan bu bence,zaten sağlıklı olsa düşmezdi diye düşünüyorum

kızlar,, benim akraba i taallukat habire rüyasında beni hamile görüyo yok bebeğim olmuş görüyor söyleyen söyleyene....ben böyle bişey görmedim ben bu ay hamile çıkmazsam daha da çıkmam heralde:KK70:

Arkadaslar benim canim acayip sekilde kola istiyor aşermek buysa çok fena :-)

ozel hastane canim etimed hastanesinde bayan cok tatli doktorum. dedigim gibi aylin hanimdan memnun kalmazsan bana haber verirsin
banu hanım mı adı? onunda ismini duydum bakalım bi 13 ü olsun da :) olmaz ya 2 gün zor geçti 8 gün nasıl geccek ben ki dünyanın en umursamaz insanıyım sabırsızlık nedir şu 2 günde bu yaşıma kadar yaşamadığımı yaşattı bana birkaç hücrecik:)

banu hanım mı adı? onunda ismini duydum bakalım bi 13 ü olsun da :) olmaz ya 2 gün zor geçti 8 gün nasıl geccek ben ki dünyanın en umursamaz insanıyım sabırsızlık nedir şu 2 günde bu yaşıma kadar yaşamadığımı yaşattı bana birkaç hücrecik:)
hayir emel hanim.
ben pazartesinden beri bekliyorum :( sali gunu gidicem dusunmemeye calisiyorum ozaman cabuk geciyo zaman

aslinda midesi cok hassas biriyim ama cok sükür daha bulantilarim baslamadi sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim :)
ben de yanma var ama rahatsız etmiyor aşerme yok yani canım bişey istemiyor kasık ağrısı ve tuvalet ihtiyacı dısında bi belirtide yok :) sevinelim bosver :)

ben de yanma var ama rahatsız etmiyor aşerme yok yani canım bişey istemiyor kasık ağrısı ve tuvalet ihtiyacı dısında bi belirtide yok :) sevinelim bosver :)
aynen boyle ara ara az az geliyo sanki hih diyorum tamam geldi ama gelmiyo aman gelmesin :)
bu arada kac yasindasin adin ne tanisalim :)

Back