Ayyy bendede var çikolata kisti o yüzdenmi acaba kanamambende kullanıyorum canım kan sulandırıcı iğne aspirin polikstikover var birde doktorum dikkat etmemi söylesi doğumda fazla kilo sıkıntılı olabiliyormuş fazla kilo almaya müsait yapım var tabiki bebeğim herşeyden önemli inşallah o beslenir yediklerimden nun sağlıklı olması daha önemli tabi
Evet haklısın canım çok sağolcanim ihmal etme bak bence hemen bi uzman doktora gorun allah korusun bi ilac bisey verir yada normal derse en azindan icin rahatlar
Sağlık ocağına gittim yerleşme kanaması olabilir dedi ama o konuda uzman değil sonuçta o yüzden kadın doğuma git dedi 2 gün bekleyip gideyim diyorum değer artmışmı anlaşılsın, adetim 7 gün geçti arkadaşımda benim gibi olmuştu kanaması vardı ama şimdi iyi tek tesellim o[
Komik ama midem bulanıyo şimdiden :)
canım benim kan pıhtılaşması var o yüzdendi iki defa olunca kan testi yaptırdım bir sürü test vardı kan pıhtılaşması oldugu için bebeğe yeterli oksijen gitmiyomuş polikistikoverde kalitesiz yumurta olduğu için olabilir demişti bence sen randevunı al canım doktordan çünkü kanama için ilaç veriyorlar yanlış hatırlamıyorsam progestan die birşeydi doktorum bana ikinci hamileliğimdede kanama olursa haberim olsun demişti ama senin daha yeni canım üstüne görme olabilir tabi doktorun daha iyi bilir görünmende fayda var bence beklemeAyyy bendede var çikolata kisti o yüzdenmi acaba kanamam
Sağlık ocağına gittim yerleşme kanaması olabilir dedi ama o konuda uzman değil sonuçta o yüzden kadın doğuma git dedi 2 gün bekleyip gideyim diyorum değer artmışmı anlaşılsın, adetim 7 gün geçti arkadaşımda benim gibi olmuştu kanaması vardı ama şimdi iyi tek tesellim o
Benide cok etkiledi cok uzuldum.Incicim Allah sabır versin canım.Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir sekilde bebegine kavusursun.Bugun yazmak bile gelmedi icimden buraya.daha ne kesesini gordum ne de kalp atışını duydum.inciden sonra heran herseyin olabilecegini daha kesin bi hamileligimin olmadigini farkettim.Olsa da sonrasindada taktir Allahın.insaallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimiziİnciküpeli'nin yaşadıkları beni çok etkiledi canım. Ben 24 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi. Sebebi bulunamadı. 13 ay sonra Rabbim bana yeniden hamileliği nasip etti. Şimdi alacağım kilolar, olduğum ve olacağım kan sulandırıcı iğneler, bulantılarım, halsizliğim hiç biri gözüme görünmüyor. Hepsine razıyım. Yeter ki sağlıkla kucağıma aldığım günü göreyim.
Canım bugün gittim kese görünmedi bana testler yazdı düşük tehlikesine karşı, Pazartesi göstereceğim.canim sen ne yaptin doktora gittinmi degerin nasil? doktor biseyler demis ama tam anliyamadim
teşekkür ederim canım...benim de çok sırt omuz ağrılarım var sanki dövmüşler hiç halim yok bişey yapmaya hayırlısı bakalım...benim bel ağrım bi garip ama aniden sancı giriyo hafif geriye eğsem belimi kramp gibi sızlıyo bir de dediğim gibi hani küçük kız çocukları poz verirken belini tutarlar ya işte oraları sızlıyo bazen, belki de iltihaptır bilemedimadete 1 hafta kala asiri bir bel agrisi yasadim bi kac gun sonrada garip bi halsizlik grip olmus gibi ama sadece halsizlik yorgunluk sanki vucudum insaatta calismis gibi halbuki butun gun yatiyodum.
keainlikle anladimki adet belirtileriyle tamamen ayni hatta sunada bile ayni adet sancilari cekiyorum ara ara
Bilseydim şimdiye kadar beklemezdim idrarda negatif çıkınca adet oldum zannettimCanım hemen bu konuda uzman bir doktora görünmelisin. Kanamanın açık renkli ve kırmızı olmaması gerekiyor. Yerleşme kanaması kahverengi olur diye okudum hep. Eğer düşük tehliken varsa ona göre iğne, ilaç ya da jel verebilirler.
Bilseydim şimdiye kadar beklemezdim idrarda negatif çıkınca adet oldum zannettim
Canım ben onceki hamileligimde Gamze Caglar a gitmistim ve memnundum.ama simdi hastanede muayene etmiyormus sanirim ozel muayenesi varmis.su ilk kontrolden sonra tabi ucreti de cok ucuk degilse ona gitmeyi dusunuyorum.Selam arkadaşlar... Dün itibarıyla beta-hcg 960 çıktı .İlk gebeliğim olduğu için heyecan oranım birhayli fazla :) Sağlık ocağında 5 haftalık dedikleri için keseyi görebilmek adına randevumu 13 şubata aldım ama kasık ağrılarım beni biraz korkutuyor . Sizce daha erkene alıp gitmelimiyim ? Bir de Ankara da ikamet eden ekim annelerin den doktor tavsiyesi istiyorum .Doğuma kadara devam edebileceğim bayan bir doktor araştırıyorum. Gidip memnun kalan anne adaylarından tavsiyeleri bekliyorum :) hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız Allah'ın izniyle :)
teşekkür ederim tavsiyen için deraran . Ben medicalpark Aylin hanımdan randevu aldım İLK kontrol için özel hastane ile muayenehane arasın daki fiyat farkları nelerdir bilmiyorum .Araştırmak lazım sanırım doğuma kadar istikrarla aynı doktora gitme taraftarıyım :) birde 4 gün gecikme ile 960 çıkan sonuç çoklu gebelik olabilir mi? :) forumu okuyunca biraz endişelendim açıkcası:)Canım ben onceki hamileligimde Gamze Caglar a gitmistim ve memnundum.ama simdi hastanede muayene etmiyormus sanirim ozel muayenesi varmis.su ilk kontrolden sonra tabi ucreti de cok ucuk degilse ona gitmeyi dusunuyorum.
teşekkür ederim tavsiyen için deraran . Ben medicalpark Aylin hanımdan randevu aldım İLK kontrol için özel hastane ile muayenehane arasın daki fiyat farkları nelerdir bilmiyorum .Araştırmak lazım sanırım doğuma kadar istikrarla aynı doktora gitme taraftarıyım :) birde 4 gün gecikme ile 960 çıkan sonuç çoklu gebelik olabilir mi? :) forumu okuyunca biraz endişelendim açıkcası:)
Gözün aydın canım. Ankara'da yaşamadığım için doktor tavsiyesinde bulunamayacağım malesef. İlk gebelik heyecanını çok iyi bilirim. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk gece heyecandan uyuyamamıştım ben.Selam arkadaşlar... Dün itibarıyla beta-hcg 960 çıktı .İlk gebeliğim olduğu için heyecan oranım birhayli fazla :) Sağlık ocağında 5 haftalık dedikleri için keseyi görebilmek adına randevumu 13 şubata aldım ama kasık ağrılarım beni biraz korkutuyor . Sizce daha erkene alıp gitmelimiyim ? Bir de Ankara da ikamet eden ekim annelerin den doktor tavsiyesi istiyorum .Doğuma kadara devam edebileceğim bayan bir doktor araştırıyorum. Gidip memnun kalan anne adaylarından tavsiyeleri bekliyorum :) hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız Allah'ın izniyle :)
Canım benim adeti 3 gün geçtiğinde 2148 çıktı ben atayım kendimi o zaman.
ben 2 gündür uyuyamıyorum :) hem midem fena halde yanıyor hem de kasıklarım ağrıyor takıntılı ve pimpirikli biri olmadım hiç ama heyecandan sanırım :) özel birşey sonuçta böyle olmaya razıyım :)Gözün aydın canım. Ankara'da yaşamadığım için doktor tavsiyesinde bulunamayacağım malesef. İlk gebelik heyecanını çok iyi bilirim. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk gece heyecandan uyuyamamıştım ben.
5+0di cnm.teşekkür ederim.ilk gebeliğim di. ..Çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olaun. Görüp göreceğin tek acı bu olsun inşallah. Öncesinde başka kimyasal gebeliğin var mıydı? Bebeğin ne kadarlıktı?
canim benim asilamayla oldugu icin asilamadan beri ben crinone jel kullaniyorum doktorum pazarteai gunu gittigimde devam dedi gerci cok sukur bi lekelenme falan yasamadim ama tedbir olarak heralde. sanada boyle bisey verirse korkma sakin tedbir amacli verebilirCanım bugün gittim kese görünmedi bana testler yazdı düşük tehlikesine karşı, Pazartesi göstereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?