• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Selam arkadaşlar... Dün itibarıyla beta-hcg 960 çıktı .İlk gebeliğim olduğu için heyecan oranım birhayli fazla :) Sağlık ocağında 5 haftalık dedikleri için keseyi görebilmek adına randevumu 13 şubata aldım ama kasık ağrılarım beni biraz korkutuyor . Sizce daha erkene alıp gitmelimiyim ? Bir de Ankara da ikamet eden ekim annelerin den doktor tavsiyesi istiyorum .Doğuma kadara devam edebileceğim bayan bir doktor araştırıyorum. Gidip memnun kalan anne adaylarından tavsiyeleri bekliyorum :) hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız Allah'ın izniyle :)
medicalpark aylin hanima bi arkadasim gitti bebek istedigi icin cok tatli bi bayanmis ucretide 77 liraydi sanirim

Kanaması olan arkadaşım sakin ihmal etme aman diyim.benim hiç biseyim yoktu hala yok sadece gebeliğim in içime doğması gibi buda içime doğdu bi kan vereyim dedim. Hemen bi kadın doktoru olan acile git derim
Canım, kusura bakma acını tazelemek de istemiyorum ama erken teşhisle kurtulur muymuş bebek kimyasal gebelikte?

Canım, kusura bakma acını tazelemek de istemiyorum ama erken teşhisle kurtulur muymuş bebek kimyasal gebelikte?
Malesef canım doktorum dayanabilecegi son noktaya kadar dayansa da sağlıksız olduğu için düşer demişti. kalbi atmaya başlasa dururdu dedi .bilemiyorum hiç bi müdahale yapamayız dedi değerin 0 a düşmesi gerek onu görmeliyiz dedi sadece ...

ben etimesguttayim canim
eger aylin hanimdan memnun kalmazsan benim dunyalar tatlisi doktorumu oneririm sana
özel muayenehane istemiyorum sgk yok çünkü doğum için sezeryan doğum düşünüyorum. Ama eğer özel hastahane de bir doktor ise ve bayansa isim verirsen sevinirim :)

Malesef canım doktorum dayanabilecegi son noktaya kadar dayansa da sağlıksız olduğu için düşer demişti. kalbi atmaya başlasa dururdu dedi .bilemiyorum hiç bi müdahale yapamayız dedi değerin 0 a düşmesi gerek onu görmeliyiz dedi sadece ...
Ah canım ne diyeyim bilemedim. Rabbim tez zamanda yerine sağlıklı, ömürlüsünden versin.

Arkadaşlar çok takip edemiyorum herkesin.msjlarini bugün sanırım uzgunum diye . Ama dualarim hepinizle hala takipte yim inşallah bende gelecek ay yetisirim size ..
İnşallah yetişeceksin tatşım, ben 1.5 ay önce kimyasal yaşadım, şimdi tekrar hamile kaldım ama tabi henüz kese falan görünmedi vs ama bak hemen yine kalınabiliyor insan. Dualarımız seninle..

bende sorayım bilgi almakta fayda var antalyada olan arkadaşlar varsa önerebileceğiniz kadın doğumcu var mı gittiğim bi dr var ama güvenemiyorum bayan cok tatlı ilgili gibi ama başka bi doktor bana hormonlarımın düzelmesi için şeker ilacı verdi bu bayana gittiğimizde kesinlikle kullanma dedi başka ilac yazdı eczaneye gittiğinmde elimizde ondan kalmadı glikofen de aynı dedi bende zten kullanıyorum onu doktor onu kullanma dedi dedim başka eczaneye gittim oda ayno dedi ilacın içeriklerine baktık eşimle aynı kadın ne yapmaya çalıştı bilmiyorum başka doktoora mı gitsem bilemedim

özel muayenehane istemiyorum sgk yok çünkü doğum için sezeryan doğum düşünüyorum. Ama eğer özel hastahane de bir doktor ise ve bayansa isim verirsen sevinirim :)
ozel hastane canim etimed hastanesinde bayan cok tatli doktorum. dedigim gibi aylin hanimdan memnun kalmazsan bana haber verirsin

Canım şimdide acile gidebilirsin belki proluton iğne verirler. Progesteron iğnesi oluyor. Belki de yerleşmedir. 2 günde bir beta hcg vererek artışı takip etmeni öneririm. İnşallah yerleşmedir, bizi haberdar et.
Kanamam arttı acile gittim değerim 5 e düşmüş büyük ihtimal kimyasal gebelikti hayırlısı olsun hepinize çok teşekkür ederim

Kanamam arttı acile gittim değerim 5 e düşmüş büyük ihtimal kimyasal gebelikti hayırlısı olsun hepinize çok teşekkür ederim
Canim geçmiş olsun inşallah tez zamanda kavusuruz sağlıklı bebeklerimize bende düşmesini bekliyorum bebegim in. .. Rabbim bebeklerimizle olsun

Back