• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Hayırlı olsun Allahım hayırlısıyla nasip etsin bebeğinizi benim kızım da 20.10.15 doğumlu geçen yıl kardeşi oldu şimdi oğlum 14 aylık oldu onda da ekim annesi oldum:) birilerinin grubumuza yazmış olduğunu görünce çok sevindim :)
bende cnm zaman ne cabuk geciyor ya yaslaniyoruzresmen yaslandigimiza bi ayri duygulaniyorum ,ilk hamileligimiz yazdiklarimiz aklima geldi ona ayri duygulaniyorum ,eee hamileyim o ayri bi duygulanma yapiyor 😊

Hayırlı olsun Allahım hayırlısıyla nasip etsin bebeğinizi benim kızım da 20.10.15 doğumlu geçen yıl kardeşi oldu şimdi oğlum 14 aylık oldu onda da ekim annesi oldum:) birilerinin grubumuza yazmış olduğunu görünce çok sevindim :)
Benim de ikinci bu yıl ekimde oldu ikisinde de ekim annesiyim 😁 ekimliler okula başlama konusunda dezavantajlı oluyor ama ya küçük ya büyük okuyorlar sınıfta ..

Benim de ikinci bu yıl ekimde oldu ikisinde de ekim annesiyim 😁 ekimliler okula başlama konusunda dezavantajlı oluyor ama ya küçük ya büyük okuyorlar sınıfta ..
Ben avantaj olarak görüyorum canım geç gittiklerinde tam olgunluğa ulaşıp gidiyorlar

Neredeyse bir yıl olmuş hiçbirimiz buraya uğramamışız.. benim oğlum anaokuluna bu yıl başladı ve hastalıktan kurtulamadık! Eylül ekim kasım her hafta doktordayız maalesef.. sizde durumlar nedir, nasıl koruyorsunuz çocukları okul mikroplarından..
Benim oğlum da Ekim 6 doğumlu Biz de bu sene Anasınıfına başladık İlk başlarda hasta olduk Ama şu an çok şükür bir sıkıntımız yok maalesef vücut bağışıklık kazanıyor çok dikkat etmek gerek

Benim oğlum da Ekim 6 doğumlu Biz de bu sene Anasınıfına başladık İlk başlarda hasta olduk Ama şu an çok şükür bir sıkıntımız yok maalesef vücut bağışıklık kazanıyor çok dikkat etmek gerek
Siz de hamileymişsiniz hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin

sizin de mi ikinci cogu kisi 2.yi yapti galiba coktan ben calisiyorum, kaza ile oldu dusunuyordum ama az daha beklesin falan diyordum nasip boyleymis
Hayırlısı böyleymiş demek ki. İnsan olmadan.anlamıyor ama hepsi ayrı kıymetli çocukların hepsini ayrı seviyorsun ve göreceksin nasıl güzel anlaşacaklar. Yaş aralıkları ideal bence planlasanız olmayabilirdi:)

sizin de mi ikinci cogu kisi 2.yi yapti galiba coktan ben calisiyorum, kaza ile oldu dusunuyordum ama az daha beklesin falan diyordum nasip boyleymis
Evt😍😍
Çoğu ikiledi😁 kardeş önemli sizinkide zamanını iyi bilmiş bence

Evt😍😍
Çoğu ikiledi😁 kardeş önemli sizinkide zamanını iyi bilmiş bence
hayirlisi artik cnm ,biraz kredi vardi 3 sene sonra diyorduk cikti geldi bi kiz bi erkek tam isabet oldu,bi de babamiani bi sekilde kaybettik nisan ayinda kalp krizinden erkek olacagino duyunca bi de vefatindan iki ay sonra oldu dedik Allah in lütfu uzulmeyelim diye bize bu armagani verdi adini da koycaz Allah yavrularimiza uzun ömürler versin ins.

hayirlisi artik cnm ,biraz kredi vardi 3 sene sonra diyorduk cikti geldi bi kiz bi erkek tam isabet oldu,bi de babamiani bi sekilde kaybettik nisan ayinda kalp krizinden erkek olacagino duyunca bi de vefatindan iki ay sonra oldu dedik Allah in lütfu uzulmeyelim diye bize bu armagani verdi adini da koycaz Allah yavrularimiza uzun ömürler versin ins.
Başınız sağolsun cnm
Aminn rabbim evlatlarımıza uzun ömürler versin

Başınız sağolsun Allah geride kalanları sabır versin

Merhabalar kızlar
Benim kız 2 yasindan 3 yaşına kadar haftada 2 gün oyun gruplarına gitti, ara ara hasta olurdu. 3yasinda tam gün kreşe başladı her gün hastaydı desem yeri var. Çook antibiyotik kullandik, ne ateşler ne ateşler.. şimdi kreşte 2. yılı, yine tam gün gidiyor, burun akıntısı ve öksürük oluyor aralarda ama iyiyiz çok şükür. İlk yıl ev ortamindan çıkıp farklı ortama girince hastalık kaçınılmaz oluyor. Sonra toparlaniyorlar.

Back