Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ee kızlarım benimle transfer olan bacılarımı 🥰

bekliyorum herhangi bir belirti yaşıyormusunuz 🤔

Neler hissediyorsunuz bana sorarsanız çok 🫠

umutlanmamak için hiçbirşey hissetmiyorum 🫣
Bende ki belirti arada adet kasilmalari bel ağrısı ve göğüsler de ağrı bu kadar ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı çok şükür 🤲🤗 size testin resmini atacaktım ama her nedense atamıyorum 🤔

Benimde bugün 9. Günüm bel ağrım var bide göğüs hassasiyeti çok fazla kasık ağrımda gidip geliyor inşallah tutmuştur adet belirtileri değildir. Korkuyorum
Bende ayni şeyleri yaşıyorum ve bu sabah test yaptım pozitif çok şükür 🤲 yani korkma bu iyi biseydir inşallah 🤗

Ah bana yazıklar olsun pozitif olan bebişin beta değerlerini bile bilmiyorum 😹
Bana pozitif dedi olay bitmişti benim için beta nedir kaç olur vs hiç bilmezdim burada hepsini öğrendim 🫣🤣
Canim ben geçen akşam öğrendim 5 ten sonrası şüpheli gebelik fazla yukarisi kesin demekmiş 🤣🤣🤣🤣

Ya kıyamam canım benim aynı duyguları ben de yaşıyorum Vallahi mide bulantıları kramplar Hiç sorma ya ben de sonucumu 11.günümde Beta HCG yi 545,22 olarak öğrendim Yarın yine kan vermem lazımmış yükselmesi lazımmış hem karından hem kalçadan iğne vuruyorum ben de çok acı verici öldüm artık ama onlar sağ olsun da ben hiçbir şey istemiyorum Her yerim delik deşik oldu vallahi🤣😅
Aynen canım insan öyle diyor işte onlar iyi olsun gerisi boş diyoruz çektiğimiz acılar ve herşey bebekler sırf iyi olsun gereken herşeyi yapmaya razıyız 🥰🥰🥰🥰

Bende ki belirti arada adet kasilmalari bel ağrısı ve göğüsler de ağrı bu kadar ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı çok şükür 🤲🤗 size testin resmini atacaktım ama her nedense atamıyorum 🤔

Maşallah 🧿 canım çok sevindim 🥹 darısı bizlerin başına olsun inşallah bebeğin sağlıcakla gelsin inşallah Amin 🤲👼💕

Mesaj yazdığımız yerde altta dosya ekle yazıyor oraya bas orada foto yükle gösteriyor 🫠

Back
X