Aynen canım sana da hayırlı olsun yine Ekim annesi olmuşsun bende Mayıs annesi oluyorum inşallah hifa bnm burcum ikinci de babasının burcu olacak inşallah siz nasilsinizİyiyiz canım siz nasılsınız? Bebiş geliyor galiba hayırlı olsun. Ne zamandır aklımda ama girip bakamadım eski topiğimize yazılanları da yeni gördüm.
Çok şükür canım iyiyiz iki aylık oldu oğlum artık ablası büyüdü evde takılıyoruz iki çocukla hayata uyum sağlamaya çalışıyoruz. Hifa nasıl. Bebişin cinsiyeti belli miAynen canım sana da hayırlı olsun yine Ekim annesi olmuşsun bende Mayıs annesi oluyorum inşallah hifa bnm burcum ikinci de babasının burcu olacak inşallah siz nasilsiniz
Hifa kardeşine çok hazır gibi daha yeni 15 haftalık olduk daha öğrenemedim cinsiyetiÇok şükür canım iyiyiz iki aylık oldu oğlum artık ablası büyüdü evde takılıyoruz iki çocukla hayata uyum sağlamaya çalışıyoruz. Hifa nasıl. Bebişin cinsiyeti belli mi
Duru da buna çok hazırdı dışarıda bebek gördü mü dayanamaz gidip ilgilenir severdi kardeşi doğduğunda da her şeyi doğal karşıladı yalnızca bir gün hastanede ondan ayrı kaldığımda kaybetme korkusu başladı ve tuvalet eğitiminde geriye dönüş yaşadık ve bir ay kadar sürdü. Geceleri benimle uyumaya gitmek istedi falan babasının daha aktif şekilde ilgilenmesiyle çok şükür yoluna girdi şimdi kardeşini çok seviyor onunla ilgileniyor ağladığında susturmaya ve uyutmaya çalışıyor. Kardeşimizin adı utku oldu. Sağlıkla gelsin kardeşi cinsiyeti ne olursa olsun. Biz çok istemiştik bir kız kardeşi olsun durunun ama kısmet erkek çocuğuymuş rabbim bize böylesini uygun görmüş sizin de hayırlısı olsun inşHifa kardeşine çok hazır gibi daha yeni 15 haftalık olduk daha öğrenemedim cinsiyeti
Allah'ım evlatlarımizi bize bağışlasın acılarını göstermesin inşallah her şeye alışırız inşallah sağlık olsun yeternasılmış iki çocuklu hayat durucum alıştı mi kardeşe ismi ne oldu paşanin
Günaydin canım hosgeldinmerhaba 2015 ekim anneleri ben bu topiğe pek dahil olamadım. Çocuklarımızla ilgili hala paylaşımlar yapılmaya devam edilmeli bence. Mesela benim bir kaç sorunum var.
Kızımda kekelemelik başladı ilk başta çok takılmadım geçen yılda kısa bir süre olmuştu geçmişti. Bu ıl uzun sürdü 1 aydır var ve sanki artıyor ama sürekli olmuyor bazen hiç olmuyor bazen artıyor normalde çok hızlı ve biraz fazla konuşur:)
1 haftalık kreş deneyimiz oldu ilk 3 gün çok iyiydi sonra ağlama krizleri gece alt ıslatmalar ve uykudan anne bırakma diye uyanmalar başladı bıraktık. acaba bundan etkilendiği için olabilirmi 1 ay sonrasında aktif olarak başladı ama.
Günaydın canım ,bende müdahale etmiyorum onun tamamlmasını bekliyorum ve bu konu hiç konuşulmuyor yanında .Ben fazla takılmıyordum ama çevreden sürekli soru gelince daralmaya başladı geçen markette bir teyze sağolsun geçmiş kızımın karşısına ay yazık bizim torunda böle kekeliyor konuşurken diyor çocuk bakıyor suratına. Etkilenmeye başladım ister istemez.Günaydin canım hosgeldin
Aynı kekeleme bnm kızım da da başladı tam senin anlattığın gibi ben takıldığı zaman çok müdahale etmiyorum ki kendi düzeltsin öz güveni düşmesin diye ben krese göndermedim gelecek yıl gondercem inşallah
Ay su dışarıdan müdahale etmeseler eksilecekler sanki sinir oluyorum ama sen takma canım bu böyle bir dönem oluyor teyzelerimin çocuklarından biliyorum geçiyor takip edersin gecmezse götürürsün mesela bu bir haftadır kısımda olmadı hiç çok şükürGünaydın canım ,bende müdahale etmiyorum onun tamamlmasını bekliyorum ve bu konu hiç konuşulmuyor yanında .Ben fazla takılmıyordum ama çevreden sürekli soru gelince daralmaya başladı geçen markette bir teyze sağolsun geçmiş kızımın karşısına ay yazık bizim torunda böle kekeliyor konuşurken diyor çocuk bakıyor suratına. Etkilenmeye başladım ister istemez.
Kreş konusunda doğru karar vermişsiniz bence 4 yaş en uygunu
İnşallah canım bide benim kızım geçen yıl çalıştığım için biraz piskolojik yönden etkilendiği için işten ayrıldığım zamandan beri hiç bir şekilde benden ayrılmıyor kreşi o yüzden bu yıl düşünmedim de bir de kardeşi olacak ya kendini dışlanmış mi hisseder diye düşündümNe güzel inşallah teskNe kadar güzel atlatıysanız inşaallah tekrar olmaz darısı başımıza
Anladım canım bende seneye düşünüyordum aslında ama kendim çalışıyorum anneanne dede bakıyor evde sıkılıyor gibi hisediyordum bide biraz şımartılıyor bizim gibi kurallar yok onlarda:) okulda hem biraz kuralları öğrensin hem sosyaleşsin diye yarım gün başlatayım dedim ama ne yaşadıysa orda hala atlatamadı oyun grubuna ebebynsiz gidiyordu geçen sene bu sene aynı yerinden kapısından girer girmez yapışıyor bize basıyor çığlığıİnşallah canım bide benim kızım geçen yıl çalıştığım için biraz piskolojik yönden etkilendiği için işten ayrıldığım zamandan beri hiç bir şekilde benden ayrılmıyor kreşi o yüzden bu yıl düşünmedim de bir de kardeşi olacak ya kendini dışlanmış mi hisseder diye düşündüm
Arkadaslarindan şiddet görmüş olabilir mi acabaAnladım canım bende seneye düşünüyordum aslında ama kendim çalışıyorum anneanne dede bakıyor evde sıkılıyor gibi hisediyordum bide biraz şımartılıyor bizim gibi kurallar yok onlarda:) okulda hem biraz kuralları öğrensin hem sosyaleşsin diye yarım gün başlatayım dedim ama ne yaşadıysa orda hala atlatamadı oyun grubuna ebebynsiz gidiyordu geçen sene bu sene aynı yerinden kapısından girer girmez yapışıyor bize basıyor çığlığı
Anlattığına göre görmüş kaynaştırma öğrencisi geliyormuş haftanın belli günleri birinin vurduğunu söyledi öğretmenine söyledinmi dediğimde söyledim ama beni duymadı dedi. Öğretmenine karşıda güvensizlik oluştu sanırım orda ertesi gün öğretmeni ile görüştüm kaynaştırma öğrencisinin o gün geldiğini vurmuş olabileceğini belirtti.Arkadaslarindan şiddet görmüş olabilir mi acaba
Çocuklar çok çabuk etkileniyor gerçekten güvenleri çok çabuk sarsılıyor maalesefAnlattığına göre görmüş kaynaştırma öğrencisi geliyormuş haftanın belli günleri birinin vurduğunu söyledi öğretmenine söyledinmi dediğimde söyledim ama beni duymadı dedi. Öğretmenine karşıda güvensizlik oluştu sanırım orda ertesi gün öğretmeni ile görüştüm kaynaştırma öğrencisinin o gün geldiğini vurmuş olabileceğini belirtti.
Neredeyse bir yıl olmuş hiçbirimiz buraya uğramamışız.. benim oğlum anaokuluna bu yıl başladı ve hastalıktan kurtulamadık! Eylül ekim kasım her hafta doktordayız maalesef.. sizde durumlar nedir, nasıl koruyorsunuz çocukları okul mikroplarından..
Benim kızım da bu sene başladı ve dediğin gibi tam iyilşiyorken bir daha hasta oluyor bu yılımız böyle geçecek sanırım kaç tane dr a götürdüysem öyle söylüyorNeredeyse bir yıl olmuş hiçbirimiz buraya uğramamışız.. benim oğlum anaokuluna bu yıl başladı ve hastalıktan kurtulamadık! Eylül ekim kasım her hafta doktordayız maalesef.. sizde durumlar nedir, nasıl koruyorsunuz çocukları okul mikroplarından..
Hayırlı olsun Allahım hayırlısıyla nasip etsin bebeğinizi benim kızım da 20.10.15 doğumlu geçen yıl kardeşi oldu şimdi oğlum 14 aylık oldu onda da ekim annesi oldum:) birilerinin grubumuza yazmış olduğunu görünce çok sevindim :)benimde kışın oluyor kizim kışın alerjik astim gibi bsy oluyor her hafta grip gibi bsy yapmiyoruz multi vitaminler falan öyle yani kendi hava ile olan ilavlari var agirlasinca onlardan kullaniyoruz oyle simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?