• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Hayırdır canım ne olmuştu ki çok özel değilse. Ben okula devam bakıcımızla devam ediyoruz şükür şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık
Tek anlatacağım birşey olsa keşke canım biliyorsun kötüydüm doğumdan sonra aileden bazı şahıslar eksik olmasın daha kötü olmamı sağladılar.
Olaylar birbiribni takip etti. Şu aralar vukuatsız ama ben ben olmaktan çıktım.

Memnunsan bakıcı sana 2.bebekte de destek olur:)

Kac aylık oldu Sizinkiler bende ekim annesiydim ama tuvaleti öğrenelim çok oluyor. 20 aylıkken öğrendi oğlum .darısı size valla beden sonra büyük kokaylik
Tam 2.5 yaşında. 21 aylıkken denememiz oldu ama çiş ve kakayı çok çok.uzun saatler tuttu doktorumuz da israr etme dedi.
Bu yaz deneyeceğiz.

Tek anlatacağım birşey olsa keşke canım biliyorsun kötüydüm doğumdan sonra aileden bazı şahıslar eksik olmasın daha kötü olmamı sağladılar.
Olaylar birbiribni takip etti. Şu aralar vukuatsız ama ben ben olmaktan çıktım.

Memnunsan bakıcı sana 2.bebekte de destek olur:)
İster istemez yaşanan olumsuzluklar insanda değişim yaşatıyor umarım bundan sonraki yaşamında huzursuzluklar sizden uzak durur. Doğum sonrası yaşamak da berbat oluyor zaten psikoloji yerlerde bir de insanlar üstüne gelince hepten kopuyor ipler. Ay cevap yazdığınızı görünce çok sevindim kızlar inanın çocukluk arkadaşlarımı bulmuş gibi oldum

İster istemez yaşanan olumsuzluklar insanda değişim yaşatıyor umarım bundan sonraki yaşamında huzursuzluklar sizden uzak durur. Doğum sonrası yaşamak da berbat oluyor zaten psikoloji yerlerde bir de insanlar üstüne gelince hepten kopuyor ipler. Ay cevap yazdığınızı görünce çok sevindim kızlar inanın çocukluk arkadaşlarımı bulmuş gibi oldum
Evet canım umarım yeni bir olay olmaz.

Ben de çok sevindim yazdığına ama hiçkimse kalmadı burada.

Merak ediyorum Duru’nun kardeşi olsın diye mi yoksa tekrardan amne olmak istediğin için mi 2.bebek :)

Evet canım umarım yeni bir olay olmaz.

Ben de çok sevindim yazdığına ama hiçkimse kalmadı burada.

Merak ediyorum Duru’nun kardeşi olsın diye mi yoksa tekrardan amne olmak istediğin için mi 2.bebek :)
Kızımın kardeşi olsun diye canım yaş aralığının çok artmasını istemedim bakıcımızdan da memnunuz onun rahatlığıyla da düşündüm açıkçası ha tayinimiz çıkabilir belli olmaz da yine de burada kalırsak çocuk büyütmek için güzel bir yer 50 bin nüfuslu bir ilçe her şeye ulaşım kolay okulum yakın acil bir şey olduğunda falan ulaşabiliyorum bundan sonra gideceğim her yer büyükşehir olacak işler daha karışacak gittiğim yerde istediğim gibi bakıcı bulabilecek miyim muamma... velhasılkelam ikinciyi düşündük ve rbbim nasip etti kızım da genel olarak uyumlu bir çocuk olduğu için düşünebildik. Bundan sonra bizi neler bekliyor bilmiyoruz ama hayırlısı

Kızımın kardeşi olsun diye canım yaş aralığının çok artmasını istemedim bakıcımızdan da memnunuz onun rahatlığıyla da düşündüm açıkçası ha tayinimiz çıkabilir belli olmaz da yine de burada kalırsak çocuk büyütmek için güzel bir yer 50 bin nüfuslu bir ilçe her şeye ulaşım kolay okulum yakın acil bir şey olduğunda falan ulaşabiliyorum bundan sonra gideceğim her yer büyükşehir olacak işler daha karışacak gittiğim yerde istediğim gibi bakıcı bulabilecek miyim muamma... velhasılkelam ikinciyi düşündük ve rbbim nasip etti kızım da genel olarak uyumlu bir çocuk olduğu için düşünebildik. Bundan sonra bizi neler bekliyor bilmiyoruz ama hayırlısı
Ayrıntılı cevabın için teşekkürler:)

Bundan sonra da umarım işleriniz yolunda devam eder canım

Merhabalar kızlar aylardır bakmamışım hiç bu gruba nasılsınız bakalım umarım her şey yolundadır. Duruyla biz büyüdük artık tuvalet eğitimi işine yeni girdik çok şükür öğrendi kızım öncesinde hazır olmadığından başlayamamıştık. 22 aya kadar temel kelimeleri dışında konuşmayan kızım öyle bir açıldı ki çok şaşırtıyor kurduğu cümlelerle ve konuşmayı o kadar seviyor ki uyutmaya çalışırken 1 saat abartısız konuşuyor. Ayrıca tekrar hamileyim yine ekim annesi olacağım kısmetse kızım abla olacak. Görüşmek üzere kızlar umarım birileri görür yazdıklarımı özlendiniz
Merhaba Durunun annesi benim kızımda Duru :) tuvalet eğitimi için havaların ısınmasını bekledim bende mayıs gibi düşünüyorum inşallah kolay olur...

Bende de cmv igm negatif igg pozitif ama ne zaman geçirdim bilmiyorum 6 senedir evliyim ilk gebelikte bu test yapılmadı dolayısıyla hiç bir fikrim yok internette kötü kötü şeyler yazıyor korkuyorum geçirdiğim esnada oğluma aileme bulasmis mi

Herkese merhaba O kadar uzun zaman olmus ki buraya bakmayali belki hatirlayanlar vardir simdi tekrardan bebek dusununce buralara gelme zamani :) bakalim simdi hangi ayin Annesi olacagiz hamile olanlara da Rabbim Kolay dogumlar nasip etsin insallah

Herkese merhaba O kadar uzun zaman olmus ki buraya bakmayali belki hatirlayanlar vardir simdi tekrardan bebek dusununce buralara gelme zamani :) bakalim simdi hangi ayin Annesi olacagiz hamile olanlara da Rabbim Kolay dogumlar nasip etsin insallah
Hatırladım canım seni ben yine nasip olursa ekim annesi olacağım Allahım aratmadan nasip eder inş size de

selam kızlar, benim kızım da zümra beren,çok rahatına düşkün olduğundan bu yaz öğrendik tuvalet işini,2 kızım var,eşim kabul ederse 3 yaşından sonra çalışmalara başlayacaz 3. ye, hayırlısı olsun,2 kız bazen iyiler,bazen didişiyorlar,2 si de çok konuşuyor,bazen diğer odaya kaçıyorum sussunlar diye :KK48::KK48:

selam kızlar, benim kızım da zümra beren,çok rahatına düşkün olduğundan bu yaz öğrendik tuvalet işini,2 kızım var,eşim kabul ederse 3 yaşından sonra çalışmalara başlayacaz 3. ye, hayırlısı olsun,2 kız bazen iyiler,bazen didişiyorlar,2 si de çok konuşuyor,bazen diğer odaya kaçıyorum sussunlar diye :KK48::KK48:
O konuşmalar hiç bitmiyor canım Allah onlara sağlık sıhhat versin de benim kız da hiç susmuyor oyun oynarken bile konuşamazsa şarkı söylüyor öyle bir ağız doluluğu var yabi. Benim kız da tam geçişi bu yaz yaptı tuvalete kaçaklarımız oluyor ama buna şükür kendi sınırlarını deniyor uzun süre tutuyor onun kaçağı oluyor. Maşallah ne güzel düşünebiliyorsun 3. Yü. Benim ikinci gelecek nasipse ama 3. Yü göze alamam gibi geliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inş

ablası banyoya sokup yıkıyo bile kardeşini, 2 si de kendini kurtardı şükür, hayırlısı :) Allah tamamına erdirsin,memleket neresiydi,ben burdura geldim

ablası banyoya sokup yıkıyo bile kardeşini, 2 si de kendini kurtardı şükür, hayırlısı :) Allah tamamına erdirsin,memleket neresiydi,ben burdura geldim
Sağol canım inş bakalım. Ne güzel ya maşallaj kızlarına ben de çok istemiştim kızımın bir kız kardeşi olsun diye ama rabbim erkek nasip etti. Memleket eskişehir ama amasyanın bir ilçesindeyiz canım

kızlar selamlar herkese ben de çok yeni hamileliğimi öğrendim mart sonu gibi inşallah nasip olursa bakalım burayi okuyorum yazmasam da çoğu ikinciye hamile Rabbim sağlıkla doğurmayı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Back