bende cnm zaman ne cabuk geciyor ya yaslaniyoruzresmen yaslandigimiza bi ayri duygulaniyorum ,ilk hamileligimiz yazdiklarimiz aklima geldi ona ayri duygulaniyorum ,eee hamileyim o ayri bi duygulanma yapiyorHayırlı olsun Allahım hayırlısıyla nasip etsin bebeğinizi benim kızım da 20.10.15 doğumlu geçen yıl kardeşi oldu şimdi oğlum 14 aylık oldu onda da ekim annesi oldum:) birilerinin grubumuza yazmış olduğunu görünce çok sevindim :)
Benim de ikinci bu yıl ekimde oldu ikisinde de ekim annesiyimHayırlı olsun Allahım hayırlısıyla nasip etsin bebeğinizi benim kızım da 20.10.15 doğumlu geçen yıl kardeşi oldu şimdi oğlum 14 aylık oldu onda da ekim annesi oldum:) birilerinin grubumuza yazmış olduğunu görünce çok sevindim :)
Ben avantaj olarak görüyorum canım geç gittiklerinde tam olgunluğa ulaşıp gidiyorlarBenim de ikinci bu yıl ekimde oldu ikisinde de ekim annesiyimekimliler okula başlama konusunda dezavantajlı oluyor ama ya küçük ya büyük okuyorlar sınıfta ..
Benim oğlum da Ekim 6 doğumlu Biz de bu sene Anasınıfına başladık İlk başlarda hasta olduk Ama şu an çok şükür bir sıkıntımız yok maalesef vücut bağışıklık kazanıyor çok dikkat etmek gerekNeredeyse bir yıl olmuş hiçbirimiz buraya uğramamışız.. benim oğlum anaokuluna bu yıl başladı ve hastalıktan kurtulamadık! Eylül ekim kasım her hafta doktordayız maalesef.. sizde durumlar nedir, nasıl koruyorsunuz çocukları okul mikroplarından..
Siz de hamileymişsiniz hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsinBenim oğlum da Ekim 6 doğumlu Biz de bu sene Anasınıfına başladık İlk başlarda hasta olduk Ama şu an çok şükür bir sıkıntımız yok maalesef vücut bağışıklık kazanıyor çok dikkat etmek gerek
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin Arayı çok açmayalım dedik oğlum da tüp bebek Buda çok şükür nasip etti rabbimSiz de hamileymişsiniz hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
Biz de öyle düşündük şimdi bir de oğlum var tam 3 yaş araları. Bu yıl ablasına eşlik etmeyeAmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin Arayı çok açmayalım dedik oğlum da tüp bebek Buda çok şükür nasip etti rabbim
Oyy maşallahBiz de öyle düşündük şimdi bir de oğlum var tam 3 yaş araları. Bu yıl ablasına eşlik etmeye
Çalışıyor oyunlarında:)
Evet canım 14 aylık oluyor nerdeyse ve önünde bir örneği olduğundan gelişimi daha hızlı oluyorOyy maşallah
Sizinki toparlanmıs bile
Darısı bizeEvet canım 14 aylık oluyor nerdeyse ve önünde bir örneği olduğundan gelişimi daha hızlı oluyor
sizin de mi ikinci cogu kisi 2.yi yapti galiba coktan ben calisiyorum, kaza ile oldu dusunuyordum ama az daha beklesin falan diyordum nasip boyleymisDarısı bize
Hayırlısı böyleymiş demek ki. İnsan olmadan.anlamıyor ama hepsi ayrı kıymetli çocukların hepsini ayrı seviyorsun ve göreceksin nasıl güzel anlaşacaklar. Yaş aralıkları ideal bence planlasanız olmayabilirdi:)sizin de mi ikinci cogu kisi 2.yi yapti galiba coktan ben calisiyorum, kaza ile oldu dusunuyordum ama az daha beklesin falan diyordum nasip boyleymis
Evtsizin de mi ikinci cogu kisi 2.yi yapti galiba coktan ben calisiyorum, kaza ile oldu dusunuyordum ama az daha beklesin falan diyordum nasip boyleymis
hayirlisi artik cnm ,biraz kredi vardi 3 sene sonra diyorduk cikti geldi bi kiz bi erkek tam isabet oldu,bi de babamiani bi sekilde kaybettik nisan ayinda kalp krizinden erkek olacagino duyunca bi de vefatindan iki ay sonra oldu dedik Allah in lütfu uzulmeyelim diye bize bu armagani verdi adini da koycaz Allah yavrularimiza uzun ömürler versin ins.Evt
Çoğu ikiledikardeş önemli sizinkide zamanını iyi bilmiş bence
Başınız sağolsun cnmhayirlisi artik cnm ,biraz kredi vardi 3 sene sonra diyorduk cikti geldi bi kiz bi erkek tam isabet oldu,bi de babamiani bi sekilde kaybettik nisan ayinda kalp krizinden erkek olacagino duyunca bi de vefatindan iki ay sonra oldu dedik Allah in lütfu uzulmeyelim diye bize bu armagani verdi adini da koycaz Allah yavrularimiza uzun ömürler versin ins.
sagolun ,aminBaşınız sağolsun cnm
Aminn rabbim evlatlarımıza uzun ömürler versin
Başınız sağolsun Allah geride kalanları sabır versinhayirlisi artik cnm ,biraz kredi vardi 3 sene sonra diyorduk cikti geldi bi kiz bi erkek tam isabet oldu,bi de babamiani bi sekilde kaybettik nisan ayinda kalp krizinden erkek olacagino duyunca bi de vefatindan iki ay sonra oldu dedik Allah in lütfu uzulmeyelim diye bize bu armagani verdi adini da koycaz Allah yavrularimiza uzun ömürler versin ins.
Amin sağol cnmBu arada 2. bebisleriniz hayırlı olsun kızlar, allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin hepsini
m b r başın sağ olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?