2015 Ekim Anneleri

Cnm msjını yeni gördüm çok gecmiş olsun.inşallah tahlilleriniz temiz çıkar.distendir büyük ihtimal.Bu aralar hepimiz bir sknti yaşadık distendir

Aşırı enfeksiyon çıktı idrar yolunda. Böbreğinde eskiden taş vardı o düşmüştü tekrar yapabilir dedi dr bakalım yarın ultrason çekimi olacak iğne ve şurup vermiş..

Aşırı enfeksiyon çıktı idrar yolunda. Böbreğinde eskiden taş vardı o düşmüştü tekrar yapabilir dedi dr bakalım yarın ultrason çekimi olacak iğne ve şurup vermiş..
Ayy kıyamam canım kusmalar ona bağlıymış yani çok geçmiş olsun. Kısa zamanda iyileşir umarım ezgicik

sıcak konusunda katılıyorum, dün gece inanılmaz sıcaktı ve Güneş sabaha kadar dönmekten uyuyamadı. çok etkileniyorlar sıcaktan. yıkasam da 10 dk sonra ter içinde kalıyor yine.

Maşallah güneşe canım bak annesi sessiz sedasız çıkarmış dişini benim kız da öyle bir süre huzursuzdu sonra birden çıkarmaya başladı dişlerini şu an üç dişimiz var:) aktivite masası geldiğinde bize değerlendirir misin canım ben de alacağım da. Ayakta durup yürümeyi çok seviyoruz eğlenmiş olur hem. Maşallah bak konuşmaya da başlamış:)

Kızlar Merhaba nasılsınız? Bugün duru anne demeye başladı nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum:) bir de benim doğum kilolarımı daha bitirememiştim memlekete geldiğimden beri daha da vermişim bugün itibariyle 18 kilo oldu kaldı bir kilobugün keyfime diyecek yok bir de bu kadar sıcak olup bunaltmasa iyi olacak tabi. Kızım bugünlerde baya aktif emeklemeyw de çalışıyor yürümeye de hangisi önce olacak merak ediyorum. Bugün biraz tırtıl gibi sürünmeye başladı galiba emekleyecek. Bugünlerde gelişimimiz hızlandı bazen hiç yeni bir şey öğretemiyorum kafasına göre takılıyor bugünlerde de ne göstersem almaya başladı iyi değerlendireyim bari zamanı

canımm anne mi diyo fıstık yaa :) keyfine diyecek yoktur senin şimdi :) masa gelsin değerlendiririm canım, beğenirsek sen de alırsın. öpüyorum Duru 'yu

canımm anne mi diyo fıstık yaa :) keyfine diyecek yoktur senin şimdi :) masa gelsin değerlendiririm canım, beğenirsek sen de alırsın. öpüyorum Duru 'yu
Aynen canım keyfimiz gayet yerinde ne zamandır bu anı bekliyorum sabah bir uyandı anne anne diyor çok sevindim? Üç aydır baba iki aydır dede mama cici aba diyip duruyordu hatta bir haftadır gel diyordu sıra ne zaman gelecek diyordum geldi:) ben de güneş kızımızı öpüyorum canım:)

canım çok geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşir kuzucuk.
Sagolasin canim ınşallah. .disiniz hayırlı olsun devamı gelir artık üst dişleri çıktı ufak bir kısmı artık emzirirken ısırıyor sipa aktivite masası bende alacağım ama bir türlü first bulamadım benim kizim kuzenindekini gördü sevdi birde ilerde mikrofon alacağım sesini kaydedip dinliyormus şimdi tatlit çıkartıyor ezgi sen gül o da aynı şekilde gülüyor. Baba aba dede gel anne demeye basladi

mikrofonu görmemiştim hiç, çok iyi fikir:) bakayım bir ara ben de :)

Cnm benim kıyamam çok çok gecmiş olsun cnm ezgicik bir an evvel iyileşir sağlığına kavuşur inşallah.

Sağol canım çok şükür ateşlenme olmadı ara ara çok kusuyordu hasta olduğuna inanamadım kuzumun bugün ultrasonu temiz çıktı çok şükür böbreklerinde taş -kum yok şurup kullanın dedi iğneyi bırakıp. Birde kan damlasını kullanma artık kanı 11 çıktı ek gıdaya da geçti bırak dedi siz kullanıyor musunuz?

Mrb arkadaşlar aranızda sezeryan olanlara sormak istiyorum. Sezeryan kesiginiz kaç cm acaba. Benim karın agrilarim bitmedi acaba çok uzun kesmiş ondan mi diye düşünüyorum. Herkes şimdiye geçmesi gerekirdi diyor. Benim kesigim neredeyse 2 legend kemigim arası çok uzun. 15 16 cm sizin nasıl

canım benimki sanırım 10 cm falan. ama kaynadıktan sonra kesiğin büyüklüğünün ağrıyla ilgisi olmaz diye düşünüyorum. Doktora kontrole gittin mi hiç? belki de enfeksiyonun vardır?

kızlar oyun masamız geldi, az önce açtık, kurduk. Çok sevdi güneş:) çok da güzel görünüyor benim bile oynayasım geldi ben bondigonunkini aldım, uzun uzun araştırmıştım iyi seçmişim gerçekten.2 kademe ses ayarı var, bence düşük ses gayet yeterli. ortasındaki treni kaldırdım çünkü onu alıp masaya vuruyor şarkılar söylüyor, tren sesi çıkarıyor, üzerindeki arıyı oynatınca vızıldıyor konuşuyor, alfabeyi sayıyor.. bi süre oynamayınca ''lütfeeen benimle tekrar oynaa'' diyorrenkleri falan 10 numara. tek sorun bizim kız yeni yeni ayakta duruyor o da mutlaka tutunarak duruyor. masa hafif olduğundan devriliyor. yani güneş masaya tutunarak ayakta duruyordu sonra oturmaya çalıştı. masadan güç aldığı için devrildi. çocuklar desteksiz ayakta durana kadar başlarını beklemekte fayda var. haa tabi devrildi de ağladı mı? hayır :) hemen kalkıp tekrar oynamaya başladı. devrilme meselesini çok kafaya takarsanız ayaklarını çıkarırsınız yere koyarsınız yine olur.

Çok sevindim cnm temiz çıkmasına.canım Biz zaten kan damlasını başından beri çok kullanamadım Çünkü kabız yapıyordu ve sevmiyordu.çıkarıyordu.aklıma geldikçe veriyorum

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar Nasılsınız.ben giremedim okuyamadım takip edemedim bir dünya şeyle uğraşıyorum kusura bakmayın kızmayın bana tekrar araniza kabul ederseniz mutlu olurum.esim diyarbakıra cıktı tayini dun başlangıcını yaptı başladı.bugün yanliziz yiğitle . 1 saattir uğraşıyorum yeni daldı uykuya.dr sini degistirdim bi ara kus kus kus perişan oldu serum yedi sonra geçti kusma ateşi 3 gün 38 lerde gezdi sonra ateş bitti vücudu döktü kırmızı kırmızı sanırım bi arkadasın da ayni şeyler olmuş geciyo endişe yapma iste bu arada dr yi arıyorum ilgisiz davranıştı falan ki koru hastanesi özel hastane bi dünya para alıyorlar.bende sinirlendim başka bi doktora gidiyorum liv hospital da belkıs diye bi hoca duyaniniz var mi benim hoşuma gitti.dun kontrole gittik kızamık ve menenjit aşısını oldu ayni anda ikisini yaptı anlamadım yani bilemedim.9200 kg 74 cm olmuş.paşam seri şekilde emekliyo kalkiyo düşüyo arada tay tay yapiyo altta 3 üstte 4 diş i var. Baba diyo dede diyo aba diyo.oyuncaklarınin hic biriyle oynamiyo.hepsini boşa aldım.isi gücü arabaya gidip direksiyona oynamak.yemek yedirmek çok zor.benim islerim çok yoğun sut iznim 1.5 saate düştü.tekrar dershaneye yazılmak istiyorum öğretmenlik için tavsiyeleriniz varsa alabilirim.seneye bende gidiyorum bu arada diyarbakıra yiğit çok küçük olduğu için biz kaldık.bu arada hamile olan arkadaşla r var ne mutlu size çok güzel hayırlı olsun.iste boyle kızlar.

Hoşgeldin canım evet bayadır yoktun hatta ülkede şu vahim olaylar olduğunda aklıma geldin ne yaptınız acaba diye bir de tayinler falan durduruldu sanki bir ara kalacaklar herhalde dedim hayırlısı olsun inşallah. Maşallah yiğite kocaman olmuş benim kız da iki gündür yemek istemiyor zorlamıyorum bizim bile sıcaklarda canımız yemek istemiyor diye ama aklımın bir köşesinde sürekli. Geçmiş olsun bu arada. Ne güzel emekliyormuş bizde denemeler hala devam ediyor ama emeklemiyor yürümeye de çalışıyor ne yaptığı belirsiz:) bugün halası yürüme arkadaşı sipariş verdi birkaç güne gelir ben de biraz üzerimdeki yükü atarım inşallah sürekli yakamda tutunup sağa sola yürüyor yerde otururken yapışıp kalkıyor. Diş konusunda yiğit baya çıkarmış biz üç dişi birden çıkardık dördüncüyü bekliyoruz hala yok. Eşinle de ayrı kalmak zor olacak mutlaka hele çocukla ama seni anlıyorum ben de 26 hazirandan beri memleketteyim eşim göreve gitmişti hala dönemedi ve durum hala belirsiz kurban bayramına gelsem sevineceğim diyorevimizden uzaklarda sürünüyoruzay çok uzattım hakkınızda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…