2015 Ekim Anneleri

Cnm ateş döküntü yapar demiştin böyle kırmızı kırmızı mı oluyor vücudu bizde öyle oldu yüzünde ve vücudunda var

Ekim annelerine maşallah :) ne çabuk ilinciyi yapmişlar darisi bize :) bende istiyorum ikinciye ma biraz saglik sorunlarim var onıari halledüyim bi sonra dusunuruz) buarada agustos annesiyim ben 2015

Cnm ateş döküntü yapar demiştin böyle kırmızı kırmızı mı oluyor vücudu bizde öyle oldu yüzünde ve vücudunda var
Evet canim de korkulacak bu durum değil ama yinede gelin demişti yatıştırıcı bu krem verir heralde. Yaşadınız mi dokuntu

Evet cnm var ama gitmedik doktora birşey olmaz heralde.Yarın geçmezse götürürüm.inşallah geçer.Bir zararı olmaz inşallah
Olmaz ınşallah canim hayırlısı bizde de goturmedim kontrolü aksadı ezginin babası yoğun calisiyor ben ise başladım h.sonu misafir geldi kaldı yavrum Allah nasip ederse bu hafta gideriz

Slm kızlar ?ezgiyi bugün hastaneye götürdük aşırı kusmus yine annem aradı 2.5 gb izin aldım işten tahlillerini ancak verdik yarın sonuçları alacağız çok uzuldum yavruma.
Masallah tam dili çözüldü toparladı kendini derken ya dışı ya da başka bişey çıkıyor Allah beterinden korusun şükür her halimize.

Çok geçmiş olsun canım umarım ciddi bir şeyi yoktur rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Kuzucuklar biraz daha büyüyene kadar tamam bu oldu diyemeyeceğiz sanırım ne zaman iyi desek bir şey oluyor çocuklara diş uyku sağlık sorunu derken geçiyor zaman. Bizim üç diş çıktı dördüncü hala yok çıkmaya niyeti de yok sanırım 20 gün oldu ilk diş çıkalı ve çıkmayan diş de bunun yanındaki diş zaten. Ara ara çok bunaltıyor kızım beni. Uykuya geçişlerimiz berbat halde önceleri yatağında uyuyan çocuk gitti şimdi ya kucağımda gezinirken ya da emerken uyuyor yatağına koyduğumda dönüp durmaktan uykusunu açıyor sonunda da beni al diye ağlamaya geçiyor kendi evimde değilim hala bir düzen de tutturamıyorum

Olmaz ınşallah canim hayırlısı bizde de goturmedim kontrolü aksadı ezginin babası yoğun calisiyor ben ise başladım h.sonu misafir geldi kaldı yavrum Allah nasip ederse bu hafta gideriz
Geçti cnm çok şükür hemen kayboldu kirmizilar.dert etme cnm götürürsün boş bir vakitte.

Cnm msjını yeni gördüm çok gecmiş olsun.inşallah tahlilleriniz temiz çıkar.distendir büyük ihtimal.Bu aralar hepimiz bir sknti yaşadık distendir

Kızlar benim oglum 5ekim dogumlu dogdugundan beri gce uykusu nedir bilmiyoruz naptıysam düzene sokamadım simdide dişlerinden dolayı 15er dk uyuyup hemen uyanıyo aglama krizlerine giriyor sonrada uykusu kacıyor sabaha kadar oturuyoruz napıcam bana önerisi olan varmı cok uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi

Canım Güneş de dönmekten uyuyamıyor. Bu dönme olayı nerden çıktı diyorum ben de, tam dalıyor sonra kendini uyandırıyor.

canım merhaba,
çok uzun süredir uyku düzeni yokmuş, imkanın varsa profesyonel yardımı alabilirsin, ama belli başlı yerlerde var sanırım o da. onun dışında da rutin oluşturun diyorlar, her gün son yemeğini aynı saatte yedirip bir süre sonra duş aldırıp sonra aynı saatte yatırmak gibi. ama hiç kolay olmuyor, ben de uğraşmıştım ama bir gün misafir gelirdi gürültüye uyanırdı, bi gece eşim hapşırırdı zıplar uyanırdı yani her türlü uyanır uyumazdı gene. sonra uğraşa uğraşa az da olsa rutin oluşturduk, şimdi çok şükür erken yatıyo. geceleri çok huylanıyor o ayrı mesele.

kızlar selamlar,
cuma günü dişi çıkmadı demiştim ya, eve gittim kontrol edeyim dedim bir de ne göreyim alt sol dişi çıkmış ben fark etmemişim :) o hafta çok mızmızdı, meğersem dişindenmiş kuzumun:) aynı gün akşama da kendiliğinden bab baa baa baa demeye başladı. eşimle dinlemelere doyamıyoruz. dünyanın en tatlı sesi sanki :)
dün internetten bir kaç şey sipariş ettim, aktivite masaları var ya onlardan söyledim bir tane. ayakta durmayı çok seviyor belki oynar dedim ayakta. yarın falan gelir herhalde.
süt iznim de 1.5 saate düştü. sabah çıkmadan emziriyorum, öğle arası gidip emziriyorum sonra 3.5ta gidiyorum eve. zaten artık emmeleri 5 dakika bile sürmüyor hemen emip bitiriyor. özlüyorum ama çok. eve gidince kucağımdan indiresim gelmiyor sıpamı.

Götürmedigim doktor kalmadı cnm sadece bekleyeceksin keyfine düşkün bi bebek diyorlar yeni doğdugunda kolikti sürekli aglama krizlerine girerdi suandada onu huy edindi herseyde krize griyor en ufak kıpırtıda uyanır döner durur yatakta en sonunda kalkar düzene sokmaya cok ugrastım ama dedign gibi ya misafir gelirdi yada biz biyere gidicek olurduk bu yüzden sürekli değişirdi huyu birde cok sıcak sanırım bunalıyor sürekli ter icinde hergün mutlaka 3-4kez dus aldırırım ama hiç fayda etmiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…