Aynen canım zor günlerdi o gün hatta esim görevdeydi.evim ankarada merkezi yerde tepede 6.kat her yeri görüyo o gün herşeyi gördüm kabus gibiydi sesler hele oy oy.bomba düşüyo ben eşimi arıyorum canım bulunduğun yere düştü diye falan gerisi ortada zaten.Allah'im esirgesin sevdiklerimizi..Allah'im sana da yardim etsin ayrı kalmak zormus yan tarafta yastığı tarafına dönemiyorum bile.ilk günden zorluklar başladı anlayacağın ya tabiki cani içinde olsun yeter sayılı gün biter seneye tasimi taragimi toplayıp gidicez paşamla.kız çocukları naif canım ay düşerim yok bacağım acır diye tembellik ediyorlar duru da emekler merak etme.belki seninki direk yürürHoşgeldin canım evet bayadır yoktun hatta ülkede şu vahim olaylar olduğunda aklıma geldin ne yaptınız acaba diye bir de tayinler falan durduruldu sanki bir ara kalacaklar herhalde dedim hayırlısı olsun inşallah. Maşallah yiğite kocaman olmuş benim kız da iki gündür yemek istemiyor zorlamıyorum bizim bile sıcaklarda canımız yemek istemiyor diye ama aklımın bir köşesinde sürekli. Geçmiş olsun bu arada. Ne güzel emekliyormuş bizde denemeler hala devam ediyor ama emeklemiyor yürümeye de çalışıyor ne yaptığı belirsiz:) bugün halası yürüme arkadaşı sipariş verdi birkaç güne gelir ben de biraz üzerimdeki yükü atarım inşallah sürekli yakamda tutunup sağa sola yürüyor yerde otururken yapışıp kalkıyor. Diş konusunda yiğit baya çıkarmış biz üç dişi birden çıkardık dördüncüyü bekliyoruz hala yok. Eşinle de ayrı kalmak zor olacak mutlaka hele çocukla ama seni anlıyorum ben de 26 hazirandan beri memleketteyim eşim göreve gitmişti hala dönemedi ve durum hala belirsiz kurban bayramına gelsem sevineceğim diyorevimizden uzaklarda sürünüyoruzay çok uzattım hakkınızda hayırlısı olsun canım