• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canım haberlerde çıkan her şeyi düşünür yerine kendimi koyarım hele ki şehit haberlerinde ve inanılmaz boyutlara ulaştı son bir yılda:KK43: ama düşünmenin sonu yok ben bu üzüntüyü bir gün iki gün yaşarım peki ya ateşin düştüğü evlerdeki insanlar? Bunları düşündükçe çıkamıyorum duygu durumdan o da beni çok yıpratıyor. Allahtan her şeyin hayırlısını dilemekten dua etmekten başka bazen çare olmuyor. Olacağın önüne geçilmiyor diyorlar ya Allah korusun ama bizler de yaşayabilir ya da yaşatabiliriz bunlar da hayatın kaçınılmaz getirilerinden. Doğum kadar ölüm de var bu dünyada. ...ay uf yeter daha fazla konuşmayayım bari iyice duyguların derinliğinde kayboluyorum.
Aynen canim dua etmekten başka çaremiz yok...
Ateş düştüğü yeri yakıyor....
Mevla neyler neylerse güzel eyler...
Daha güzel günler olacak insallah...

Canım söylediğin şeyleri ben sürekli düşünüyorum özellikle kızım olduğundan beri daha kötü oldu. Önceleri eşime ya da bana bir şey olsa geride kalana ne olurdu diye düşünüp ikimiz de duygusala bağlardık şimdi daha çok düşünüyorum. Hatta bir de takıntı oldu ben yediğim bir şeyden zehirlensem kızıma da bir şey olur mu diye ciddi şekilde takıntıdayım inşallah normale dönerim:KK43:
Aynı durumdayız desene :( ben de dışarı çıkarsam eve dönemessem korkusu var trafik kazası korkusu hiç başıma böyle birşey gelmedi

Merhabalar kızlar nasılsınız? Biz geldik dr dan öncesinde aşımızı da yaptırdık kızım aşıda fazla ağlamasa da kan tahlili için kan alınırken baya ağladı içim gitti:( bu arada 9 kilo72 cm olmuşuz gayet iyi dediler. Şimdilik durumlar iyi sizi de bilgilendireyim dedim öpüyorum sizi:KK15:

Merhabalar kızlar nasılsınız? Biz geldik dr dan öncesinde aşımızı da yaptırdık kızım aşıda fazla ağlamasa da kan tahlili için kan alınırken baya ağladı içim gitti:KK43: bu arada 9 kilo72 cm olmuşuz gayet iyi dediler. Şimdilik durumlar iyi sizi de bilgilendireyim dedim öpüyorum sizi:KK15:
Parmağından ufak bişey aldı kani biraz dusuk demir ilacini 7.ayda kullandi ezgi alerji yapti. sizden çok muu kan aldı.Maşallah kızına .benim kız 8.5 kg 75 cm uzun olacak diyor gören hayırlısı artık.

Parmağından ufak bişey aldı kani biraz dusuk demir ilacini 7.ayda kullandi ezgi alerji yapti. sizden çok muu kan aldı.Maşallah kızına .benim kız 8.5 kg 75 cm uzun olacak diyor gören hayırlısı artık.
Maşallah canım boyu uzun baya. Kolundan aldılar kızımın canım 13.3 hemoglobin 51 de demir çıktı iyi yine. Demir ilacı sağlık ocağının verdiği kızıma da alerji yapmıştı dr başka ilaç verdi 5. Aydan beri onu kullanıuoruz bu dr a sordum bu da devam edenilirsin dedi

Slm kızlar.elamin iki gün önce akşam ateşi başladı ve bugünde dahil ateşi devam ediyor ateş düşürücü şurup calpol dolven carprazlama veriyoruz birde paranoxfitil boylelikle düşürüyoruz bir iki saate yine 38.8 bazen39 oluyor ateşi düşmüş hali 38 çok nadiren 37.8,9 oluyordu doktora gittik kan verdik çok şükür temiz çıktı.ıdrarı vermekte zorlandık kakasını yapıp duruyordu poşet kayıyordu sonunda iki damla yaptık ve babası akşam götürdü o da temiz cikmis çok şükür içimiz rahatladı.Yani kızımı bu hale sokan köpek dişleri onlar çok zorluyormus çıkarken duymuştum azı dişleri gibi zormuş.aklınızda bulunsun.şimdilik yapacağımız bu ateş kesilene kadar durmadan ateş düşürmek.inşallah yarına kesilir üç dört gün sürmüş komsularimin. annemde diyorki ben sizde hiç böyle gormedim her çocuk farklı iste.Allah yardım etsin bebislerimize biran evvel tamamlasinlar dişlerini kurtulsunlar.Allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. Aminnn

Slm kızlar.elamin iki gün önce akşam ateşi başladı ve bugünde dahil ateşi devam ediyor ateş düşürücü şurup calpol dolven carprazlama veriyoruz birde paranoxfitil boylelikle düşürüyoruz bir iki saate yine 38.8 bazen39 oluyor ateşi düşmüş hali 38 çok nadiren 37.8,9 oluyordu doktora gittik kan verdik çok şükür temiz çıktı.ıdrarı vermekte zorlandık kakasını yapıp duruyordu poşet kayıyordu sonunda iki damla yaptık ve babası akşam götürdü o da temiz cikmis çok şükür içimiz rahatladı.Yani kızımı bu hale sokan köpek dişleri onlar çok zorluyormus çıkarken duymuştum azı dişleri gibi zormuş.aklınızda bulunsun.şimdilik yapacağımız bu ateş kesilene kadar durmadan ateş düşürmek.inşallah yarına kesilir üç dört gün sürmüş komsularimin. annemde diyorki ben sizde hiç böyle gormedim her çocuk farklı iste.Allah yardım etsin bebislerimize biran evvel tamamlasinlar dişlerini kurtulsunlar.Allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. Aminnn
Geçmiş olsun canim ateşten çok korkuyorum zemininde alttaki dişleri ateş yaptı calpol ve fitil aynıymış birini verirsen digerini 6 saat sonra demişti de pedifenle 3 saatte desteklemiştir.usttekiler uykusuz huysuz ve çok kaka yaptı hayırlısı ile atlatacagiz 3 günde ateş gecmezse gel demişti birde vücudunda döküntü yaparmış ela da olursa telaş etme dr yine gel dedi bize.azilar çok zorlarmis düşündükçe soğuk yer bosaniyo..

Çok geçmiş olsun canim ateşten bende korkuyorum çok şükür tahlilleriniz temiz çıkmış....
Ön dislerimiz zor çıkıyor azı dişler çıkarken ne yaparız acaba:mad:

:KK200:
Merhabalar kızlar nasılsınız? Biz geldik dr dan öncesinde aşımızı da yaptırdık kızım aşıda fazla ağlamasa da kan tahlili için kan alınırken baya ağladı içim gitti:KK43: bu arada 9 kilo72 cm olmuşuz gayet iyi dediler. Şimdilik durumlar iyi sizi de bilgilendireyim dedim öpüyorum sizi:KK15:
Maasallah canim duru hanima Rabbim saglik versin bebislerimize

Canim gecmis olsun

Kizlar benim oglusu 9 aylik kontrolune goturduk 1 hafta gecikmeliydi.9.300 kilosu boy 75 cm saglikla buyusun meleklerimiz..istanbulda degiliz buradaki doktor kampanya kizamik asisi var yapalim mu dedi yaptrmadim bir yasinda olacak asi insallah

Geçmiş olsun canim ateşten çok korkuyorum zemininde alttaki dişleri ateş yaptı calpol ve fitil aynıymış birini verirsen digerini 6 saat sonra demişti de pedifenle 3 saatte desteklemiştir.usttekiler uykusuz huysuz ve çok kaka yaptı hayırlısı ile atlatacagiz 3 günde ateş gecmezse gel demişti birde vücudunda döküntü yaparmış ela da olursa telaş etme dr yine gel dedi bize.azilar çok zorlarmis düşündükçe soğuk yer bosaniyo..
Cnm Gece ve bugün ateşi olmadı çok şükür geçti ateşi çok zor iki buçuk gün geçirdik.dört dişini çıkarırken ateş olmamıştı çok huzursuzluk olmuştu diş atağı geçirmişti ağlama krizleri .köpek dişleri zorladı.ama daha patlamadı.Allah yardımcıları olsun bebislerimizin Bizim.

Günaydın kızlar nasılsınız :)
Bebeğimin küçülen kıyafetlerini hurca koyup kaldırmak istiyorum. İyi saklanması için sararmaması için önerileriniz var mı?

Back