Aynen canım zor günlerdi o gün hatta esim görevdeydi.evim ankarada merkezi yerde tepede 6.kat her yeri görüyo o gün herşeyi gördüm kabus gibiydi sesler hele oy oy.bomba düşüyo ben eşimi arıyorum canım bulunduğun yere düştü diye falan gerisi ortada zaten.Allah'im esirgesin sevdiklerimizi..Allah'im sana da yardim etsin ayrı kalmak zormus yan tarafta yastığı tarafına dönemiyorum bile.ilk günden zorluklar başladı anlayacağın ya tabiki cani içinde olsun yeter sayılı gün biter seneye tasimi taragimi toplayıp gidicez paşamla.kız çocukları naif canım ay düşerim yok bacağım acır diye tembellik ediyorlarHoşgeldin canım evet bayadır yoktun hatta ülkede şu vahim olaylar olduğunda aklıma geldin ne yaptınız acaba diye bir de tayinler falan durduruldu sanki bir ara kalacaklar herhalde dedim hayırlısı olsun inşallah. Maşallah yiğite kocaman olmuş benim kız da iki gündür yemek istemiyor zorlamıyorum bizim bile sıcaklarda canımız yemek istemiyor diye ama aklımın bir köşesinde sürekli. Geçmiş olsun bu arada. Ne güzel emekliyormuş bizde denemeler hala devam ediyor ama emeklemiyor yürümeye de çalışıyor ne yaptığı belirsiz:) bugün halası yürüme arkadaşı sipariş verdi birkaç güne gelir ben de biraz üzerimdeki yükü atarım inşallah sürekli yakamda tutunup sağa sola yürüyor yerde otururken yapışıp kalkıyor. Diş konusunda yiğit baya çıkarmış biz üç dişi birden çıkardık dördüncüyü bekliyoruz hala yok. Eşinle de ayrı kalmak zor olacak mutlaka hele çocukla ama seni anlıyorum ben de 26 hazirandan beri memleketteyim eşim göreve gitmişti hala dönemedi ve durum hala belirsiz kurban bayramına gelsem sevineceğim diyorevimizden uzaklarda sürünüyoruz ay çok uzattım hakkınızda hayırlısı olsun canım
Amin canım kimseyi Allah sevdiğinden ayrı düşürmesin çok zor oluyor ya evdeyken eşim olmadığı günler yatağın hiç onun yattığı tarafına yatmam ben de yatamam... benim kız da benim gibi garantici biraz onu hissediyorum çoğu zaman kendini güvende hissetmedikçe bir şeyi yapmıyor en basiti dönmeye çalıştığı dönemde benim parmak ucuma tutunup dönüyordu ama ne ben tutup çekiyordum ne de o kuvvetli bir biçimde kendini çekiyordı. Velhasıl emekleme yürüme işlerinde de bunu yapacak gibi koltuğun kenarında farkediyorum tutunacak yer bulamadığı için yürümüyor sadece ayakta duruyor ama ben yanında otururken bana tutunup tek elle sağa sola gidiyor tabi nereden tuttuğunun bir önemi yok bazen yakamdan bazen burnum bazen de saçımdan:) onun için önemi yok tabi:) hayırlısı canım o nasıl isterse artık. Sana da sabırlar diliyorum zor günler de geçireceksin Allah yardımcın olsunAynen canım zor günlerdi o gün hatta esim görevdeydi.evim ankarada merkezi yerde tepede 6.kat her yeri görüyo o gün herşeyi gördüm kabus gibiydi sesler hele oy oy.bomba düşüyo ben eşimi arıyorum canım bulunduğun yere düştü diye falan gerisi ortada zaten.Allah'im esirgesin sevdiklerimizi..Allah'im sana da yardim etsin ayrı kalmak zormus yan tarafta yastığı tarafına dönemiyorum bile.ilk günden zorluklar başladı anlayacağın ya tabiki cani içinde olsun yeter sayılı gün biter seneye tasimi taragimi toplayıp gidicez paşamla.kız çocukları naif canım ay düşerim yok bacağım acır diye tembellik ediyorlarduru da emekler merak etme.belki seninki direk yürür
Toplum olarak zor süreçlerden geçiyoruz canım bunu bazılarımız daha yoğun yaşıyor. Ben de bundan eşimden daha uzun süreli ayrı kalarak zarar görüyorum. Bazen durumlar sıksa artık kavuşsam eşime desem de sonra diyorum çok şükür iyi ve eninde sonunda kavuşacağım her gün telefonda da olsa görüşebiliyorum. Daha kötü koşullarda olabilirdik bugünümüze şükür. Ne güzel canım ailenle zamanın tadını çıkar oğluşunun en tatlı zamanlarına anneanne dedesi de tanık olsun:) onlar için ne kadar değerli bir şey aslında bu. Çoğu zaman memlekette olmak beni çok çok bunaltsa da bunu söyleyebiliyorum yoksa uzaklarında büyüyüp gidecekti önemli anlarına tanık olamayacaklardıSükür canım iyiyiz tatil iyi gidiyor ulkemizde olanlara cook uzulmem disinda..Allah terorislere firsat vermesin..suluovadayim bende
Hadi gözünüz aydın canım diş çıkarmayan kalmadı sanırım :)kızlar selamlar,
cuma günü dişi çıkmadı demiştim ya, eve gittim kontrol edeyim dedim bir de ne göreyim alt sol dişi çıkmış ben fark etmemişim :) o hafta çok mızmızdı, meğersem dişindenmiş kuzumun:) aynı gün akşama da kendiliğinden bab baa baa baa demeye başladı. eşimle dinlemelere doyamıyoruz. dünyanın en tatlı sesi sanki :)
dün internetten bir kaç şey sipariş ettim, aktivite masaları var ya onlardan söyledim bir tane. ayakta durmayı çok seviyor belki oynar dedim ayakta. yarın falan gelir herhalde.
süt iznim de 1.5 saate düştü. sabah çıkmadan emziriyorum, öğle arası gidip emziriyorum sonra 3.5ta gidiyorum eve. zaten artık emmeleri 5 dakika bile sürmüyor hemen emip bitiriyor. özlüyorum ama çok. eve gidince kucağımdan indiresim gelmiyor sıpamı.
Canım çok çok geçmiş olsun idrar yolu enf iştahı da çok değiştiriyor inşallah kısa sürede iyileşirAşırı enfeksiyon çıktı idrar yolunda. Böbreğinde eskiden taş vardı o düşmüştü tekrar yapabilir dedi dr bakalım yarın ultrason çekimi olacak iğne ve şurup vermiş..
Canım çok çok zor gece uykusunun olmaması ilk aylar aklıma geldi. Sizin çok uzamış gerçekten motive edici bir örnek olmayacak ama bir arkadaşımın kızı böyleydi doğduğundan beri bilmediler gece uykusu 2 yaşına kadar sürdüKızlar benim oglum 5ekim dogumlu dogdugundan beri gce uykusu nedir bilmiyoruz naptıysam düzene sokamadım simdide dişlerinden dolayı 15er dk uyuyup hemen uyanıyo aglama krizlerine giriyor sonrada uykusu kacıyor sabaha kadar oturuyoruz napıcam bana önerisi olan varmı cok uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi
o bi tane diş öyle kıymetli ki ne kemireceğini şaşırıyor onunla :) dil de hep dışarda, dişine sürtüp duruyo dilini, dişin orda olduğundan emin olmak istiyo sanırım :)Hadi gözünüz aydın canım diş çıkarmayan kalmadı sanırım :)
Canım benim 10-11 cm doktora görünmende fayda var ben de hala hafif hissizlik var ağrı normal değilMrb arkadaşlar aranızda sezeryan olanlara sormak istiyorum. Sezeryan kesiginiz kaç cm acaba. Benim karın agrilarim bitmedi acaba çok uzun kesmiş ondan mi diye düşünüyorum. Herkes şimdiye geçmesi gerekirdi diyor. Benim kesigim neredeyse 2 legend kemigim arası çok uzun. 15 16 cm sizin nasıl
Merhaba canım o olaylarda aklıma geldin ne yaptılar acaba dedim gittiler mi hayırlısı olsun sizin içinMerhaba arkadaşlar iyi akşamlar Nasılsınız.ben giremedim okuyamadım takip edemedim bir dünya şeyle uğraşıyorum kusura bakmayın kızmayın bana tekrar araniza kabul ederseniz mutlu olurum.esim diyarbakıra cıktı tayini dun başlangıcını yaptı başladı.bugün yanliziz yiğitle . 1 saattir uğraşıyorum yeni daldı uykuya.dr sini degistirdim bi ara kus kus kus perişan oldu serum yedi sonra geçti kusma ateşi 3 gün 38 lerde gezdi sonra ateş bitti vücudu döktü kırmızı kırmızı sanırım bi arkadasın da ayni şeyler olmuş geciyo endişe yapma iste bu arada dr yi arıyorum ilgisiz davranıştı falan ki koru hastanesi özel hastane bi dünya para alıyorlar.bende sinirlendim başka bi doktora gidiyorum liv hospital da belkıs diye bi hoca duyaniniz var mi benim hoşuma gitti.dun kontrole gittik kızamık ve menenjit aşısını oldu ayni anda ikisini yaptı anlamadım yani bilemedim.9200 kg 74 cm olmuş.paşam seri şekilde emekliyo kalkiyo düşüyo arada tay tay yapiyo altta 3 üstte 4 diş i var. Baba diyo dede diyo aba diyo.oyuncaklarınin hic biriyle oynamiyo.hepsini boşa aldım.isi gücü arabaya gidip direksiyona oynamak.yemek yedirmek çok zor.benim islerim çok yoğun sut iznim 1.5 saate düştü.tekrar dershaneye yazılmak istiyorum öğretmenlik için tavsiyeleriniz varsa alabilirim.seneye bende gidiyorum bu arada diyarbakıra yiğit çok küçük olduğu için biz kaldık.bu arada hamile olan arkadaşla r var ne mutlu size çok güzel hayırlı olsun.iste boyle kızlar.
Yerim ben onu :) bizim kızın neler kemirdiğini bilseno bi tane diş öyle kıymetli ki ne kemireceğini şaşırıyor onunla :) dil de hep dışarda, dişine sürtüp duruyo dilini, dişin orda olduğundan emin olmak istiyo sanırım :)
Cok haklisin canim bu gunumuze de sükur..senin mesajlarin cidden insana iyi geliyor yorumlarini ta basindan hep ilgiyle takip ettim bilgi edindim tesekkurler canimm..yigit alpin eli yandi piknikte bi yere degse agliyor uc parmagi ama yaninca araliksiz epey agladi dikkat ediyordum anlik bir sey Rabbim evlatlarimizi ve hepimizi kazalardan korusunToplum olarak zor süreçlerden geçiyoruz canım bunu bazılarımız daha yoğun yaşıyor. Ben de bundan eşimden daha uzun süreli ayrı kalarak zarar görüyorum. Bazen durumlar sıksa artık kavuşsam eşime desem de sonra diyorum çok şükür iyi ve eninde sonunda kavuşacağım her gün telefonda da olsa görüşebiliyorum. Daha kötü koşullarda olabilirdik bugünümüze şükür. Ne güzel canım ailenle zamanın tadını çıkar oğluşunun en tatlı zamanlarına anneanne dedesi de tanık olsun:) onlar için ne kadar değerli bir şey aslında bu. Çoğu zaman memlekette olmak beni çok çok bunaltsa da bunu söyleyebiliyorum yoksa uzaklarında büyüyüp gidecekti önemli anlarına tanık olamayacaklardı
Saol canım geçti ogunler Allah'im sevdiklerimizi korusun.uzakta olması zor eşinin bakalım idare edicez bi sure.özelden kaçtım zaten buraya ama mesleğini yapmamak ta zor iste bakalım esim yokken devleti zorlicam.özel ders evet bi ara çok veriyordum bir zamanlar diyelim onada bitti çünküMerhaba canım o olaylarda aklıma geldin ne yaptılar acaba dedim gittiler mi hayırlısı olsun sizin için
Matematik diye hatırlıyorum branşını canım ben özelde çalışıyorum atanma olayları zor heleki şu durumdaözel tercih edebilirsin sizin saatiniz de çok özel ders verirsin
Hosbulduk tatlım amin hepsinizin kini korusun Allah'im.amin canım seneye inşaallah kavusucaz gidicem yanina.
Merhaba cnm benm oglumun derin uykusu yok malesef uyur hemen uyanır gündüzde aynı sekilde en fazla 15dk yarım saat uyur sonra aglar uykusu kacar gece hiç uyumaz dün tekrar doktora götürdüm bi sorunu yok Allah a sükür ama uyku problemimize bekleyeceksin diyorlar bakalım Allah büyük inşallah 2yasına kadar sürmez :)Canım çok çok zor gece uykusunun olmaması ilk aylar aklıma geldi. Sizin çok uzamış gerçekten motive edici bir örnek olmayacak ama bir arkadaşımın kızı böyleydi doğduğundan beri bilmediler gece uykusu 2 yaşına kadar sürdüsonra bir anda uyumaya başladı
Diş tabiki geçici bir dönem
Ama genel olarak gündüz uzun uyursa uyandır ben kızımı uyandırıyorum hele akşamüstü 45 dkkadan fazla uyumasına izin vermiyorum akşam daha erken uyuyor derin uykuya daha rahat dalıyor
Ben teşekkür ederim canımm ben de seni çok uzun süredir takip ediyorum farklı bir yakınlık hissediyorum:) kıyamam yiğit paşaya yaa inşallah çabucak geçer maalesef ki anlık şeyler bunlar ne kadar dikkat etsek de bir anda olup bitiyor. Ben de dün duruyu yatağına oturtmuştum benim yatağın alt tarafına dayalı duruyordu yatağı sen kaşla göz arasında sırt üstü düş yatağın tahtasına kafanı vur ağladı hemen kucağıma aldım o da hemen sustu sea çıkardığı kadar canı acımamış demek ki ama içim gitti resmen. Yavrucuklarımızın bir sıkıntısı can acısı olduğunda bizim daha çok canımız acıyorCok haklisin canim bu gunumuze de sükur..senin mesajlarin cidden insana iyi geliyor yorumlarini ta basindan hep ilgiyle takip ettim bilgi edindim tesekkurler canimm..yigit alpin eli yandi piknikte bi yere degse agliyor uc parmagi ama yaninca araliksiz epey agladi dikkat ediyordum anlik bir sey Rabbim evlatlarimizi ve hepimizi kazalardan korusun
Sagolasin canim benim.tatli duruya da gecmis olsun.ya olacak tabii ama insan kiyamiyor annelik cok basksa bir seymis.Rabbim beterinden korusun..gorunmez kazalardan korusun insallah..buyuyecekler duse kalka ama tedbirli oluyoruz tabiiBen teşekkür ederim canımm ben de seni çok uzun süredir takip ediyorum farklı bir yakınlık hissediyorum:) kıyamam yiğit paşaya yaa inşallah çabucak geçer maalesef ki anlık şeyler bunlar ne kadar dikkat etsek de bir anda olup bitiyor. Ben de dün duruyu yatağına oturtmuştum benim yatağın alt tarafına dayalı duruyordu yatağı sen kaşla göz arasında sırt üstü düş yatağın tahtasına kafanı vur ağladı hemen kucağıma aldım o da hemen sustu sea çıkardığı kadar canı acımamış demek ki ama içim gitti resmen. Yavrucuklarımızın bir sıkıntısı can acısı olduğunda bizim daha çok canımız acıyor
benim daha gelen giden yok, sen de evde test bulundur istersen canım, bizim grup üretken çıktı çünkü :) bu aralar çok duyuyorum bebişler yemek yemiyor diye. normaldir havalar çok sıcak. ama bence sen zorlama yine, ilerleyen yıllarda daha çok inatlaşabilir, yemek yemekten soğuyabilir. anne yüreği dayanmıyor yesin istiyor tabii, insanın zorlayası geliyor.Kizlar selamlar..bir sey soracaktim sizlere..adet duzeniniz nasil ben iki sefer oldum sonra 2 ay olacak olmadim.bu aralar cok sık emmek istyor agliyor disten sanirim..zaten yemek pek istemiyor dogru degil ama zorluyorum.bu kadar uzun olmayinca da korkuyor insan gebelikten.cok cok erkem cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?