- 30 Ağustos 2012
- 324
- 218
- 323
Evet öyle :) tmm cnm yazarım. Tekrar teşekkürler :)Üzülme canım bak ilkinde 2 yıl beklemissiniz şimdi ise sürpriz oldu bunda da bir hayır vardır doktora gidince bizede yazmayı unutma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle :) tmm cnm yazarım. Tekrar teşekkürler :)Üzülme canım bak ilkinde 2 yıl beklemissiniz şimdi ise sürpriz oldu bunda da bir hayır vardır doktora gidince bizede yazmayı unutma
Hayırlı olsun canim....Selam kızlar. Sanırım grubumuzun 3.hamilesi benim. Adetim 3gün gecikti, bugün test yaptım kos kocaman 2çizgi. Karma karışık duygular içindeyim sevineyim mi üzüleyimmi bilmiyorum. Eşim arada korunuyordu ama belki tutmaz diye düşünüyorduk. Çünkü ilk hamileliğimde çok zor hamile kalmıştım. 2yıl tedvi ile. Hala emziriyorum? Ne yapmam lazım emzirmeyi bırakmalımıyım?
Yok cnm daha gitmedim. Akşam 6da randevum. Gelince hemen yazarım :)mlkhds canım gittin mi doktora yolunda mı herşey meraklardayız
Sağol. Allah bağişlasın canım, inşallah istediğiniz gibi olur. Diğer hamile arkadaşımız blgsdr o grubumuzun ilk hamilesi :)Hayırlı olsun canim....
Bende 5 yıl sonra oglusum geldi 3 filan yasasin düşünüyoruz insallah....
Buarada ikinci hamile kim onu kaçırdım biri narin diğeri sen canim üçüncü kim
Geçmiş olsun canım bizim aşı sonrası ateş olmadı hiç zaten bir asiydi kizamik aşısı sizin de öyleydi değil mi ateş düşürücü falan hiç vermedim sizin diş olabilir canım bizde de hâlâ diş yokSelam arkadaşlar onceleri fırsat buldukça yazıyordum buraya ama bır ıkı aydır ne mümkün.oğluşum çok hasta hiç birsey yemiyor çok üzülüyorum.ıkı gun önce 9ay aşısı oldu bır gun sonra ateşi 39 u buldu boğazda enfeksıyon olmuş.henuz dişimizde yok.ıkı gundur sabah beşbyçukta yatıyoruz hep aglıyo.acaba dişmi geliyo ateşi duştu şukur.ben harap bir haldeyim artık yapamadım anneme geldim.saolsun yardımcı oluyor.aşı sonrası böyle olanlar varmı yoksa dişmi çıkacak acaba
Ateş duşurucu verdim bogazında enfeksiyon olmuş diş aşı enfeksiyon derken bebeğim mahvoldu bugun bıraz daha ıyı şukur az çorba içti birazda yoğurt yedi.eskiden herşeyı yıyen çocuk şimdi herşeye hayır dıyo başını sallıyor.yemeyen çocuk çok zormuş.duzelsede yemeğe başlasaydı kuzum.bu ay kontroldede 72cm boyu 10 kg kilosu oldu sizinkiler nasıl.allah bebişlerimize sağlık versinGeçmiş olsun canım bizim aşı sonrası ateş olmadı hiç zaten bir asiydi kizamik aşısı sizin de öyleydi değil mi ateş düşürücü falan hiç vermedim sizin diş olabilir canım bizde de hâlâ diş yok
Teşekkür etmeyi unutmuşutm dağolasın evet tek aşıydıGeçmiş olsun canım bizim aşı sonrası ateş olmadı hiç zaten bir asiydi kizamik aşısı sizin de öyleydi değil mi ateş düşürücü falan hiç vermedim sizin diş olabilir canım bizde de hâlâ diş yok
Canım sakin ol önce seni tanımadığım için soruyorum yine derken kaçıncı bebeğinki? Kızın kaç aylıkMerhaba kizlar ben yine hamileyim bugun ogrendim.moralim cok bozuk kizim daha cok kucul soktayim.esimde bende kurtaja karsiyiz napicam ben bebegim cok kucuk daha
Maşallah kuzuya bizim oğlan 8 kilo daha boyu da 73 cm geçen ay benimki de yemek istemedi çok istahsizdi o yüzden hiç kilo almamıştı 1 hafta 10 gündür yememiz düzeldi şükür seni anlıyorum canım yesinler diye neler yapiyoruz ama onlar istemeyince elimizden bişey gelmiyo malesef düzelir en kısa zamanda inşallah ama ara ara böyle istahsizlik dönemleri olabilirmiş hemsiremiz söylemişti bide sıcaklar var tabi ama geçici bu dönem canım biraz daha sabır :)Ateş duşurucu verdim ama
Ateş duşurucu verdim bogazında enfeksiyon olmuş diş aşı enfeksiyon derken bebeğim mahvoldu bugun bıraz daha ıyı şukur az çorba içti birazda yoğurt yedi.eskiden herşeyı yıyen çocuk şimdi herşeye hayır dıyo başını sallıyor.yemeyen çocuk çok zormuş.duzelsede yemeğe başlasaydı kuzum.bu ay kontroldede 72cm boyu 10 kg kilosu oldu sizinkiler nasıl.allah bebişlerimize sağlık versin
Canim paniğe kapılman çok normal ama söyle düşünmeni tavsiye ederim kızına hamileyken ikiz olduğunu ogrenseydin birinden vazgeçmek istermiydin eğer şimdi geldiyse vardır bundada bir hayır iyi taraflarını düşünmeye çalış arkadaş gibi buyuyecekler birlikte çoğu şeyi paylasabilecekler benim kızımda 10 aylık ben böyle sakinlestiriyorum kendimiMerhaba kizlar ben yine hamileyim bugun ogrendim.moralim cok bozuk kizim daha cok kucul soktayim.esimde bende kurtaja karsiyiz napicam ben bebegim cok kucuk daha
4 kisi olduk galibaSağol. Allah bağişlasın canım, inşallah istediğiniz gibi olur. Diğer hamile arkadaşımız blgsdr o grubumuzun ilk hamilesi :)
Canım arkadaş da ekim annelerinden sonraları fazla giremedi. İnsan hazır hissetmediğinde böyle şeyler yaşanabiliyor hayırlısı olsun onlar için de. Çok bereketli bir grupmuşuz sıradaki hamile kim olacak acaba merakla bekliyorum:) bunu deyip ben olurmuşum bir de Allah korusun:) ama eşim bir aydır yok nerdeyse imkansız benimki:)Canım sakin ol önce seni tanımadığım için soruyorum yine derken kaçıncı bebeğinki? Kızın kaç aylık
Senin ve kızının sağlığı önde gelir
Gerçekten zor bir karar
Allah hayırlısını nasip etsin
Geçmiş olsun canım sorunlar komplike bir şekilde çıkmış Allah yardımcınız olsun. Benim kızımın da dişleri yeni çıktı hem de dördünü birden çıkardı 10 temmuzda ilkini çıkarmıştı bugün artık dördüncü dişi de gördüm. İlk dişten önce 10-15 gün baya zorladı beni emmek ya da başka bir şey yemek istemedi sürekli kucağımda olmak istedi uyku düzeni alt üst oldu saat başı uyandığımız geceler oldu. Diş çıkmadan önce iki gün ishal gibi günde üç kez kakamız oldu bir gün de burnu aktı ve ilk dişi gördük sonra bir anda her şey normale döndü inşallah sizin de döner. Çok şükür dört diş de gelmiş olsa ne ağız suyu aktı ne ateşi çıktı çok şükür. Ha bu arada bütün dişlerin çıkışını ilk ben gördüm kızıma hediyeleri ben alacağım sanırım:)Selam arkadaşlar onceleri fırsat buldukça yazıyordum buraya ama bır ıkı aydır ne mümkün.oğluşum çok hasta hiç birsey yemiyor çok üzülüyorum.ıkı gun önce 9ay aşısı oldu bır gun sonra ateşi 39 u buldu boğazda enfeksıyon olmuş.henuz dişimizde yok.ıkı gundur sabah beşbyçukta yatıyoruz hep aglıyo.acaba dişmi geliyo ateşi duştu şukur.ben harap bir haldeyim artık yapamadım anneme geldim.saolsun yardımcı oluyor.aşı sonrası böyle olanlar varmı yoksa dişmi çıkacak acaba
Merhaba bende hamileyim. Yapacak birsey yok ikiz gibi buyurler, hayirlisi buynus demekki. Bende önce şok oldum, ama şimdi kabullendim :)Merhaba kizlar ben yine hamileyim bugun ogrendim.moralim cok bozuk kizim daha cok kucul soktayim.esimde bende kurtaja karsiyiz napicam ben bebegim cok kucuk daha
Evet gittikçe çoğalıyoruz4 kisi olduk galiba
Anladım canım yine hamileyim deyince birden fazla bebeği var bizimkilerden daha küçük de var sandım.Canım arkadaş da ekim annelerinden sonraları fazla giremedi. İnsan hazır hissetmediğinde böyle şeyler yaşanabiliyor hayırlısı olsun onlar için de. Çok bereketli bir grupmuşuz sıradaki hamile kim olacak acaba merakla bekliyorum:) bunu deyip ben olurmuşum bir de Allah korusun:) ama eşim bir aydır yok nerdeyse imkansız benimki:)