• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

canım geçmiş olsun. hali hazırda enfeksiyon vardır vücudunda ama vücut savaş halindedir. aşı da yaptırınca enfeksiyon ağır basmıştır ve ateşlenmiştir. diş benim kızımda da yok. bakalım bekliyoruz. umarım iyileşmişsinizdir şimdiye kadar, tekrar geçmiş olsun:)
Evet canım çok şukur ıyıyoz artık bekliyoruz dişleri heyecanla.

Merhaba annişler 3 haftadır annemdeyim fırsat bulup yazamadım Nasılsıniz bebisler nasıl ? Dila zaten hareketliydi son günlerde daha da hareketlendi yerinde hiç durmuyor bir de bugun 7 haftalik hamile olduğumu öğrendim karmakarışık duygular içindeyim 1 bucuk yaş araları olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum tek tesellim arkadaş gibi büyüyecek olmaları bizden haberler böyle işte :KK69:
Cnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebisini

Selam kızlar. Sanırım grubumuzun 3.hamilesi benim. Adetim 3gün gecikti, bugün test yaptım kos kocaman 2çizgi. Karma karışık duygular içindeyim sevineyim mi üzüleyimmi bilmiyorum. Eşim arada korunuyordu ama belki tutmaz diye düşünüyorduk. Çünkü ilk hamileliğimde çok zor hamile kalmıştım. 2yıl tedvi ile. Hala emziriyorum? Ne yapmam lazım emzirmeyi bırakmalımıyım?
Cnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.benim bir kere hamilelik şüphem vardı doktora gitmiştim eğer hamileyken emziremeyecekmiyim dedim çocuk 6ay olana kadar emzirebilorsin dedi aama bilemedim kimisi kaldığı gibi kesiyor araştır bi

Cnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.benim bir kere hamilelik şüphem vardı doktora gitmiştim eğer hamileyken emziremeyecekmiyim dedim çocuk 6ay olana kadar emzirebilorsin dedi aama bilemedim kimisi kaldığı gibi kesiyor araştır bi
Amin canım teşekkür ederim. Evet araştırdım, hamileyken emzirebiliyormuşuz. Doktorumada sordum devam et dedi, bi sakıncası yokmuş.

Arkadaşlar nasılsınız. 28 ekim ins benim doğum. Bugün itibariyle oğluşum 974gram maşallah. sizde durumlar nasıl
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim de geçen sene 40.haftam 28 ekimde doluyordu kızım 9 ekimde geldi:)

Desteginiz icin sagolun kizlar... bebegim 10 aylik. Oldu bi kere donmek yok yola devam... herseyi gectim onun bi gunahi yok. Kiyamayiz. Kiymadik. Bizim kitabimizda buna yer yok.

Canım sakin ol önce seni tanımadığım için soruyorum yine derken kaçıncı bebeğinki? Kızın kaç aylık
Senin ve kızının sağlığı önde gelir
Gerçekten zor bir karar
Allah hayırlısını nasip etsin

Canim paniğe kapılman çok normal ama söyle düşünmeni tavsiye ederim kızına hamileyken ikiz olduğunu ogrenseydin birinden vazgeçmek istermiydin eğer şimdi geldiyse vardır bundada bir hayır iyi taraflarını düşünmeye çalış arkadaş gibi buyuyecekler birlikte çoğu şeyi paylasabilecekler benim kızımda 10 aylık ben böyle sakinlestiriyorum kendimi

Merhaba bende hamileyim. Yapacak birsey yok ikiz gibi buyurler, hayirlisi buynus demekki. Bende önce şok oldum, ama şimdi kabullendim :)

Desteginiz icin sagolun kizlar... bebegim 10 aylik. Oldu bi kere donmek yok yola devam... herseyi gectim onun bi gunahi yok. Kiyamayiz. Kiymadik. Bizim kitabimizda buna yer yok.
Benim kızım 9aylık oldu. Aynı durumdayız canım. Ne yapalım, dünyaya gelecekleri varmış. Biz kürtaj ihtimalini aklımızdan bile geçirmedik zaten. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin bizlere inşallah..

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim de geçen sene 40.haftam 28 ekimde doluyordu kızım 9 ekimde geldi:)
Senin kızın acele davranmış benimki de hic niyetli değildi sonunda dr aldı :anne:çok şükür o günler geride kaldı ne zaman gelecekler diye beklemekte zor.:KK46:Allah bu seneki doguracaklara yardım etsin.alışveriş ve dr kontrolleri güzeldi..:KK68::KK68:

Senin kızın acele davranmış benimki de hic niyetli değildi sonunda dr aldı :anne:çok şükür o günler geride kaldı ne zaman gelecekler diye beklemekte zor.:KK46:Allah bu seneki doguracaklara yardım etsin.alışveriş ve dr kontrolleri güzeldi..:KK68::KK68:
Benim de doğumum sezaryen ama yüksek tansiyondan dolayı erken aldı doktorum Anin canım evt dr kontrolleri ve alışveriş gerçekten çok keyifli :KK200:

Öğretmen arkadaşların ücretsiz izinleri için kurumları aradılar mi?genelge çıktı ya izinli olanlar döndü izine çıkacakların ki iptal edildi ya merak ettim.üniversite de bir hocayı analık izinden çağırmışlar analik izninin iptal olduğunu ilk defa duydum ve çok üzüldüm bebeği yanına getiriyormuş masumun suçu ne:sinirli:

Öğretmen arkadaşların ücretsiz izinleri için kurumları aradılar mi?genelge çıktı ya izinli olanlar döndü izine çıkacakların ki iptal edildi ya merak ettim.üniversite de bir hocayı analık izinden çağırmışlar analik izninin iptal olduğunu ilk defa duydum ve çok üzüldüm bebeği yanına getiriyormuş masumun suçu ne:sinirli:
normal doğum izni değil di mi? ücretsiz izne ayrılanları mı çağırmışlar?

Kızlar Güneş geçen gün kendiliğinden koltuğa tutunup ayağa kalktı. Bi de arada babbah, annni falan diyo, çoook seyrek olsa da :) benim kedi annemdeydi, geçenlerde aldık, Güneş tüm gün kedi kovalıyo :) onun derdine emeklemeyi falan öğrendi iyice :)

Back