- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Dr böyle dedi bende yapıyorum:)sen çok çeşitli yapıyormuşsun yaa, besin deposu bu :) ben de deneyim bakayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr böyle dedi bende yapıyorum:)sen çok çeşitli yapıyormuşsun yaa, besin deposu bu :) ben de deneyim bakayım.
Canım ben silikon gibi legolar aldım ben yapıyorum kızım bozuyor daha vaktimiz var:) bol bol yiyor onlarılaf yetiştirmekten soracağımı unuttum gidiyordum :) benim oyuncak alma zamanım geldi yine, ne zamandır almıyordum ama bu aralar araştırıyorum :) kızımın bayram harçlıkları var kenarda teyzeleri :) aktivite masası alayım diyorum, kullanan var mı? ya da başka oyuncaklar da olur. varsa tavsiyeleriniz değerlendirelim :)
Bende 4 aylikken basladim ama yutamiyor şehriye corbasi yaptim iki gun once o bile bogazinda kaliyor ogurup duruyor kiymali corba vermek istiyom nasil bogazindan gececek bilmiyomBizde aynı şekilde canim ya...
Ek gidaya erken başladık tadımlık herşeyden tattirdim ama malesef yine ayni
slikon şeklinde legoları nerden aldın canım? biraz erken gerçi bizim kıza da ama yine de bakayım :)Canım ben silikon gibi legolar aldım ben yapıyorum kızım bozuyor daha vaktimiz var:) bol bol yiyor onları
Altı tekerlekli oyuncak aldım ben sürersem bakıyor yoksa sadece ağzına götürüyor
Mothercareden almıştım canım markayı tam hatırlamıyorum ama kendi oyuncak markalarıydı sanırımslikon şeklinde legoları nerden aldın canım? biraz erken gerçi bizim kıza da ama yine de bakayım :)
Blendirdan geçiriyorum canim ne yapayım kiymanin filan vitaminini alsin diye...Bende 4 aylikken basladim ama yutamiyor şehriye corbasi yaptim iki gun once o bile bogazinda kaliyor ogurup duruyor kiymali corba vermek istiyom nasil bogazindan gececek bilmiyom
canım öncelikle tebrik ederim. emzirmeyi bırakmana gerek yok hiç ara vermeden diğerini emzirmeye geçebiliyorsun. ama allah korusun bir düşük tehlikesi şekillenirse o zaman doktorun bırakmanı söyleyebiliyor.Selam kızlar. Sanırım grubumuzun 3.hamilesi benim. Adetim 3gün gecikti, bugün test yaptım kos kocaman 2çizgi. Karma karışık duygular içindeyim sevineyim mi üzüleyimmi bilmiyorum. Eşim arada korunuyordu ama belki tutmaz diye düşünüyorduk. Çünkü ilk hamileliğimde çok zor hamile kalmıştım. 2yıl tedvi ile. Hala emziriyorum? Ne yapmam lazım emzirmeyi bırakmalımıyım?
Sağol cnm. İnşallah bende sorunsuz devam edebilirim emzirmeye.canım öncelikle tebrik ederim. emzirmeyi bırakmana gerek yok hiç ara vermeden diğerini emzirmeye geçebiliyorsun. ama allah korusun bir düşük tehlikesi şekillenirse o zaman doktorun bırakmanı söyleyebiliyor.
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelam kızlar. Sanırım grubumuzun 3.hamilesi benim. Adetim 3gün gecikti, bugün test yaptım kos kocaman 2çizgi. Karma karışık duygular içindeyim sevineyim mi üzüleyimmi bilmiyorum. Eşim arada korunuyordu ama belki tutmaz diye düşünüyorduk. Çünkü ilk hamileliğimde çok zor hamile kalmıştım. 2yıl tedvi ile. Hala emziriyorum? Ne yapmam lazım emzirmeyi bırakmalımıyım?
Sağol cnm. Yarın kontrole gidicem. Son adete göre 5+4 hamileyim. Ultrasonda görünür heralde:)Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kan testi yaptın mı bize de haber ver:)
Çok heyecanlı :) kalp atışını duymassın sanıyorum kese gözükürSağol cnm. Yarın kontrole gidicem. Son adete göre 5+4 hamileyim. Ultrasonda görünür heralde:)
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahSağol cnm. Yarın kontrole gidicem. Son adete göre 5+4 hamileyim. Ultrasonda görünür heralde:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende 2 gün önce öğrendim emzirmeyi doktora sordum kanıtlanmış bir zararı yok devam edebilirsin dedi en azından 2 ay daha emzirmeyi düşünüyorum kendiliğinden birakmazsaSelam kızlar. Sanırım grubumuzun 3.hamilesi benim. Adetim 3gün gecikti, bugün test yaptım kos kocaman 2çizgi. Karma karışık duygular içindeyim sevineyim mi üzüleyimmi bilmiyorum. Eşim arada korunuyordu ama belki tutmaz diye düşünüyorduk. Çünkü ilk hamileliğimde çok zor hamile kalmıştım. 2yıl tedvi ile. Hala emziriyorum? Ne yapmam lazım emzirmeyi bırakmalımıyım?
Evet kızımda keseyi 5haftalık görmüştük :) Kalp atışlarını 8. Haftada duymuştuk :) Bakalım hayırlısı..Çok heyecanlı :) kalp atışını duymassın sanıyorum kese gözükür
Amin canım inşallah :)Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin canım. Sanada hayırlı olsun. İkimizde 2017Mart annesi olucaz kısmetse. Bende öyle en azından 1-2ay daha emziricem, kendisi bırakmazsa. :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende 2 gün önce öğrendim emzirmeyi doktora sordum kanıtlanmış bir zararı yok devam edebilirsin dedi en azından 2 ay daha emzirmeyi düşünüyorum kendiliğinden birakmazsa
Evet ya Mart anneleri grubuna da baktım ama ısınamadim :) senin de ilki sezeryan miydi canım ?Amin canım. Sanada hayırlı olsun. İkimizde 2017Mart annesi olucaz kısmetse. Bende öyle en azından 1-2ay daha emziricem, kendisi bırakmazsa. :)
Evet bende baktım gruba, ama sanki bizim grubumuz daha güzeldii...:) Evet sezeryandı. Hatta 2.yi normal doğurmak istiyordum, ama sanırım kismet değilmiş. Çünkü sezeryandan sonra normal doğum yapmak için aradan bayağ bi zaman geçmesi gerekiyormuş. Bu konuda biraz üzüldüm ama yapacak bişey yok. Evdeki hesap çarşıya uymadı :)Evet ya Mart anneleri grubuna da baktım ama ısınamadim :) senin de ilki sezeryan miydi canım ?
Üzülme canım bak ilkinde 2 yıl beklemissiniz şimdi ise sürpriz oldu bunda da bir hayır vardır doktora gidince bizede yazmayı unutmaEvet bende baktım gruba, ama sanki bizim grubumuz daha güzeldii...:) Evet sezeryandı. Hatta 2.yi normal doğurmak istiyordum, ama sanırım kismet değilmiş. Çünkü sezeryandan sonra normal doğum yapmak için aradan bayağ bi zaman geçmesi gerekiyormuş. Bu konuda biraz üzüldüm ama yapacak bişey yok. Evdeki hesap çarşıya uymadı :)