- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Hayırlı zaman da hayırlı yer çılar inşallah canım tayün süreci çok stresli iş yerimde çok sevdiğim bi ablam vardı onlar geçen sene tayin beklediler istedikleri yer çıkabilir ya da çıkmayabilir hiç tayin olmayabilirde sonra lojman olur olmaz sorunu yaşadı hep bi tedirginlik. Allah yardımcınız olsun. Bir daha tayinci biriyle çok sıkı dostluk kurmayacağm demiştim çok bağlandım çok ağladım hem hamilelik hem de en sevdiğim kişi iş yerinde olmayacak diye düşündüm hala içim acıyor düşününce. o da bizim gb kimseye yanaşmıyormuş ayrılması zor oluyor hala görüşürüz bize gelip giderler biz henüz gidemedik bebişten..İnşallah cnm.cnm benim eşimin ne zaman geleceği belli değil Tayininiz çıkacak daha
[QUOTE="elaammm, pos
Duru hasta iki gündür canım nezle olduk yine babasından bulaştı ve huysuzluğuyla mahvediyor ikimizi de sürekli kucağımda ve saçımı yoluyor. Ne yapacağımızı şaşırdık burnu Çeşme gibi sildirmiyor çektirmiyor istediğini elde edene kadar deliler gibi bağırıyor. Bir süredir uyku düzenimiz bozulmuştu ki bugün artik iyice anladım bizi çok güzel kullanmaya başlamış. 2 aylık bebekken yatakta kendi kendine uyuyabilen bebek gitti sürekli ağlayan yatağında yatmamak için direnen bir bebek geldi kucağıma alınca susuyor yatırınca ağlıyor. 15-20 dk bıraktım ağlasın nasılsa susar diye yook devam etti durdu sesi kısıldı hattaKızlar çok sessizleşti burası umarım herkes iyidir..
Ay Kıyamam canım anlıyorum seni geçen haftada bizim kız aynıydı dişi yaptı huysuzluğu ezgi de koala gb yapıştı üstüme .dr gittüniz mi canım ilaçlar belki rahatlatıp uyutur.Allah şifa versin . Küçükler ama bizleri yöneten onlar.Duru hasta iki gündür canım nezle olduk yine babasından bulaştı ve huysuzluğuyla mahvediyor ikimizi de sürekli kucağımda ve saçımı yoluyor. Ne yapacağımızı şaşırdık burnu Çeşme gibi sildirmiyor çektirmiyor istediğini elde edene kadar deliler gibi bağırıyor. Bir süredir uyku düzenimiz bozulmuştu ki bugün artik iyice anladım bizi çok güzel kullanmaya başlamış. 2 aylık bebekken yatakta kendi kendine uyuyabilen bebek gitti sürekli ağlayan yatağında yatmamak için direnen bir bebek geldi kucağıma alınca susuyor yatırınca ağlıyor. 15-20 dk bıraktım ağlasın nasılsa susar diye yook devam etti durdu sesi kısıldı hattabu saat oldu uyanığız ne yapacaksam bizde durumlar böyle canım inşallah güneşle sen de iyisindir
Geçmiş olsun canım Dila da 10 gündür öyle burnu hiç durmuyor sürekli akıyor hiriltidan uyuyamiyor 2 de dişi çıktı dün doktora götürdüm hafif nezle dedi peditus verdi çok şükür gece burun akintisi biraz durdu da uyuyabildi inşallah Duru da çabucak iyilesir Allah yardımcınız olsun Dila nefes alamiyorken sanki ben nefessiz kalıyorumDuru hasta iki gündür canım nezle olduk yine babasından bulaştı ve huysuzluğuyla mahvediyor ikimizi de sürekli kucağımda ve saçımı yoluyor. Ne yapacağımızı şaşırdık burnu Çeşme gibi sildirmiyor çektirmiyor istediğini elde edene kadar deliler gibi bağırıyor. Bir süredir uyku düzenimiz bozulmuştu ki bugün artik iyice anladım bizi çok güzel kullanmaya başlamış. 2 aylık bebekken yatakta kendi kendine uyuyabilen bebek gitti sürekli ağlayan yatağında yatmamak için direnen bir bebek geldi kucağıma alınca susuyor yatırınca ağlıyor. 15-20 dk bıraktım ağlasın nasılsa susar diye yook devam etti durdu sesi kısıldı hattabu saat oldu uyanığız ne yapacaksam bizde durumlar böyle canım inşallah güneşle sen de iyisindir
Geçmiş olsun canım kucağı öyle bir biliyorlarki yatağından kafasını kaldırıp o mahsun bakışı yok mu beni benden alıyor hadi gelde alma kucağına :) biz iyyiz canım çok şükür prş küçük bir tatile çıkacağız inşallah iyi geçerDuru hasta iki gündür canım nezle olduk yine babasından bulaştı ve huysuzluğuyla mahvediyor ikimizi de sürekli kucağımda ve saçımı yoluyor. Ne yapacağımızı şaşırdık burnu Çeşme gibi sildirmiyor çektirmiyor istediğini elde edene kadar deliler gibi bağırıyor. Bir süredir uyku düzenimiz bozulmuştu ki bugün artik iyice anladım bizi çok güzel kullanmaya başlamış. 2 aylık bebekken yatakta kendi kendine uyuyabilen bebek gitti sürekli ağlayan yatağında yatmamak için direnen bir bebek geldi kucağıma alınca susuyor yatırınca ağlıyor. 15-20 dk bıraktım ağlasın nasılsa susar diye yook devam etti durdu sesi kısıldı hattabu saat oldu uyanığız ne yapacaksam bizde durumlar böyle canım inşallah güneşle sen de iyisindir
Maşallah ZeynebeGüZel anneler hepinize kocaman merhaba ... Bebeklerimiz büyüdükçe foruma bakmak zorlaştı Zeynep hareketlendikçe bende peline koşmaktan vakit bulamıyorum nasılsınız hanımlar beyler nasıl bizim alt üst dişler çıktı alttakiler boylandı baya ... ZıpZıp yetmeyince yürüteçe ister istemez geçtik şuan priz kapatma ve çekmece karıştırma aşamasındayız başımıza bi sparula ve huni yedikşükür ki herşey yolunda umarım sizde iyisinizdir takvim isteyenler aylık fotolarını hazırlıuodur umarım
Geçmiş olsun canım anne böyle birşey galiba ne kadar anlamlı demişsin ben nefessiz kalıyorum diyeGeçmiş olsun canım Dila da 10 gündür öyle burnu hiç durmuyor sürekli akıyor hiriltidan uyuyamiyor 2 de dişi çıktı dün doktora götürdüm hafif nezle dedi peditus verdi çok şükür gece burun akintisi biraz durdu da uyuyabildi inşallah Duru da çabucak iyilesir Allah yardımcınız olsun Dila nefes alamiyorken sanki ben nefessiz kalıyorum
İyi geçmesine sevindim canım etrafı keşfetmelerine tanıklık etmek çok çok güzel ben de her fırsatta parka götürüyorum çiçeklere dokunduruyorum çocukları çok güzel seyrediyor :)Evet ya çok sessiz olduk. Ben fırsat buldukça bakıyorum hiç kimse bişey yazmamış çıkıyorum. Yaz geldi tabii bebeklerde büyüyor h.sonları gezinti yapıyoruz. Biz bugün eşimin ailesini ziyaret ettik çok güzel geçti çok şükür kızımın yine kedileri gördü güzel tepkiler verdi. Köy tavuğu ve yumurtası aldık babaannesinden geldik. Kalmıyoruz kv ve kp çalışıyor birgün bizim için izin alabildi kv.
Canım tatil için güzel bi tarih seçmişsiniz güneş tam sağlık tadında bunaltmaz güzel bi tatil Geçirin inşallahMaşallah Zeynebe. Çekmece karıştırma aşamasına geçtiniz demek iyi olsunlarda koştursunlar bizim:)
Amin cnm.Bu arada üçüncü patlamış o yüzden geçen gün yine öyle olmuşuz.ama ilki ve ikincisi gibi olmadı bir kere ağlama krizi yaşadık.ateş falan yapmıyor bizde diş huysuzluk oluyorHadi ya ikinci dişi çıkarken ateş ve huysuzluğu oldu bunda sonrakilerde aynı olursa yandık..azı dişleri sanırım çok sancılı olurmuş o da 1.5 yaşında gb çıkarmış tabii her bebek aynı değil. ALLAH yardımcımız olsun.
Evet cnm haklısın çok zor ben beş yıldır dogudaydim ilk yerimdi çok güzel dostluklarimiz oldu ayrılması zor geldi.erken ayrıldım ordan annemdeyim şimdi nasıl özlüyorum acaba ev taşınmadan bir kez dahaki gitsem diyorum ama bebisle zor olacak.gelirken arabayla eşimle gelmem gerekecek zor oluyor tam diş zamanı yola çıkmıştık perişan olduk durmadi Huysuzdu.gözüm korktu.Allah yardımcımız olsun tam diş zamanlarımizdayiz zor dönemHayırlı zaman da hayırlı yer çılar inşallah canım tayün süreci çok stresli iş yerimde çok sevdiğim bi ablam vardı onlar geçen sene tayin beklediler istedikleri yer çıkabilir ya da çıkmayabilir hiç tayin olmayabilirde sonra lojman olur olmaz sorunu yaşadı hep bi tedirginlik. Allah yardımcınız olsun. Bir daha tayinci biriyle çok sıkı dostluk kurmayacağm demiştim çok bağlandım çok ağladım hem hamilelik hem de en sevdiğim kişi iş yerinde olmayacak diye düşündüm hala içim acıyor düşününce. o da bizim gb kimseye yanaşmıyormuş ayrılması zor oluyor hala görüşürüz bize gelip giderler biz henüz gidemedik bebişten..
Sağol cnm inşallah zaman çabuk geçer kavuşuruz babamıza maşallah hepsine.Benim kızda emzik alıyordu 4.ayında kendiliğinden bıraktı o zamanda gece çok kalkıyordu bir fark yok emziği atıp meme istiyordu.yigitinde zamanı gelecek neler söyleyecek bir günde aniden çok değişik şeyler öğreniyorlar.Bizim bir günde değişti aslında bilincaltlarinda var ortaya çıkarıyorlar.Canım naptınız siz ya konuşmayı sökmüş valla cimcime.maşaallah ona. Yiğit te tik yok konuşma konusunda sabaha kadar meme aşkı bizdede yeni başladı anlamadım gitti eskiden emziği verince uyuyordu şimdi illa meme yoksa bağırıyo nasıl hele elinden birşey al uuu fenaaa beni dize getirdi öyle soyleyim.Allah'im kavuştursun canım.
Canım benim bu ara iftar koşturmacam var misafirliğr git misafir kabul et derken zaman geçiyor ben de boş anlarım oldukça bakıyorum da kimse yazmayınca hevesim kaçıyor çıkıyorumKızlar nerelerdesiniz valla biseyler sorasim geliyo bakıyorum kimse girmemiş yorum yapmamış üzülerek çıkıyorum
Aynen güzelim benim de hevesim kaçıyo ki esim bisey alınacak mesela kızlara sor diyo direkCanım benim bu ara iftar koşturmacam var misafirliğr git misafir kabul et derken zaman geçiyor ben de boş anlarım oldukça bakıyorum da kimse yazmayınca hevesim kaçıyor çıkıyorumgeçtiğimiz günlerde duru nezle olup atlattı gece uyku düzenimiz bozulmuştu çok şükür iki gündür daha iyi gidiyor ama gece azıcık kucağımda gezdirmemle uyumaya alıştı yatağına koyduğumda neşesi iyiyse bile uyuma vakti geldiğinde çocuk çıldırmış gibi ağlıyor bu konudan baya muzdaribim. Muhtemelen haftaya memlekete gideceğiz eşim bir ay kadar yanımızda olmayacak o zaman ne yapacağım kara kara h düşünüyorum inşallah çok üzmez kızım bizde son durumlar böyle canım siz nasılsınız. Bu arada hala dişimiz yok gelmeye niyeti de yok galiba
Tayinde inşallah hayırlısı olur canım biz de doğu görevindeyiz ama çok şükür batıda doğu hizmeti geçen bir yerdeyiz inşallah sizin için de hayırlısı olur. Benim kız da ek gıdayı yemek istemiyordu hiç yapmam dediğim halde zorla ağzına sokuyordum birkaç gündür. Dün ikindi vakti yoğurdu yedirirken de istemedi yüzünü buruşturarak yedi eliyle itti durdu ben de bıraktım kendi haline akşam misafirler geldiğinde sofraya geleceğim diye ağladı emdiği halde babası yoğurt verdikçe yedi suyu bardaktan içti bulgur pilavı bile yedi anladım ki o büyük yiyecekleri yemek istiyormuş büyüklerle birlikte:) çok fazla emiyor emdiğinde de fazlasını gaz çıkarırken kusuyor azıcık da olsa garip hallerdeyiz valla Allah hakkımızda hayırlısını versinAynen güzelim benim de hevesim kaçıyo ki esim bisey alınacak mesela kızlara sor diyo direkyiğit pasa üstleri patlattı canım ya çok şükür huysuzluğu azaldı dediğin gibi ayni gece kucak istiyo öpüyorum kokluyorum emmek isterse emiyo sonra uyuyo.ama çok tekrarlıyo bu olayı sıpa.bu ara kalkmaya yelteniyo sanki dun dede dedi anne baba yok daha.yemek yedirmek işkence yarim saatimizi aliyo.bu ara gündüzleri beni emmiyo reddediyo o kotu maalesef.Öyle canım bizdede.ha hala sark açıklanmadı onun stresi var tabi bide.Sana da Allah'im sabir versin esin uzakta olması kotu.herşeyin hayırlısı diyelim canım napalim:)
Bu bebeklerin bi ayarı yok ya çok emiyor ya emmiyor ezgi de emmeyi reddediyor uyku aralarında isterse emziriyorum. Onun için ücretsiz izin aldı iki hafta sonra işe başlarsam o zaman arayacak bıdığım.ezgi yutamıyor bulguru ezipmi veriyorsun canım. Çorba içinde pütürlü bişey gelsin yutmak istemiyor kusmayq çalışıyor blender dan geçirmiyorum rendeliyorum artık. Sen nasıl veriyorsun duru ya ?Tayinde inşallah hayırlısı olur canım biz de doğu görevindeyiz ama çok şükür batıda doğu hizmeti geçen bir yerdeyiz inşallah sizin için de hayırlısı olur. Benim kız da ek gıdayı yemek istemiyordu hiç yapmam dediğim halde zorla ağzına sokuyordum birkaç gündür. Dün ikindi vakti yoğurdu yedirirken de istemedi yüzünü buruşturarak yedi eliyle itti durdu ben de bıraktım kendi haline akşam misafirler geldiğinde sofraya geleceğim diye ağladı emdiği halde babası yoğurt verdikçe yedi suyu bardaktan içti bulgur pilavı bile yedi anladım ki o büyük yiyecekleri yemek istiyormuş büyüklerle birlikte:) çok fazla emiyor emdiğinde de fazlasını gaz çıkarırken kusuyor azıcık da olsa garip hallerdeyiz valla Allah hakkımızda hayırlısını versin
Hayırlı olsun canım Allah iyiler ile karşılaştırsın hepimizi. ben artık çok bağlanmak istemiyorum ayarını tutturmayınca kardeşim gb oluyor ağlayıp zırlıyorum.sen çalışıyor musun?Evet cnm haklısın çok zor ben beş yıldır dogudaydim ilk yerimdi çok güzel dostluklarimiz oldu ayrılması zor geldi.erken ayrıldım ordan annemdeyim şimdi nasıl özlüyorum acaba ev taşınmadan bir kez dahaki gitsem diyorum ama bebisle zor olacak.gelirken arabayla eşimle gelmem gerekecek zor oluyor tam diş zamanı yola çıkmıştık perişan olduk durmadi Huysuzdu.gözüm korktu.Allah yardımcımız olsun tam diş zamanlarımizdayiz zor dönem
Canım ben duruya yemeklerini blenderdan geçirip veriyordum bol pütürlü bırakıyordum bazen boğazına duruyordu dün bildiğin büyük kaşıkla ezmeden falan verdi babası kız çiğneyerek yedi ekmeği de aynı şekilde ben kaygılanıyordum boğazına takılacak bir şey olacak diye ama hanımefendi kendi yolunu bulmuş ben farketmeden:)Bu bebeklerin bi ayarı yok ya çok emiyor ya emmiyor ezgi de emmeyi reddediyor uyku aralarında isterse emziriyorum. Onun için ücretsiz izin aldı iki hafta sonra işe başlarsam o zaman arayacak bıdığım.ezgi yutamıyor bulguru ezipmi veriyorsun canım. Çorba içinde pütürlü bişey gelsin yutmak istemiyor kusmayq çalışıyor blender dan geçirmiyorum rendeliyorum artık. Sen nasıl veriyorsun duru ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?