Çok sağol canım insanın kendinden daha çok değer verdiği biri varsa o da evladı bence Allahım hepsine sağlık versinGeçmiş olsun canım anne böyle birşey galiba ne kadar anlamlı demişsin ben nefessiz kalıyorum diye
İnşallah cnm.cnm benim eşimin ne zaman geleceği belli değil Tayininiz çıkacak daha açıklanmadı aciklandiktan sonrada ne zaman ilişik keserler belli değil.En erken bir ay.ama uzayadabilir İnşallah uzamaz hemen gelir[/QUOT
eşiniz polis mi
Haklısın cnm.cnm ben çalışmıyorum ama inşallah az kaldı çalışmama kpss ye girmiştim atama bekliyorum laborant veteriner sağlık mezunuyum inşallah emeklerimin karşılığını alırım.Sen çalışıyormusun cnmHayırlı olsun canım Allah iyiler ile karşılaştırsın hepimizi. ben artık çok bağlanmak istemiyorum ayarını tutturmayınca kardeşim gb oluyor ağlayıp zırlıyorum.sen çalışıyor musun?
Evet benim esim de polis biz gecen sene diyarbakirdan donus yaptik.siz nerdesiniz.su an sakaryadayizEvet cnm sizinde mi polis.sizde mi bizisakaryadayiz biz bekleyenlerdensiniz
Amin canımÇok sağol canım insanın kendinden daha çok değer verdiği biri varsa o da evladı bence Allahım hepsine sağlık versin
Poyraz anjio olacaktı canım bayadır haber yok ben de merak ediyorumKızlar halen sayfaları bitiremedim girebildigimde cvp veriyorum ancak.Bir arkadaşımızın bebeği anjiyo olacaktı var mı haber ismini tam bilmediğimden etiketleyemedim umarım iyidir bebisi Allah şifa versin kuzusuna. hepimizinkini de korusun rabbim
Ay bende merak ediyorum...Poyraz anjio olacaktı canım bayadır haber yok ben de merak ediyorum
Hayırlısı ile atanırsın inşallah canım. Alım yüksek oluyor mu senin bölümünden. Ben bi devlet kurumunda memurum.2010 yılından bu yana çalışıyorum evde durmak bana çok sıkıcı geliyor artık hiç ev hanımlığını yaşamadım bu yüzden heralde kızımla vakit geçirmek çok çok güzel tabii. 27 haziran da başlayacağım tek süt sağma sıkıntı olacak inşallah sütüm durgunlaşmadan yavrum içer.Haklısın cnm.cnm ben çalışmıyorum ama inşallah az kaldı çalışmama kpss ye girmiştim atama bekliyorum laborant veteriner sağlık mezunuyum inşallah emeklerimin karşılığını alırım.Sen çalışıyormusun cnm
Mardindeyiz gecen sene bizde çift Doğu bitirdik ama bir yıl lojman hakkımız vardı hamileydimde zor olur taşınmak diye bir yıl fazladan kaldık.Bursa ilk tercihimiz ben şuan ailemin yanındayım evi topladım geldim eşim ilişik kesene kadar çalışacak Allaha emanetler.Evet benim esim de polis biz gecen sene diyarbakirdan donus yaptik.siz nerdesiniz.su an sakaryadayiz
Cnm benim puanım 89ve bölümünden alim pek olmuyor zaten 7.ydim bolumumden şimdi 4Hayırlısı ile atanırsın inşallah canım. Alım yüksek oluyor mu senin bölümünden. Ben bi devlet kurumunda memurum.2010 yılından bu yana çalışıyorum evde durmak bana çok sıkıcı geliyor artık hiç ev hanımlığını yaşamadım bu yüzden heralde kızımla vakit geçirmek çok çok güzel tabii. 27 haziran da başlayacağım tek süt sağma sıkıntı olacak inşallah sütüm durgunlaşmadan yavrum içer.
Inşallah iyidir Allah şifa versin poyrazimizaPoyraz anjio olacaktı canım bayadır haber yok ben de merak ediyorum
Aminnn cnm hepsi Allaha emanetlerAy bende merak ediyorum...
Nasılsınız hanımlar emin çok yoruyor beni sürekli huysuz disimiz hala çıkmadı her yeri kemiriyor eli sürekli ağzında...
Buarada benim esimde polis...
Rabbim bütün polis ve askerlerimizi korusun...
Sağlık olsun canım inşallah senin için hakkında en hayırlı yr neresi ise orasi olsun.atama beklmek çok zor.sınavın stresi zaten yetiyor.Cnm benim puanım 89ve bölümünden alim pek olmuyor zaten 7.ydim bolumumden şimdi 4ama bende başka bir devlet kurumuna tercih yapacağım alim olursada bolumumden.inşallah emeklerim boşa gitmez cnm merak etme 8ay oldu artık o alacağını aldı bundan sonra zaten bizim sutumuz doyurmuyor koca insanlar gibi yemeklerini yicekler çay gibi içecekler sen yine boşa gitmesin sag tabi içer o:)
Geçmiş olsun canım ishali var mıydı? Gıda zehirlemesi oldu kuzenimin oğlu aklıma ilk o geldi sütünü sağsan biberonla ya da mamalarına katsan alır mı oğlun.İyi geceler kızlar merabalar.salı günü yiğidi acile götürdük.saat 2 den 6 ya kadar durmadan kustu dr bekleyelim biraz dedi gi için o kadar durduk ama dayanamadım ben artik en son gittik hastaneye.serum taktilar kan tahlili yapıldı.idrar istendi.kan da bi sorun yoktu ama idrarı göremedik çünkü işemedi yiğit o kadar kustu ki vücutta su kalmadı tabi.O yüzden bisey yapamadılar.kusması durunca evimize geri döndük.simdi iyi ama anlamadım neden boyle oldu.Allah'im hic bir anneyim ben diyene evladının acısını yaşatmasın.acısını bırak goz yaşını akıtmasın...bu arada kotu bi haber daha yiğit 1 haftadır beni reddediyor bu hayra alamet değil.geceleri zorla ağzına veriyorum mememi((( bizde böyle durumlar.arkadaslarda konuşmuşlar o sark stresi bende de var belki yarin açıklanır kızlar yarin cuma çünkü.Allah'im gönlümüzdeki ni hayır et hayırlı olanı da nasip et....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?