• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Xeroderma_pig Xeroderma_pig E elaammm kızlar giremedim simdi gördüm merak etmişsiniz çok sağolun iyiki varsınız.. anjio oldu poyraz kalbindeki deliklerden büyük olanını kapattılar.2 küçük delik hala var ilaçlarını kullanmaya devam ediyoruz..haftaya tekrar kontrolü var ekoyla sık aık kontrol edecekler..kilo alımımız hala çok az 6800 olduk daha yeni :KK43: ama kilo hiç önemli değil sağlıklı olsun en önemli sey bu..siz nasılsınız kuzucuklar iyidir umarım..
S Selayic canm çok gecms olsun biz de fıtık ameliyatı olduktan sonra reddetmişti poyraz.geceleri emzirerek gündüzleri sağarak teklif ederek zorlamadan biraz daha alıştı tekrar emmeye ama bir dk en fazla emiyor gündüz.6aydır sağarak veriyorum emzirdikten sonra.sen sıkma canını zorlamadan sık sık teklif et memeyi gezerek emzirmeyi dene mesela.yavaş yavaş isteği artar umarım
hande_buse hande_buse canım hayırlısı olsun ins..ben de çok bunaldım artık sürekli evde olmaktan hiç alışık değilim.eylül 1 de başlayacağım Allah nasip ederse.ilk günler zor olacak ama zamanla biz de kuzucuklar da alışıcaz düzene girecek hersey ins..

Xeroderma_pig Xeroderma_pig E elaammm kızlar giremedim simdi gördüm merak etmişsiniz çok sağolun iyiki varsınız.. anjio oldu poyraz kalbindeki deliklerden büyük olanını kapattılar.2 küçük delik hala var ilaçlarını kullanmaya devam ediyoruz..haftaya tekrar kontrolü var ekoyla sık aık kontrol edecekler..kilo alımımız hala çok az 6800 olduk daha yeni :KK43: ama kilo hiç önemli değil sağlıklı olsun en önemli sey bu..siz nasılsınız kuzucuklar iyidir umarım..
S Selayic canm çok gecms olsun biz de fıtık ameliyatı olduktan sonra reddetmişti poyraz.geceleri emzirerek gündüzleri sağarak teklif ederek zorlamadan biraz daha alıştı tekrar emmeye ama bir dk en fazla emiyor gündüz.6aydır sağarak veriyorum emzirdikten sonra.sen sıkma canını zorlamadan sık sık teklif et memeyi gezerek emzirmeyi dene mesela.yavaş yavaş isteği artar umarım
hande_buse hande_buse canım hayırlısı olsun ins..ben de çok bunaldım artık sürekli evde olmaktan hiç alışık değilim.eylül 1 de başlayacağım Allah nasip ederse.ilk günler zor olacak ama zamanla biz de kuzucuklar da alışıcaz düzene girecek hersey ins..
Poyrazın iyi olmasına çok sevindim inşallah diğer delikte ilaç tedavisi ile kapanır. bebişler sağlıklı olsunlarda iş vs her şey yoluna girer inşallah..gelişimini etkiliyor mu kullandığı ilaçlar kilo alımı benim kızında az.

İyi geceler kızlar merabalar.salı günü yiğidi acile götürdük.saat 2 den 6 ya kadar durmadan kustu dr bekleyelim biraz dedi gi için o kadar durduk ama dayanamadım ben artik en son gittik hastaneye.serum taktilar kan tahlili yapıldı.idrar istendi.kan da bi sorun yoktu ama idrarı göremedik çünkü işemedi yiğit o kadar kustu ki vücutta su kalmadı tabi.O yüzden bisey yapamadılar.kusması durunca evimize geri döndük.simdi iyi ama anlamadım neden boyle oldu.Allah'im hic bir anneyim ben diyene evladının acısını yaşatmasın.acısını bırak goz yaşını akıtmasın...bu arada kotu bi haber daha yiğit 1 haftadır beni reddediyor bu hayra alamet değil.geceleri zorla ağzına veriyorum mememi :KK43:((( bizde böyle durumlar.arkadaslarda konuşmuşlar o sark stresi bende de var :KK43: belki yarin açıklanır kızlar yarin cuma çünkü.Allah'im gönlümüzdeki ni hayır et hayırlı olanı da nasip et....
Geçmiş olsun canım sanırım havalar ısındıkça daha kolay hastalanacaklar ishal miydi

Geçmiş olsun canım iyi olduğunuza çok sevindim sende iyki varsın :) ben de eylülde başlayacağım ama hiç içimden gelmiyor kızım bana gün geçtikçe daha çok bağlanıyor nasıl olacak bakalım

Poyrazın iyi olmasına çok sevindim inşallah diğer delikte ilaç tedavisi ile kapanır. bebişler sağlıklı olsunlarda iş vs her şey yoluna girer inşallah..gelişimini etkiliyor mu kullandığı ilaçlar kilo alımı benim kızında az.
aynen öyle canım sağlıklı olsunlar baska hiçbisey önemli değil..ilaçlar değil de kalbi çok fazla efor harcıyormuş.kalp hastaları kilo alamazmış.kalbimiz ins tam düzelirse artar diye umuyorum kilo alımı..senin kuzuşun kilosu ne kadar canım?siz ilaç kullanmıyosunuz değil mi?

Geçmiş olsun canım iyi olduğunuza çok sevindim sende iyki varsın :) ben de eylülde başlayacağım ama hiç içimden gelmiyor kızım bana gün geçtikçe daha çok bağlanıyor nasıl olacak bakalım
sağol canım :) aynen biz onlara onlar da bize daha da çok bağlanıyoruz birbirimize her gecen gün..ama mecbur başlayacağız elinde sonunda o ayrılma sürecini yaşayacağız..ilk aydan sonra onlar da biz de alışmış oluruz sanırım yani umarım :) iyi tatiller size tadını çıkarın denizin güneşin ;)

aynen öyle canım sağlıklı olsunlar baska hiçbisey önemli değil..ilaçlar değil de kalbi çok fazla efor harcıyormuş.kalp hastaları kilo alamazmış.kalbimiz ins tam düzelirse artar diye umuyorum kilo alımı..senin kuzuşun kilosu ne kadar canım?siz ilaç kullanmıyosunuz değil mi?
Benim kızım da reflü vardı canım kusuyordu emdiğinde 7.aya kadar 6.5 kilolarda gezindi çok çok şükür artık eskisi gibi kusmuyor dr protein kilo aldırır dedi çok şükür 8kg oldu boyu uzun olacak diyor dr bakalım hayırlısı.ek gıdaya da yavaş yavaş geçti ezgi.

İyi geceler kızlar ezgi 2 gecedir sık sık uyanıyor ağlıyor izmir çok sıcak kapı cam açık yatıyoruz fayda yok klimalı odada cesaret edemiyorum hasta olır diye sizler neler yapıyorsunuz sıcakta

İyi geceler kızlar ezgi 2 gecedir sık sık uyanıyor ağlıyor izmir çok sıcak kapı cam açık yatıyoruz fayda yok klimalı odada cesaret edemiyorum hasta olır diye sizler neler yapıyorsunuz sıcakta
Canım valla sıcaklar Bizim bile canımızı okuyor yazık onlara daha zor yavaş yavaş klimaya alışsa iyi olur sonuçta yazın daha başındayız. Bizim gündüz sıcak olsa da şimdilik geceleri uyuyabileceğimiz değerlerde oluyor ben daha kısa kolluya bile geçemedim kızımda düşün yani ev serin. Allah yardımcınız olsun

Canım ancak yazma fırsatı bulabildim çok geçmiş olsun poyraza inşallah bir an önce iyileşir tam olarak sağlığına kavuşur Rabbim yardımcısı olsun tüm derman bekleyenlerin. İnsanın kuzusunun bir yerine bir şey olduğunda içinden bir şeyler kopuyor sanki küçücük bir şey bile olsa. Güzel güzel haberlerini bekliyoruz yine

Canım biz şort ve kısa kol yatıyoruz bir kaç sefer sadece badiyle yatırdım. Bizim ev daha uyumayı engelleyecek kadar sıcak değil. Klimadan ben de çekiniyorum bizi bile hasta ediyor. Tavana konulan pervaneler var onlardan düşündüm bir ara koyayım biraz çalışırken ses yapabiliyorlar.

Canım biz şort ve kısa kol yatıyoruz bir kaç sefer sadece badiyle yatırdım. Bizim ev daha uyumayı engelleyecek kadar sıcak değil. Klimadan ben de çekiniyorum bizi bile hasta ediyor. Tavana konulan pervaneler var onlardan düşündüm bir ara koyayım biraz çalışırken ses yapabiliyorlar.
Çıt çıtlı bodyleri kullanıyorum canım artık klimalı odada kalıyoruz izmir felaket sıcal boynunun altı kırmızı kırmızı oldu Ezginin. İki haftadır uykusundan ağlayarak uyanıyor ezgi gece uykusu her saat başında bölünerek uyuyuyor uyku terörü diye bişey varmış o değildir .Bugün dr dan randevu aldık babamla götreceğiz sinirlerim çok bozuk ağlıyorum anlatırken kızımın uykusu var ama uyuyamıyor..kp de zorla uyutuyorum diye düşü

Çok geçmiş olsun cnm sevindim güzel geçtiğine digerleride ilacla kapanacak inşallah.kesinlikle kilo önemli değil sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah Allahım dermansız dert vermesin kimseye.

Kızlar bizim 2 gündür ateşimiz düşmüyor 38 37.7 hep o ara . Üstten tavsan dişlerinin birini çıkardı yanindaki ve onun yanindaki 2 diş şiş balon gibi olmuş ondan diye düşünüyorum ama artik perisaniz zayıfladık ki zaten zayıftı yiğit yaptığım hic bir çorbayı yemiyor ağlıyor napiyim bilemedim annemde yatıyoruz 2 gündür burası daha soğuk benim ev 27 dereceydi gece baktım yiğit te ateş firliyo buraya geldik.calpol veriyorum 4 saatte bir.yararlı mı degilmi bilemedim o daha karmaşık .sizde de boyle oldu mu

Kızlar bizim 2 gündür ateşimiz düşmüyor 38 37.7 hep o ara . Üstten tavsan dişlerinin birini çıkardı yanindaki ve onun yanindaki 2 diş şiş balon gibi olmuş ondan diye düşünüyorum ama artik perisaniz zayıfladık ki zaten zayıftı yiğit yaptığım hic bir çorbayı yemiyor ağlıyor napiyim bilemedim annemde yatıyoruz 2 gündür burası daha soğuk benim ev 27 dereceydi gece baktım yiğit te ateş firliyo buraya geldik.calpol veriyorum 4 saatte bir.yararlı mı degilmi bilemedim o daha karmaşık .sizde de boyle oldu mu
Ayy üst dişleri de ateş yapacak desene .kızım da yemiyor hava çok gece uymuyor sıcak su içiyor ben de cinbet geçirmek üzereyim çok uykusuzum. Alt dişleri çıktığında Canpolü 6 saatte pedifen şurubu Canpolü kullanup 3 saat sonra yine yüjselirse pedifen ver dedi iui gelmişti.

Ayy üst dişleri de ateş yapacak desene .kızım da yemiyor hava çok gece uymuyor sıcak su içiyor ben de cinbet geçirmek üzereyim çok uykusuzum. Alt dişleri çıktığında Canpolü 6 saatte pedifen şurubu Canpolü kullanup 3 saat sonra yine yüjselirse pedifen ver dedi iui gelmişti.
Evet canım hava çok sıcak ankara boyle isediğer yerlere ne diyim.fena...yemiyo Aynen oynatıyo karşısında yemiyo yinede.deniyim bi Sa gol canım

Back