amaan yaa bu insanlar nolacak böylee.. kafana takma bence, benim kızım da zayıftı, geçenlerde ek gıda olayını bi kaç gün iyi idare ettik işte o arada dümdüz olan göbeği hafif bombelendi. tarif falan arama bence evde hangi sebzeler varsa at biraz tencereye, üzerine azcık su, 1 yemek kaşığı kadar da kıyma. piştikten sonra çatalla ez al bi porsiyon, üzerine 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyebilirsin de duruma göre. ben bunu hemen her gün yapıyorum ve hiçbir zaman yemiyo, oturup kendim yiyorum
ama umutluyum her gün miktarları değiştirerek deniyorum, bi gün yicek :) benim kız meyve seviyo ben de veriyorum eline. anneannesi sabahları muz-lor peynir- yum.sarısı karışımına alıştırmış, işte o biraz göbek yaptı bizim kıza. ama ben yediremiyorum ben işteyken anneannesinden yiyo sadece.tarhana çorbasını anne sütüyle karıştırıp içirdim bi de ben biberona koyup. sonra bi ara da yoğurt yemiyordu 1 şeftaliyi rendeledim üzerine 2 yemek kaşığı yoğurt koydum ve -biliyorum dr kullanma dedi ama- blendardan geçirip şeftalili-ayran gibi bişey yaptım.ama hiç su yok içinde. biberonun ağzını genişletip içirdim. yoğurdun tadına alıştıktan sonra normal kaşıkla yedirmeye başladım şimdi artık iyice alıştı sade,meyvesiz yediriyorum. yemediği zaman yerken seveceği bi şekle sokmaya çalışıyorum