2015 Ekim Anneleri

Maşallah canım güneşe boyu kilosu gayet güzel. Biz dün 7.5 aylık olduk en son 6. Ay kontrole gitmiştik şimdi ne kadar oldu merak ediyorum aslında

Maşallah canım güneşe boyu kilosu gayet güzel. Biz dün 7.5 aylık olduk en son 6. Ay kontrole gitmiştik şimdi ne kadar oldu merak ediyorum aslında
Sağol canım :) biz de haftaya 5 günlük bir tatil ayarladık bakalım nasıl olacak

Sağol canım :) biz de haftaya 5 günlük bir tatil ayarladık bakalım nasıl olacak
İnşallah keyifli bir tatil geçirirsiniz canım nereye gideceksiniz? Bu sene bizim tatil planı yok hem ücretsiz izne ayrılmam hemde işe başladığımda izin vermez sanırım iş yerim.

Zaman nasıl geçiyor geçen yıl doğumu beklerken bu yıl doğum günlerinin gelmesini bekliyoruz ay ay gün gün hesaplıyoruz çok şükür Allah a bize emanetleri verdi. Dün gece doğumdan sonra ilk odaya inişini babasının ailelerin onu karşılayışını izledim çok duygulandım o aşağıda ben ameliyathanede ağlıyordum.Allah sağlık versin tüm bebeklere .

Mrb kızlar nasılsınız öözledim sizleri sayfaları bitiremedim umarım hepiniz iyisinizdir kuzularinizla bizde yirmi gün önce memlekete geldik evi topladık anneannedeyiz eşimde izindeydi yirmi gün bugün sabah uğurladık sağ salim gitsin inşallah kızımıZı özleyecek.acaba unuturmu kızım babasını pessinus siz daha küçükken yalnız kaldınız.tepkisi ne oldu.Bu arada kızlar benim kız emeklemeden yürüyecek belli iki aylıkken emekler gibi yapan çocuk şimdi donuveriyor .sizlerin emekliyor mu.birde neler ogretiyorsunuz.Biz anne baba dede anneanne diyoz yumurtayı görünce gagak diyor meme isteyince memme diyor.halen sabaha kadar birçok kez memeye kalkıyoruz.üçüncü dîşımız çıkacak gibi.Bi ara foto atalım bebislerimizin optummmmm

Evet canım biz 4.5 aylıkken falan ayrı kaldık 35gün ve sık sık görüntülü konuşuyorduk kızım babasını görünce çıldırıyordu geldiği gece de gece lambası vardı kızım uyandı çıtırtılalara babası kucağına aldığında yüzüne dokundu baya inceledi sonra gülmeye başladı babasına hiç yabancılık çekmedi çok duygulanmıştım o an. Babamız yine gidecek uzun süreli bakalım bu kez ne yapacak. İşe gittiğinde bile babası dediüimde kapıya bakıyor uzuncq bir süre oradan gelecek diye. Bu arada maşallah elaya neler söylüyormuş. Duru da baba dede mama meme ciciş falan diyor birkaç gündür de anneye benzer sesler çıkarıyor eşim de farketmiş söylüyordu. Beniz kız da dediğin gibi emeklemiyor çabası da yok daha küçükken de sevmiyordu yüzüstü yatmayı şimdi de bolca yuvarlanıyor ayağa kalkıp benimle yürümek istiyor çığlıklar atarak evi turluyoruz artık daha sağlam basmaya başladı yere. Kendisi bizimle oyun oynamak için davet ediyor resmen oyuna yüzüne battaniye çekip altında tepiniyor mesela yüzünü açıyoruz gülüyor aynı döngüyü devam ettiriyor sonra. Bazen kendisi laf atıyor eğer konuşmuyorsak. Aklıma şimdilik bunlar geldi.

İnşallah keyifli bir tatil geçirirsiniz canım nereye gideceksiniz? Bu sene bizim tatil planı yok hem ücretsiz izne ayrılmam hemde işe başladığımda izin vermez sanırım iş yerim.
İnşallah canım bebekle insan çok düşünüyor bodruma gideceğiz

Çok güzel anlatmışsın cnm teşekkür ederim maşallah duruma.inşallah babanızin yokluğu şu gibi geçer hemen gelir bizimkide inşallah.benimki anne diyordu ama baba demiyordu gitmeden bir iki gün önce müjde verdi babasına.babba demeye başladı.annemin salonunda büyük düğün fotonuz var onu ogrettik baba nerde diyoz kafasını kaldırıp bakıyor ama her zaman degil.anneme bırakıp gittiğimizde kazağını açıp meme diyormuş memeci Kız:) o oyunu elada yapıyor ağız mendilini alıyor yüzüne çırpınıyor çekiyor gülüyor çok komikler maşallah kuzucuklarimiza.inşallah yürüyor dediğimiz günlerde sağ salim gelsin.Aminnn iyi geceler

İnşallah Allahım ömür verdikçe göreceğiz ı günleri de. Duru da babası gelmeden birkaç gün önce başlamıştı baba demeye babasını karşılama hediyesi olmuştu. Senin eşin ne zaman gelecek canım uzun süreli mi yok?

İnşallah cnm.cnm benim eşimin ne zaman geleceği belli değil Tayininiz çıkacak daha açıklanmadı aciklandiktan sonrada ne zaman ilişik keserler belli değil.En erken bir ay.ama uzayadabilir İnşallah uzamaz hemen gelir

Cnm bizim ikinci cikarkende aynı ataklar oldu çok ağladı bir süre rahattık Geçen yine oldu üçüncü gelicek gibi

İyi akşamlar kızlar sezaryen olanlara sorum var alt karın bölgenize tamamen his geldi mi ben de hala hissizlik var
Cnm his var ama doğumdan önceki gibi değil.hissizlikte var arası yani.ama arkadaşım söylemiş ti uzunda surebiliyormus.İlk zamanlar kasidigimda hissetmiyordum şimdi hissediyorum ama eskisi gibi değil tabi

Cnm bizim ikinci cikarkende aynı ataklar oldu çok ağladı bir süre rahattık Geçen yine oldu üçüncü gelicek gibi
Hadi ya ikinci dişi çıkarken ateş ve huysuzluğu oldu bunda sonrakilerde aynı olursa yandık..azı dişleri sanırım çok sancılı olurmuş o da 1.5 yaşında gb çıkarmış tabii her bebek aynı değil. ALLAH yardımcımız olsun.

Canım naptınız siz ya konuşmayı sökmüş valla cimcime.maşaallah ona. Yiğit te tik yok konuşma konusunda sabaha kadar meme aşkı bizdede yeni başladı anlamadım gitti eskiden emziği verince uyuyordu şimdi illa meme yoksa bağırıyo nasıl hele elinden birşey al uuu fenaaa beni dize getirdi öyle soyleyim.Allah'im kavuştursun canım.

Kızlar çok sessizleşti burası umarım herkes iyidir..
Evet ya çok sessiz olduk. Ben fırsat buldukça bakıyorum hiç kimse bişey yazmamış çıkıyorum. Yaz geldi tabii bebeklerde büyüyor h.sonları gezinti yapıyoruz. Biz bugün eşimin ailesini ziyaret ettik çok güzel geçti çok şükür kızımın yine kedileri gördü güzel tepkiler verdi. Köy tavuğu ve yumurtası aldık babaannesinden geldik. Kalmıyoruz kv ve kp çalışıyor birgün bizim için izin alabildi kv.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…