- 18 Aralık 2014
- 530
- 549
- 83
Teşekkür ederim canım siz dikkat edin inşallah bebeklerinize sağlıkla kavusursun uz. .tatlım çok ama çok geçmiş olsun canım benim yaa inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum
enim bende iki defa yaşadım insan çok kötü oluyo. inşallah allahım en kısa zamanda tekrar gösterir bu sevinci sana. doktorum bana demişti ki sağlıksız olduğu için vücuttan kendini atıyo demişti ben tutunması için iğneler oldum düşük önleyici haplar kullandom 1 hafta boyunca hiç kalkmadım wc hariç sürekli yattım yinede düştü herşey rabbimden inşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınTeşekkür ederim canım siz dikkat edin inşallah bebeklerinize sağlıkla kavusursun uz. .
tatlım sende dikkat ettin ama malesef rabbim böle istedi ve böyle oldu canım allahtan gelen birşey bu yapacak bişiy yok dua etmekten başka inşallah diğer aylarda muhakkak gebe kalacaksındır. normal yollarla hamile kalabiliyorsun tatlım buna şükürTeşekkür ederim canım siz dikkat edin inşallah bebeklerinize sağlıkla kavusursun uz. .
inci canim ya dun aksamdan beri okadar uzgunum ki ne desek bos biliyorum ama nolur kendini fazla yipratma yuce allahim mucizeni en kisa zamanda gondericek sana .Teşekkür ederim canım benim. Bunun farkında olsak da insan ruh hali kabul etmek hiç kolay olmuyor. Ne yazık ki bu hisler öyle kolay atlatilamiyor. Ben eşimle sonucu beklerken isim düşünüyordum... saniyeler sonrasında bunun olması bir tokat gibi indi yüzüme. .. söz kalmıyor söyleyecek ama hayal kırıklığı okadar kötü ki.. sabahında bebegim le konuşuyor "seni bekliyoruz " diyordum. Hayirlisi buymus. Allahin yazdığına sorgu olmaz diyorum artık. Böyle teselli ediyorum..inşallah hemen geçer bu günler ve sağlıklı bebeğime kavusurum bigün Rabbim sabır verir... Çok sağol okadar güzel destek oldun ki canım. Dualarim artık sizin için. Herşeye rağmen dikkat et kendine sağlıkla bebegine kavuş inşallah .burdaki bütün arkadaşlar için bu duam..
Canımmm kıyamam sana nolur üzülme biliyorum cok zor yine olur bebisin güçlü ol bebegimm.Ben bu takvimi nasıl kaldiracagim baktıkça Ağlıyorum
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun...Kimyasalın ardı yine gebelik derler duydun mu hiç? Bu vücudunun gebelik için hazırlanmasıydı bence, boşuna üzülme olur mu tatlım?Teşekkür ederim canım siz dikkat edin inşallah bebeklerinize sağlıkla kavusursun uz. .
sevgili anne adayları merhabasize birşey sorabilir miyim? sizlerinde gebeliği öğrenmezden önce belinizin yan tarafına ağrılar giriyor muydu? Nasıl desem kasık desem değil böbrek desem değil ikisinin ortası garip bi yerde merak ettim ???
sen kaç gün kala öğrenmiştim tatlım gebişliğini :))evet hasta olacak gibi ama olmayacak gibide tarifsiz bişiiiiii
Çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olaun. Görüp göreceğin tek acı bu olsun inşallah. Öncesinde başka kimyasal gebeliğin var mıydı? Bebeğin ne kadarlıktı?Hepinize teşekkür ederim. elimden gelse tutar bırakmazdim ama yok... dün kan vermeye karar verdim akşam. 4 gün önce 116ydı. Dün akşam 75 çıktı. Doktora gittim hemen .zaten görünen bişey yoktu tek görünen ufak bi kanama ydı içeride. doktorum tekrar test istedi 3 saat snra 70 ti .gittikçe azaliyordu. Kimyasal yani. Bu hafta ici kanama başlar dedi doktor. Çok zor Rabbim yaşatmasin hiç kimseye .bu sevinç heycan yerini hüzne bıraktı. Bebeğim melek oluyÖr. . Allah sizin bebeklerinizi bağışlasin inşallah en önemlisi sağlık. Sağlıklı olsun.gerisi bomboş...destekleriniz için teşekkür ederim. Haftaya bi kez daha kan vereceğim 0 değerini görmek için dedi doktor. Inşallah hiç ihtiyacınız olmaz ama bilgi isterseniz sizi bilgilendirirIm arkadaşlarım. Ne olur ihmal etmeyin doktoru ertelemeyin 2 güne bir kan verin ...
Aldım sonucumu canım hamileyim ama sevinemedim değerim düşük,geç döllenme olabilir dedi değerim 12 açık renkli kanamam var biraz leke şeklinde kafam çok karıştıHemen değerini yaz canım merak ettim.
adetin kaç gün geçti canım, geç döllenmede olabilir, ve adetin az geçtiyse de böyle çıkabilir. Doktora demedin mi kanamanı?Aldım sonucumu canım hamileyim ama sevinemedim değerim düşük,geç döllenme olabilir dedi değerim 12 açık renkli kanamam var biraz leke şeklinde kafam çok karıştı
adete 1 hafta kala asiri bir bel agrisi yasadim bi kac gun sonrada garip bi halsizlik grip olmus gibi ama sadece halsizlik yorgunluk sanki vucudum insaatta calismis gibi halbuki butun gun yatiyodum.sevgili anne adayları merhabasize birşey sorabilir miyim? sizlerinde gebeliği öğrenmezden önce belinizin yan tarafına ağrılar giriyor muydu? Nasıl desem kasık desem değil böbrek desem değil ikisinin ortası garip bi yerde merak ettim ???
İnciküpeli'nin yaşadıkları beni çok etkiledi canım. Ben 24 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi. Sebebi bulunamadı. 13 ay sonra Rabbim bana yeniden hamileliği nasip etti. Şimdi alacağım kilolar, olduğum ve olacağım kan sulandırıcı iğneler, bulantılarım, halsizliğim hiç biri gözüme görünmüyor. Hepsine razıyım. Yeter ki sağlıkla kucağıma aldığım günü göreyim.kızlar ben çok sık acıkıyorum ya sizdede öyle mi çok fazla kilo almaktan da korkuyorum açıkcası inşallah sadece bebeğim alır 10-12 kg arası bitirsem îyi olacak zaten 68 kg falanım tartım bozulmuş galiba 69 çıkıyordum
canim sen ne yaptin doktora gittinmi degerin nasil? doktor biseyler demis ama tam anliyamadimadetin kaç gün geçti canım, geç döllenmede olabilir, ve adetin az geçtiyse de böyle çıkabilir. Doktora demedin mi kanamanı?
bende kullanıyorum canım kan sulandırıcı iğne aspirin polikstikover var birde doktorum dikkat etmemi söylesi doğumda fazla kilo sıkıntılı olabiliyormuş fazla kilo almaya müsait yapım var tabiki bebeğim herşeyden önemli inşallah o beslenir yediklerimden nun sağlıklı olması daha önemli tabiİnciküpeli'nin yaşadıkları beni çok etkiledi canım. Ben 24 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi. Sebebi bulunamadı. 13 ay sonra Rabbim bana yeniden hamileliği nasip etti. Şimdi alacağım kilolar, olduğum ve olacağım kan sulandırıcı iğneler, bulantılarım, halsizliğim hiç biri gözüme görünmüyor. Hepsine razıyım. Yeter ki sağlıkla kucağıma aldığım günü göreyim.
Sağlık ocağına gittim yerleşme kanaması olabilir dedi ama o konuda uzman değil sonuçta o yüzden kadın doğuma git dedi 2 gün bekleyip gideyim diyorum değer artmışmı anlaşılsın, adetim 7 gün geçti arkadaşımda benim gibi olmuştu kanaması vardı ama şimdi iyi tek tesellim oadetin kaç gün geçti canım, geç döllenmede olabilir, ve adetin az geçtiyse de böyle çıkabilir. Doktora demedin mi kanamanı?
canim ihmal etme bak bence hemen bi uzman doktora gorun allah korusun bi ilac bisey verir yada normal derse en azindan icin rahatlarSağlık ocağına gittim yerleşme kanaması olabilir dedi ama o konuda uzman değil sonuçta o yüzden kadın doğuma git dedi 2 gün bekleyip gideyim diyorum değer artmışmı anlaşılsın, adetim 7 gün geçti arkadaşımda benim gibi olmuştu kanaması vardı ama şimdi iyi tek tesellim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?