canım ne kadar üzüldüm anlatamam ağustosta yaşamıştım bende insana dünyanın sonu gibi gelir bilirim.ama rabbim de o kadar çabuk verir sabrını.bu ilk hafyalardaki düşükler genelde kromozamsal düşüklerdir demişti doktorum sana bağlı değil demişti.ama korkusu hala içimde.bi kaç gün eşinle birlikte vakit geçir ve mümkünse çok kişiyle görüşme inan iyi geliyo.en kısa zamanda tekrar hamile kalıcağından eminim.allah sabır versinHepinize teşekkür ederim. elimden gelse tutar bırakmazdim ama yok... dün kan vermeye karar verdim akşam. 4 gün önce 116ydı. Dün akşam 75 çıktı. Doktora gittim hemen .zaten görünen bişey yoktu tek görünen ufak bi kanama ydı içeride. doktorum tekrar test istedi 3 saat snra 70 ti .gittikçe azaliyordu. Kimyasal yani. Bu hafta ici kanama başlar dedi doktor. Çok zor Rabbim yaşatmasin hiç kimseye .bu sevinç heycan yerini hüzne bıraktı. Bebeğim melek oluyÖr. . Allah sizin bebeklerinizi bağışlasin inşallah en önemlisi sağlık. Sağlıklı olsun.gerisi bomboş...destekleriniz için teşekkür ederim. Haftaya bi kez daha kan vereceğim 0 değerini görmek için dedi doktor. Inşallah hiç ihtiyacınız olmaz ama bilgi isterseniz sizi bilgilendirirIm arkadaşlarım. Ne olur ihmal etmeyin doktoru ertelemeyin 2 güne bir kan verin ...[/QUOTE
AMİİİİİNNNNNNNAllah hepimizi bebeklerine sağlıkla kavuştursun canım..
Öncelikle herkese hayırlı olsun bebeğini kaybeden arkadaşa geçmiş olsun temmuzda bende kaybettim yüce rabbim ağustos sonu ise tekrsr bağışladı
Kızlar öncelikle yanlış anlamayın ilk kaybım da daha keseyi bile göfmeden hep ilişki yaşadım mayısta evlenmişiz karnım büyümeden olsunn dedimm doktora gittim doktor yasak demedi kese göründü tabe devam ilişkiye sonraki hafta kese şekli bozulmuştu herşey yokuş aşağı gitti
Açıkçası ilk 12 hafta bilmiyorum ben bu hamileliği 23 eylül de 4 hafta iken öğrendim hiç ilişkide olmadı eşime çok aşığım ama oda bende önceki kayıptan herşeyi gördük
Ben ilişki yaşayan kaybeder demem ama dikkatli olun hamile kalmak isteyen diye topikte yazmıştım ordaki arkadaşlara uyardım hatta doktor yasakladı ama kanamaları oldu kimi uyardım sam bu oldu
Kese kalp 12 hafta geçmeden doktora normal geliyor ama bebek aşağıda
Bu konu burda çok konuşulmuş çok şaşırdım eşimle 8 senelik beraberlik sonucu evlendim şu ana kadar araya soğukluk girmedi ki eşim en büyük destekim korkularıma saygı duyuyor
Öncelikle herkese hayırlı olsun bebeğini kaybeden arkadaşa geçmiş olsun temmuzda bende kaybettim yüce rabbim ağustos sonu ise tekrsr bağışladı
Kızlar öncelikle yanlış anlamayın ilk kaybım da daha keseyi bile göfmeden hep ilişki yaşadım mayısta evlenmişiz karnım büyümeden olsunn dedimm doktora gittim doktor yasak demedi kese göründü tabe devam ilişkiye sonraki hafta kese şekli bozulmuştu herşey yokuş aşağı gitti
Açıkçası ilk 12 hafta bilmiyorum ben bu hamileliği 23 eylül de 4 hafta iken öğrendim hiç ilişkide olmadı eşime çok aşığım ama oda bende önceki kayıptan herşeyi gördük
Ben ilişki yaşayan kaybeder demem ama dikkatli olun hamile kalmak isteyen diye topikte yazmıştım ordaki arkadaşlara uyardım hatta doktor yasakladı ama kanamaları oldu kimi uyardım sam bu oldu
Kese kalp 12 hafta geçmeden doktora normal geliyor ama bebek aşağıda
Bu konu burda çok konuşulmuş çok şaşırdım eşimle 8 senelik beraberlik sonucu evlendim şu ana kadar araya soğukluk girmedi ki eşim en büyük destekim korkularıma saygı duyuyor
Olur ben gelinimin her dediğini yaparım senin gibi titiz olursa ayrı güzel olur izmir istanbul arası aşk başlarSenin oğluşunu ısırır yerim, doğsun artıkta Çağantoş gibi totosuna vuralım.Benim kız olursa kerteriz. Senden iyi kayınvalide mi bulcaz.
Bu gebelikte bilerek 7 8 haftada gittim 23 eylül den ekime kadsr 3 kez kan verdim ama ekim 18 de kese ve kalbi aynı gün görüp duydukAllah sağlıklı dopğum versin, hayırlı uğurlu olsun. Keseyi ne zaman görmüştünüz kaçıncı haftada? değeriniz 4.haftada kaçtı hatırlıyor musunuz.
Olur ben gelinimin her dediğini yaparım senin gibi titiz olursa ayrı güzel olur izmir istanbul arası aşk başlar
Bu gebelikte bilerek 7 8 haftada gittim 23 eylül den ekime kadsr 3 kez kan verdim ama ekim 18 de kese ve kalbi aynı gün görüp duyduk
Ben bir önceki acı tecrübe yüzünden hemen öyle yok bu hafta kese yok bu hafta kalp felan filan olayına giremedim ne OlcakSa aynı gün olsun
Hayırlısı ile göreceksin inşallah kuzu iyi bekledik heGizom ben cumartesi 6+0 olcam görürüm demi?
Hayırlısı ile göreceksin inşallah kuzu iyi bekledik he
Herkese mrb
Bebegini kaybeden arkadasa gecmis olsun
Bizde ayin 16 sinda gitcez insallahhh
Doğa, anneden ve babadan gelen kromozomların (ve bunların yapıtaşları olan genlerin) yeni canlıda hatalı olduğunu saptadığında o gebeliği iptal eder ve çifte yeni bir şans vererek sağlıklı bir gebeliğin önünü açar. Sonraki deneme çoğu durumda başarıyla sonuçlanır. Nitekim yapılan çalışmalar erken gebelik haftalarındaki düşüklerin büyük kısmında nedenin anne ve baba adayının kromozomları sağlam olsa dahi, yeni başlamış gebelikte kromozom bozukluğu olduğunu göstermiştir.
Düşük yapan kadın ilk önce suçu kendinde arar ve "ağır kaldırdığı için", "eşiyle beraber olduğu için", "çok uzun süre ayakta kaldığı için", üstteki raftan birşey aldığı için" ve buna benzer yüzlerce nedenle düşük yaptığını düşünebilir. Bu sayılanlar gelişmekte olan bir canlının kaybedilmesi için çok "basit" nedenlerdir ve söz konusu olmaları olağan değildir. Nitekim biz doktorların eğitim gördüğü bilim kitaplarının hiç birinde düşük nedeni olarak bunlar yer almamaktadır. -alıntıdır.-
I incikupeli canım bak Dr.Kağan Kocatepenin yazısını senin için buraya koyuyorum.
tatlım çok ama çok geçmiş olsun canım benim yaa inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorumHepinize teşekkür ederim. elimden gelse tutar bırakmazdim ama yok... dün kan vermeye karar verdim akşam. 4 gün önce 116ydı. Dün akşam 75 çıktı. Doktora gittim hemen .zaten görünen bişey yoktu tek görünen ufak bi kanama ydı içeride. doktorum tekrar test istedi 3 saat snra 70 ti .gittikçe azaliyordu. Kimyasal yani. Bu hafta ici kanama başlar dedi doktor. Çok zor Rabbim yaşatmasin hiç kimseye .bu sevinç heycan yerini hüzne bıraktı. Bebeğim melek oluyÖr. . Allah sizin bebeklerinizi bağışlasin inşallah en önemlisi sağlık. Sağlıklı olsun.gerisi bomboş...destekleriniz için teşekkür ederim. Haftaya bi kez daha kan vereceğim 0 değerini görmek için dedi doktor. Inşallah hiç ihtiyacınız olmaz ama bilgi isterseniz sizi bilgilendirirIm arkadaşlarım. Ne olur ihmal etmeyin doktoru ertelemeyin 2 güne bir kan verin ...
YARIN SABAH BEN GİDİCEM AMA İÇİMDE Bİ KORKU VAR ALLAHIM SEN KORUUUUUUUU
Teşekkür ederim canım benim. Bunun farkında olsak da insan ruh hali kabul etmek hiç kolay olmuyor. Ne yazık ki bu hisler öyle kolay atlatilamiyor. Ben eşimle sonucu beklerken isim düşünüyordum... saniyeler sonrasında bunun olması bir tokat gibi indi yüzüme. .. söz kalmıyor söyleyecek ama hayal kırıklığı okadar kötü ki.. sabahında bebegim le konuşuyor "seni bekliyoruz " diyordum. Hayirlisi buymus. Allahin yazdığına sorgu olmaz diyorum artık. Böyle teselli ediyorum..inşallah hemen geçer bu günler ve sağlıklı bebeğime kavusurum bigün Rabbim sabır verir... Çok sağol okadar güzel destek oldun ki canım. Dualarim artık sizin için. Herşeye rağmen dikkat et kendine sağlıkla bebegine kavuş inşallah .burdaki bütün arkadaşlar için bu duam..Doğa, anneden ve babadan gelen kromozomların (ve bunların yapıtaşları olan genlerin) yeni canlıda hatalı olduğunu saptadığında o gebeliği iptal eder ve çifte yeni bir şans vererek sağlıklı bir gebeliğin önünü açar. Sonraki deneme çoğu durumda başarıyla sonuçlanır. Nitekim yapılan çalışmalar erken gebelik haftalarındaki düşüklerin büyük kısmında nedenin anne ve baba adayının kromozomları sağlam olsa dahi, yeni başlamış gebelikte kromozom bozukluğu olduğunu göstermiştir.
Düşük yapan kadın ilk önce suçu kendinde arar ve "ağır kaldırdığı için", "eşiyle beraber olduğu için", "çok uzun süre ayakta kaldığı için", üstteki raftan birşey aldığı için" ve buna benzer yüzlerce nedenle düşük yaptığını düşünebilir. Bu sayılanlar gelişmekte olan bir canlının kaybedilmesi için çok "basit" nedenlerdir ve söz konusu olmaları olağan değildir. Nitekim biz doktorların eğitim gördüğü bilim kitaplarının hiç birinde düşük nedeni olarak bunlar yer almamaktadır. -alıntıdır.-
I incikupeli canım bak Dr.Kağan Kocatepenin yazısını senin için buraya koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?