- 28 Ocak 2015
- 816
- 835
- 103
- 39
Buarada istanbuldayken bir bakivermistim, anjiyo olacak bir bebisimiz vardi nasil oldu acaba? M mysterymom miydi yanlis hatirliyor olabilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sac çekme bizde üst düzey canım iyi bari beni de rahatlatın bu aylarda olması normalse:)Doktoru aradım sordum muayene olmamıza rağmen alışkanlık dedi bu aylarda olurmuş rahatladım:))
Hoşgeldin canım yiğit pasa yaramaz logo dışında bi sıkıntımız yok ediz gibi deliler gibi ilgi istiyo mama sandalyesine koymamla yalvarır bakışlarıyla al beni demesi bir oluyor.fena yani.ediz bey de ayni desene seninde anneler günün kutlu olsunKizlaaaar biz istanbul dan gecen hafta donduk. Fakat ediz i artik hic yalniz birakamiyorum surekli ilgi istiyor, eskiden kendi basina oynardi, simdi illa ya beraber oynayacagiz yada kanguruya koyup ev gezecegiz sago solu cekistirecegiz. Agirlasti bir de kusum kangurusuz dolastiramiyorum artik. Uzun lafin kisasi ancak girebildim nete. Her birinizi ve minnoslarinizi cooook ozledim. Duru, gunes ler, hifa, dila, zeynep, ela, mavi, yigit, mert, efe, emin adini yazmayi unuttugum ama kendilerini unutmadigim kiymetli minnoslarimiz ve guzel anneleri hepinizi opuyorum kocaman. Sayfalara hizlica goz gezdirecegim ama umarim butun bebisler ve anneleri sagliklariniz keyifleriniz yerindedir. buarada butun yorgun savasci annelerimizin anneler gununu kutluyorum gec de olsa. Sizi cok seviyorum kizlar iyi ki varsiniz!
Geçmiş olsun tatlım nasılsınız simdi yazıları geriden okuyorum yeni gördüm ah yavrum yaHiç durmadı dün gece acile götürdük gaz sıkışması varmış lagman yapıldı azcik rahatladı derken gece yine başladı....
Öğleden sonra doktora götüreceğiz biraz boğaz enfeksiyonu olmuş demişti acildeki doktor....
Buarada tekrar gaz damlasına başladık
Hoşgeldin canım özledik seni ve oğluşunu bu aralar tüm bıdıklar çok ilgi istiyor hiç yalnız kalmak istemiyorlar istanbulun havası yaramıştır inşallah Ediz'e :)Kizlaaaar biz istanbul dan gecen hafta donduk. Fakat ediz i artik hic yalniz birakamiyorum surekli ilgi istiyor, eskiden kendi basina oynardi, simdi illa ya beraber oynayacagiz yada kanguruya koyup ev gezecegiz sago solu cekistirecegiz. Agirlasti bir de kusum kangurusuz dolastiramiyorum artik. Uzun lafin kisasi ancak girebildim nete. Her birinizi ve minnoslarinizi cooook ozledim. Duru, gunes ler, hifa, dila, zeynep, ela, mavi, yigit, mert, efe, emin adini yazmayi unuttugum ama kendilerini unutmadigim kiymetli minnoslarimiz ve guzel anneleri hepinizi opuyorum kocaman. Sayfalara hizlica goz gezdirecegim ama umarim butun bebisler ve anneleri sagliklariniz keyifleriniz yerindedir. buarada butun yorgun savasci annelerimizin anneler gununu kutluyorum gec de olsa. Sizi cok seviyorum kizlar iyi ki varsiniz!
Doğru hatırlıyorsun canım ilk olacaklardı Poyraz zatürre oldu ertelendi bir aksilik olmadıysa salı günü olacaklardı ben de merak ediyorumBuarada istanbuldayken bir bakivermistim, anjiyo olacak bir bebisimiz vardi nasil oldu acaba? M mysterymom miydi yanlis hatirliyor olabilirim?
iyi canım bi kaç aydır çok az kilo alımı haricinde iyiyizBizler iyiyiz canim buyumeye hergun ayri bir huy edinmeye devam ediyoruz:-emekliyruz popoyu kaldirmak zor gelince istedigimiz yere done done gidiyrz oturuyrz kalkiyrz zipliyoruz zipliyoruz zipliyoruz sen nasilsin kuzucukda iyidr insallah
kızlar konuşmanıza daldım biraz da eski konuşma gerçi ama ben de uzun süredir bunu kafama takıyorum kızım 4 aylık tan beri çok az kilo alıyor 2 ayda geçen 400 gr almış bu ay da 300 gr almıştı 2.5 hafta önce ve bizimki biberon almıyor şu anda da anne sütünü iş yerinde sağıyorum azcık çıkıyor su içiyorum neler yapıyorum çaylar içiyorum yok azcık benim kızım da 6 aylık ken tam 6.450 gr dı tek ben de mi var diyordum sizleri görünce biraz daha normal herhalde dedim rahatladım ve biz 4 aylıktan beri ek gıda alıyoruz kilo az olduğu için (Üzülme canım ezgi de aynı kilo alımı az diye ebe tedirgin etti şimdi böyle olacak demekki boyu uzun diyor. Elimden geleni yaptım gece sık sık emzirdim gündüz de emzirmeye çalıştım ama çocuk istemiyor ne yapalım midesi o kadar alıyor.. Bebek uykusunda büyür diyorlar haklılar bizimkiler dinlenemiyor ki büyüsün gözkerinin altı şişiyor bazen görüyorum da. Gazı hala var ezginin gece kıvranıyor atınca rahatlıyor.
Hoşgeldin canım özledik seni muhabbetini... umarım iyi geçmiştir istanbul biz evimize döndük ama birkaç hafta içinde tekrar memlekete gideceğiz yaklaşık üç aylığına şimdilik iyiyiz ama:) benim de misafirlerim vardı salıdan beri bendelerdi az önce gönderdim çok yorulmuşum arkadaşın da durudan iki ay büyük kızı var o da çok sakin çocuğa eşi baksa da sürekli sagolsun hiç yardım etmedi yemek bulaşık duru üçgeninde çok yoruldum gittiler bir oh dedim tayinleri buraya çıktı bir de ev bakmaya gelmişlerdi. Bundan sonra fazla görüşmeyi düşünmüyorum fazla ama misafirdi sonuçta iyi şekilde ağırlamaya çalıştım yoruldum çok. Geçen hafta da gün aşırı misafir ağırlamıştım bir hafta boyunca işler fena bu arada bir de kızıma zaman ayırmaya çalışıyorum işte. Yazık masum masum oyun oynuyor kendi halinde. Canım bir de bir şey soracağım kangurunun markası neydi ben de alacağım da duruyu taşıyamıyorum artık ne evde be dışarda zaten arabayla her zaman her yere giremiyoruz boba 4g hoşuma gidiyor ama malum biraz pahalı eşimi ikna edemiyorum galiba momfortbaby alacağım fikirlerinizi almak isterimKizlaaaar biz istanbul dan gecen hafta donduk. Fakat ediz i artik hic yalniz birakamiyorum surekli ilgi istiyor, eskiden kendi basina oynardi, simdi illa ya beraber oynayacagiz yada kanguruya koyup ev gezecegiz sago solu cekistirecegiz. Agirlasti bir de kusum kangurusuz dolastiramiyorum artik. Uzun lafin kisasi ancak girebildim nete. Her birinizi ve minnoslarinizi cooook ozledim. Duru, gunes ler, hifa, dila, zeynep, ela, mavi, yigit, mert, efe, emin adini yazmayi unuttugum ama kendilerini unutmadigim kiymetli minnoslarimiz ve guzel anneleri hepinizi opuyorum kocaman. Sayfalara hizlica goz gezdirecegim ama umarim butun bebisler ve anneleri sagliklariniz keyifleriniz yerindedir. buarada butun yorgun savasci annelerimizin anneler gununu kutluyorum gec de olsa. Sizi cok seviyorum kizlar iyi ki varsiniz!
Hoşgeldin canım ne yapalım uğraşıyoruz valla ev çocuk derken zaman geçiyor bir şekilde siz de iyisinizdir umarımkızlaaarrrr selaaaammmm nasılsınız bakalımmmm:):):):)
Yoğurt veya meyve yediği zamanda acıkma sıklığı çok değişmiyor nedense. genelde 3-4 saatte yiyor bazen de birazını yiyor 1 saat sonra tekrar istiyor.Canım bizimde öğleden önceydi meyve ama sonra bir baktım bütün gün Güneş'e yemek yedirmekle geçiyor doktorla paylaştım o da yoğurdun yanına koydu bir kere de bitiyor:) sabah erken kalktığı öğlene kadar 2 biberon mama alıyor zaten meyveye zaman kalmıyordu
Hoşgeldin canım :) merak ediyordum seni. Minnaklar yalnız kalmaktan pek hoşlanmıyorlar biz başından beri öyleyiz ama dün şunu keşfettim mutfağa onu götürmeyince biraz oyalandı. Normalde oğlumla beraber işlerimi yapmaya çalışıyordum beni görünce tabi kucağına al, benimle ilgilen diyor.Kizlaaaar biz istanbul dan gecen hafta donduk. Fakat ediz i artik hic yalniz birakamiyorum surekli ilgi istiyor, eskiden kendi basina oynardi, simdi illa ya beraber oynayacagiz yada kanguruya koyup ev gezecegiz sago solu cekistirecegiz. Agirlasti bir de kusum kangurusuz dolastiramiyorum artik. Uzun lafin kisasi ancak girebildim nete. Her birinizi ve minnoslarinizi cooook ozledim. Duru, gunes ler, hifa, dila, zeynep, ela, mavi, yigit, mert, efe, emin adini yazmayi unuttugum ama kendilerini unutmadigim kiymetli minnoslarimiz ve guzel anneleri hepinizi opuyorum kocaman. Sayfalara hizlica goz gezdirecegim ama umarim butun bebisler ve anneleri sagliklariniz keyifleriniz yerindedir. buarada butun yorgun savasci annelerimizin anneler gununu kutluyorum gec de olsa. Sizi cok seviyorum kizlar iyi ki varsiniz!
Az kilo almaları normal canım üzülme hareketlendiler, diş çileleri var. oğlum önceki ay 400 geçen ay 200 gr almıştı 2 hafta önce 7,5 kiloydu ama ilk 2 ay kilo alımı fazlaydı ondan böyle.kızlar konuşmanıza daldım biraz da eski konuşma gerçi ama ben de uzun süredir bunu kafama takıyorum kızım 4 aylık tan beri çok az kilo alıyor 2 ayda geçen 400 gr almış bu ay da 300 gr almıştı 2.5 hafta önce ve bizimki biberon almıyor şu anda da anne sütünü iş yerinde sağıyorum azcık çıkıyor su içiyorum neler yapıyorum çaylar içiyorum yok azcık benim kızım da 6 aylık ken tam 6.450 gr dı tek ben de mi var diyordum sizleri görünce biraz daha normal herhalde dedim rahatladım ve biz 4 aylıktan beri ek gıda alıyoruz kilo az olduğu için (
Arkadaşın da iyiymiş tamam misafirdir de gittiğin yerin de küçük bebeği var az yardım et dimi ki bebekle de eşi ilgileniyormuş.Hoşgeldin canım özledik seni muhabbetini... umarım iyi geçmiştir istanbul biz evimize döndük ama birkaç hafta içinde tekrar memlekete gideceğiz yaklaşık üç aylığına şimdilik iyiyiz ama:) benim de misafirlerim vardı salıdan beri bendelerdi az önce gönderdim çok yorulmuşum arkadaşın da durudan iki ay büyük kızı var o da çok sakin çocuğa eşi baksa da sürekli sagolsun hiç yardım etmedi yemek bulaşık duru üçgeninde çok yoruldum gittiler bir oh dedim tayinleri buraya çıktı bir de ev bakmaya gelmişlerdi. Bundan sonra fazla görüşmeyi düşünmüyorum fazla ama misafirdi sonuçta iyi şekilde ağırlamaya çalıştım yoruldum çok. Geçen hafta da gün aşırı misafir ağırlamıştım bir hafta boyunca işler fena bu arada bir de kızıma zaman ayırmaya çalışıyorum işte. Yazık masum masum oyun oynuyor kendi halinde. Canım bir de bir şey soracağım kangurunun markası neydi ben de alacağım da duruyu taşıyamıyorum artık ne evde be dışarda zaten arabayla her zaman her yere giremiyoruz boba 4g hoşuma gidiyor ama malum biraz pahalı eşimi ikna edemiyorum galiba momfortbaby alacağım fikirlerinizi almak isterim
Çok üzülüyor insan ne yapalım bizimkiler böyle. Bu ay kontrolü vae bakalım kilo boy oranı nasıl?çok şükür gelişimleri iyi öğrenme gelişimi yavaşsa o zaman sıkıntıymış.benim kızım ek gıdayı da istemiyor diliyle itiyor ya da ağzını kapıyor. Artık bir iki kaşık yediği kadar. Bebe bisküvilerini seviyor onu da çok vermek istemiyorum sebzelerden yemesi için.karışıl kafam çok.haziran da işe başlayacağım nasipse. İş ev bebek nasıl gidiyor sen belli bir düzene oturttun mukızlar konuşmanıza daldım biraz da eski konuşma gerçi ama ben de uzun süredir bunu kafama takıyorum kızım 4 aylık tan beri çok az kilo alıyor 2 ayda geçen 400 gr almış bu ay da 300 gr almıştı 2.5 hafta önce ve bizimki biberon almıyor şu anda da anne sütünü iş yerinde sağıyorum azcık çıkıyor su içiyorum neler yapıyorum çaylar içiyorum yok azcık benim kızım da 6 aylık ken tam 6.450 gr dı tek ben de mi var diyordum sizleri görünce biraz daha normal herhalde dedim rahatladım ve biz 4 aylıktan beri ek gıda alıyoruz kilo az olduğu için (
Hoşgeldin caniiim biz de sizi özledik valla bu dönem bebislerin hepsi ilgi istiyor sanırım biz de öyleyiz odadan çıkarmıyor dila.. bir de kalabalığı daha çok seviyor evde fazla insan olunca kendi kendine oyalaniyor ama yalnizsak sürekli kucak istiyor ediz de İstanbul tatili süresince kalabalıga alışmış olabilir canım bir de bizim hala disimiz çıkmadı sizde durumlar nasıl 3 gündür emeklemeye başladı bir yerlere tutunup kalkmaya calisiyor bizde durumlar böyle canim musait olunca bir de foto isterizKizlaaaar biz istanbul dan gecen hafta donduk. Fakat ediz i artik hic yalniz birakamiyorum surekli ilgi istiyor, eskiden kendi basina oynardi, simdi illa ya beraber oynayacagiz yada kanguruya koyup ev gezecegiz sago solu cekistirecegiz. Agirlasti bir de kusum kangurusuz dolastiramiyorum artik. Uzun lafin kisasi ancak girebildim nete. Her birinizi ve minnoslarinizi cooook ozledim. Duru, gunes ler, hifa, dila, zeynep, ela, mavi, yigit, mert, efe, emin adini yazmayi unuttugum ama kendilerini unutmadigim kiymetli minnoslarimiz ve guzel anneleri hepinizi opuyorum kocaman. Sayfalara hizlica goz gezdirecegim ama umarim butun bebisler ve anneleri sagliklariniz keyifleriniz yerindedir. buarada butun yorgun savasci annelerimizin anneler gununu kutluyorum gec de olsa. Sizi cok seviyorum kizlar iyi ki varsiniz!
hoşbulduukkk iyiyiz çok şükür canım ALLAH bizede bebişlerimizede sağlık güç başarı huzur versin inş.:)Hoşgeldin canım ne yapalım uğraşıyoruz valla ev çocuk derken zaman geçiyor bir şekilde siz de iyisinizdir umarım
biz kan damlasını fazla vermiyorduk demir eksikliği de az kilo aldırımış bu ay düzenli veriyorum bol bol çorba kahvaltı hipp in devam sütlü meyveli mamalarından veriyorum anne sütünü de az da olsa alıyor bakalım hayırlısı haziran da ne kadar aldığını yazarım.bu arada tarhanaya bayılıyor:)Az kilo almaları normal canım üzülme hareketlendiler, diş çileleri var. oğlum önceki ay 400 geçen ay 200 gr almıştı 2 hafta önce 7,5 kiloydu ama ilk 2 ay kilo alımı fazlaydı ondan böyle.