• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

20160510_200743.jpg
O zaman bu da bizden gelsin

Merhaba aranıza yeni katıldım bende 2015 ekim annesiyim
7 aylık olduk 2 ay önce ek gıdaya başladık
Bebeğim çok hareketli 4aylıkken dönmeye başladı 6 aylık emekledi şimdi de tutup kalkıyor ortalığı karıştırmaya başladı
3 dişi çıktı 4. Çıkmak üzere
Gece sürekli emmek istiyor uyku düzeni gündüz iyi ama gece yok hep beni istiyor beşiği yatağıma bitişik yatıyoruz :anne:
Sizin Nasıl geçiyor? Ben geceleri çok zorlanıyorum var mı bir tavsiyeniz
Ay çok iyi oldu böyle ya burdan size danışabilirim değil mi? :KK48:
Hoşgeldin canım :) benim kızım da çok hareketli emekleme değil ama sürünme var gündüz uykularımız kısa ve düzensiz gece daha iyiyiz biz ben emzirmediğim o konuyu bilemeyeceğim

Canım hoşgeldin sefa getirdin :KK66: Benim de 30 ekim doğumlu bi erkek bebeğim var adi yiğit.seninki ? Bizim de alttan 2 diş cıktı yaklaşık 2 ay önce ama başka yok çok aktif dönüyo ama mesela kendo başına oturamıyor daha desteksiz ne biliyim aaa anne diyo o var o kadar bide deli yaramaz onu unuttum :KK66: hoşgeldin tekrardan
Hoşbuldum :KK200: 4 ekim doğumlu oğlum adı Ömer

Hoşgeldin canım özledik seni muhabbetini... umarım iyi geçmiştir istanbul biz evimize döndük ama birkaç hafta içinde tekrar memlekete gideceğiz yaklaşık üç aylığına şimdilik iyiyiz ama:) benim de misafirlerim vardı salıdan beri bendelerdi az önce gönderdim çok yorulmuşum arkadaşın da durudan iki ay büyük kızı var o da çok sakin çocuğa eşi baksa da sürekli sagolsun hiç yardım etmedi yemek bulaşık duru üçgeninde çok yoruldum:KK43: gittiler bir oh dedim tayinleri buraya çıktı bir de ev bakmaya gelmişlerdi. Bundan sonra fazla görüşmeyi düşünmüyorum fazla ama misafirdi sonuçta iyi şekilde ağırlamaya çalıştım yoruldum çok. Geçen hafta da gün aşırı misafir ağırlamıştım bir hafta boyunca işler fena bu arada bir de kızıma zaman ayırmaya çalışıyorum işte. Yazık masum masum oyun oynuyor kendi halinde. Canım bir de bir şey soracağım kangurunun markası neydi ben de alacağım da duruyu taşıyamıyorum artık ne evde be dışarda zaten arabayla her zaman her yere giremiyoruz boba 4g hoşuma gidiyor ama malum biraz pahalı eşimi ikna edemiyorum galiba momfortbaby alacağım fikirlerinizi almak isterim
Arkadaşın ne kadar düşünceliymiş insan yardım eder bir şeyin ucundan tutar böyle kendini ağırlatan insanlardan hiç hoşlanmıyorum

Çok üzülüyor insan ne yapalım bizimkiler böyle. Bu ay kontrolü vae bakalım kilo boy oranı nasıl?çok şükür gelişimleri iyi öğrenme gelişimi yavaşsa o zaman sıkıntıymış.benim kızım ek gıdayı da istemiyor diliyle itiyor ya da ağzını kapıyor. Artık bir iki kaşık yediği kadar. Bebe bisküvilerini seviyor onu da çok vermek istemiyorum sebzelerden yemesi için.karışıl kafam çok.haziran da işe başlayacağım nasipse. İş ev bebek nasıl gidiyor sen belli bir düzene oturttun mu
Canım merak ettim Ezgi'nin boyu kilosu nedir çok mu küçük bu kadar üzme kendini önemli olan sağlıklı olsun bir de siz annesi babası olarak nasılsınız genetik biraz da mesela sizin yeme probleminiz varmıymış benzeşiyor çünkü

Arkadaşın ne kadar düşünceliymiş insan yardım eder bir şeyin ucundan tutar böyle kendini ağırlatan insanlardan hiç hoşlanmıyorum
Sorma canım ya üzerimden dozer geçti sanki inanolmaz yoruldum hayır bir de her şeyi geçtim zaman ayırıp üç çeşit yemek yapıyorum ben onu yemem şunu yemem yok köy tavuğu değilse yemem içindeki köy yumurtasu değilse yemem olayları bitirdi. Son noktayı da yapyığım pilavı kusacak gibi yaptı köy tavuğunun suyu değilmiş içindeki midesi kötü olmuş. Normalde farklı tavuk alıyorduk organik diye onu bulamadık gidip keskinoğlundan almıştım tavuğu. Hiç böyle tepkiler görmedim bu zamana kadar o kadar misafir ağırladım hiç bu kadar yorulup gerilmemiştim

Merhaba anneler.araniza yeni katildim.benimde 22 ekim 15 tarihli cagatay adinda bir oglusum var. Cok zor bir dogumun ardindan bu zamana kadar geldik.zaman cok cabuk geciyor. Oglum hareketli 4 bucuk aylikken iki disimiz cikti.herkesin bebegi ileri apalar.benim oglum geri apaliyor.popoyu kaldirip geriye dogru birakiyor. Done done heryere gidiyor.kanepenin altindan cikariyorum herseferinde. Rabbim herkesin evladina saglik versin

Sorma canım ya üzerimden dozer geçti sanki inanolmaz yoruldum hayır bir de her şeyi geçtim zaman ayırıp üç çeşit yemek yapıyorum ben onu yemem şunu yemem yok köy tavuğu değilse yemem içindeki köy yumurtasu değilse yemem olayları bitirdi. Son noktayı da yapyığım pilavı kusacak gibi yaptı köy tavuğunun suyu değilmiş içindeki midesi kötü olmuş. Normalde farklı tavuk alıyorduk organik diye onu bulamadık gidip keskinoğlundan almıştım tavuğu. Hiç böyle tepkiler görmedim bu zamana kadar o kadar misafir ağırladım hiç bu kadar yorulup gerilmemiştim
Bence sen bu arkadaşınla ilişkini gözden geçir :)) o kadar iatiyorsan köy tavuğu git al gir mutfağa yap :D

Merhaba anneler.araniza yeni katildim.benimde 22 ekim 15 tarihli cagatay adinda bir oglusum var. Cok zor bir dogumun ardindan bu zamana kadar geldik.zaman cok cabuk geciyor. Oglum hareketli 4 bucuk aylikken iki disimiz cikti.herkesin bebegi ileri apalar.benim oglum geri apaliyor.popoyu kaldirip geriye dogru birakiyor. Done done heryere gidiyor.kanepenin altindan cikariyorum herseferinde. Rabbim herkesin evladina saglik versin
Hoşgeldin canım :) benim de 9ekim doğumlu doğumlu Güneşim var biz de döne döne heryere gidip oraya buraya sıkıştırıyoruz kendimizi :) Amin canım hepimizin evladına sağlık versin

Bence sen bu arkadaşınla ilişkini gözden geçir :)) o kadar iatiyorsan köy tavuğu git al gir mutfağa yap :KK70:
Canım eşimle karar aldık zaten görüşmeme kararı önceden böyle değildi ne olmuşsa olmuş misafir diye tahammül ettim ama bu kadardı her şey

Günaydın kızlae size danışmak istediğim birşey var aslında üzerinden çok zaman geçti benim yakın bir arkadaşım var kızım henüz 3 aylıktı o arkımın ciddi bir beraberliği vardı evlenecek gibiydi ama teklif falan yoktu ortada ben de ona demiştimki gayet samimi kızım henüz çok küçük durun daha evlenmeyin biz de gelelim düğüne onun üzerine arkım düğünüm şimdi olsa gelmeyecek misin dedi ben de gündüz gelirim akşamda iki elim kanda olsa gelirim ama güneş 3 aylık hem emiyor( tok da olsa emerek uyuyordu) hem mama yiyor gaz illeti hala yakamızda nasıl geleyim dedim doğum sonrası kötü olduğumu bilen biri ağlamalarım 4 ayda ancak azaldı benim bunun üzerine arkım dediki akşam düğün salonunda bir odada emzirirmişim orda mamasını yermiş ana kucağında uyurmuş ben de dedim bu olamaz zor cevabı istenirse gelinir oldu ve bu söz içime oturdu ben de cvp olarak ben bu kadar yapabiliyorum bu kadar becerebiliyorum dedim bu olay ocak başında oldu kızım 3 aylıkken ben çok alındım buna rağmen ocak sonundaki doğumgününü aradım kutladım o gün bugündür hiç konuşmadık hiç aramadı beni ne dersiniz dışarıdan biri olarak bu konuya ben mi çok abartıyorum ..

Hoşgeldin canım yiğit pasa yaramaz logo dışında bi sıkıntımız yok ediz gibi deliler gibi ilgi istiyo mama sandalyesine koymamla yalvarır bakışlarıyla al beni demesi bir oluyor.fena yani.ediz bey de ayni desene :KK66: seninde anneler günün kutlu olsun
Cok sagol canim. Ayni durumlar:))

Tobe koy tavuğu ciftligim var benim zaten deseydin;) deli mi ne. Sen komple sil bu arkadaşını. Bebekli kadını ki şuan 4 gözümüzün üstünde olması gereken donemde bebeklerimiz buna rağmen bu tavır ayıp ve görgüsüzlük.:KK12:

Günaydın kızlae size danışmak istediğim birşey var aslında üzerinden çok zaman geçti benim yakın bir arkadaşım var kızım henüz 3 aylıktı o arkımın ciddi bir beraberliği vardı evlenecek gibiydi ama teklif falan yoktu ortada ben de ona demiştimki gayet samimi kızım henüz çok küçük durun daha evlenmeyin biz de gelelim düğüne onun üzerine arkım düğünüm şimdi olsa gelmeyecek misin dedi ben de gündüz gelirim akşamda iki elim kanda olsa gelirim ama güneş 3 aylık hem emiyor( tok da olsa emerek uyuyordu) hem mama yiyor gaz illeti hala yakamızda nasıl geleyim dedim doğum sonrası kötü olduğumu bilen biri ağlamalarım 4 ayda ancak azaldı benim bunun üzerine arkım dediki akşam düğün salonunda bir odada emzirirmişim orda mamasını yermiş ana kucağında uyurmuş ben de dedim bu olamaz zor cevabı istenirse gelinir oldu ve bu söz içime oturdu ben de cvp olarak ben bu kadar yapabiliyorum bu kadar becerebiliyorum dedim bu olay ocak başında oldu kızım 3 aylıkken ben çok alındım buna rağmen ocak sonundaki doğumgününü aradım kutladım o gün bugündür hiç konuşmadık hiç aramadı beni ne dersiniz dışarıdan biri olarak bu konuya ben mi çok abartıyorum ..
Gunaydin canim. Benimde oglusum kucukken gitmiyordum.hele mama filan yiyorsa cok zor oluyor.bence arkin anlayisli olmaliydi.sende evine oturmaya gidebilirsin eger araniz duzelirse.arkinin bebegi olmadan senin durumunu anlamaz canim.

Gunaydin canim. Benimde oglusum kucukken gitmiyordum.hele mama filan yiyorsa cok zor oluyor.bence arkin anlayisli olmaliydi.sende evine oturmaya gidebilirsin eger araniz duzelirse.arkinin bebegi olmadan senin durumunu anlamaz canim.
Günaydın canım çok haklısın doğum yapmayan biri yapan birinin halinden anlayamaz içime oturan bir konu paylaşmak istedim buradan 15 yıllık bir dostluğumuz var kendisiyle böyle oluyor olmak üzücü düğün falanda yok ortada ihtimal üzerinden yapılmış bir konuşmaydı

Hoşgeldin canım benimde 24 eylül doğumlu kızım var henüz hiç disimiz çıkmadı :) benimki de önce geri geri emekliyordu gidebildigi yere kadar gidip takılınca agliyordu :) 3 4 gündür ileri emeklemeye başladı çok yakında senin bebiş de başlar

Back