- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Hoşgeldin canım :). Bebekle ev taşımak zor neyseki bitmiş huzurla oturmak nasip olsun Dila kızımıza geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyileşir götür bakalım ne diyecek niye geçmemiş hastalığı biz iyiyiz canım çok şükür kızım çok hareketli sürünüyor karnının üzerinde her yöne dönüyor yemeğini benim yedirmemi istemiyor direniyor:)
Mesajını yeni okudum canım evin yerleşmesi eksikleri anca bitti dila hastaydi ilaçları bırakınca aynı şekilde tekrar başladı sesi kisiliyor ağzında yaralar çıkıyor simdi ilaclarla iyi cuma gününe randevu aldim farklı bir doktora bakalım ne diyecek siz nasılsınız Güneş imiz nasil
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun bizim evde de ben hasta oldum üç gündür hastayım duruya da bulaşacak diye çok korktum da şimdilik iyi bakalım bir an önce iyileşsin dila kızımız da inşDoğru hatirlamissin canım işte geldim burdayım
Kendi mi yiyecekmis hanimefendiHoşgeldin canım :). Bebekle ev taşımak zor neyseki bitmiş huzurla oturmak nasip olsun Dila kızımıza geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyileşir götür bakalım ne diyecek niye geçmemiş hastalığı biz iyiyiz canım çok şükür kızım çok hareketli sürünüyor karnının üzerinde her yöne dönüyor yemeğini benim yedirmemi istemiyor direniyor:)
Sorma canım ya o kadar zorlanıyorumki yemek saati kaşığı hiç bırakmıyor bir de yemekli kısmından tutup ağzına götürürse vay halimize :) biraz engel olayım diyorum çok sinirleniyor Dila da hareketlenmişKendi mi yiyecekmis hanimefendidila da öyle çok hareketli canım arkami dönsem bir koltuğun altına giriyor :)
Bu ara bebişlerimizin böle bi kendi işlerini kendileri göresi var herhalSorma canım ya o kadar zorlanıyorumki yemek saati kaşığı hiç bırakmıyor bir de yemekli kısmından tutup ağzına götürürse vay halimize :) biraz engel olayım diyorum çok sinirleniyor Dila da hareketlenmişbizim ki de kendini sürünüp bir yerlere sıkıştırıyor :) koltuk örtülerini çekiyor daha şimdiden :))
Geçmiş olsun canım duru ya bulasmaz artık inşallah kendimize ne olursa olsun da onların tirnagi kırılsa dünya duruyor anne olmak böyle bir şey işteHoşgeldin canım çok geçmiş olsun bizim evde de ben hasta oldum üç gündür hastayım duruya da bulaşacak diye çok korktum da şimdilik iyi bakalım bir an önce iyileşsin dila kızımız da inş
Şimdiden böyle olurlarsa sonra ne yapacağız bilmiyorum:) Canım damakları o kadar sertki çok rahat koparıyorlar dikkat etmek lazımBu ara bebişlerimizin böle bi kendi işlerini kendileri göresi var herhal
Hifa da aynı ver bn yiyeyim diyo resmen sıpaGeçen eline tüm salatalık verdim ısıramaz oyalandım bn yemek yaparken dedim di de pişman oldum öle bi koparmış ki aklınız hayaliniz durur sıkı sıkı da kapamış ağzını almayalım ağzından diye zorla aldım artık bana nasıl trip attı nasıl söylendi bi görseniz gülmekten kırılırsınız
Çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsın inşallah bebişler hasta olunca zorHoşgeldin canım çok geçmiş olsun bizim evde de ben hasta oldum üç gündür hastayım duruya da bulaşacak diye çok korktum da şimdilik iyi bakalım bir an önce iyileşsin dila kızımız da inş
Geçmiş olsun canım duru ya bulasmaz artık inşallah kendimize ne olursa olsun da onların tirnagi kırılsa dünya duruyor anne olmak böyle bir şey işte
İnşallah bulaşmaz kızlar ben bile çok kötü oluyorum yazık yavrum ne yapar nasıl atlatır bunuÇok geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsın inşallah bebişler hasta olunca zor
Aynen ya bu saatten sonra bir şeyi yapamaz dememek lazım hiç belli olmuyor akıllı bıdıklara. Damakları sertleşti diş gibi davranıyorlar benim kız da kaşığı ısırıyor eline böyle yiyecek bir şey vermiyorum. Ben çok korkarım bir de boğazına kaçarsa diye ağzını zorla açmıyor benim kız çünkü. Dişlerine bile bakamıyorum açmadığı içinŞimdiden böyle olurlarsa sonra ne yapacağız bilmiyorum:) Canım damakları o kadar sertki çok rahat koparıyorlar dikkat etmek lazım
Günaydın canım Allah kolaylık versin sanadaGünaydın kızlar nasılsınız tatlı yaramaz bebişler :) kızlar ara ara girip okuyorum yazamıyorum yiğit perişan etti beniHifaa Xeroderma_pig bebekler durmuyor dimi bu ara ya siz veriyorsunuz eline bisey ki öyle bile kopartmış bizimkinde iki tane diş canavar diş olunca el kol kalmadı bende bu arada veremiyorum hic bisey eline cesaret edemiyorum pessinus geçmiş olsun merak etme sen hasta da olsan sütun kızına antikor üretir hasta olmaz durucuk narin333 v canım Allah'im kolaylık verson sen koca evi taşıdın toparlamaya calisiyorsun ben aha bu canavarla yatak odamı bile toparlayamıyorum gece o uyduk tan sonra parmak ucunda nasıl çalışırsam artik.valla eşimle eve girmiş hırsız gibi hissediyoruz artik kendimizi
Kolay gelsin canım :) bizim sağ alt dişimiz gözüktü sol alt kısımda iyice beyazlaştı. Kızım kucağımdayken çenemi ısırıyor iyice alışkanlık edindi :))Günaydın kızlar nasılsınız tatlı yaramaz bebişler :) kızlar ara ara girip okuyorum yazamıyorum yiğit perişan etti beniHifaa Xeroderma_pig bebekler durmuyor dimi bu ara ya siz veriyorsunuz eline bisey ki öyle bile kopartmış bizimkinde iki tane diş canavar diş olunca el kol kalmadı bende bu arada veremiyorum hic bisey eline cesaret edemiyorum pessinus geçmiş olsun merak etme sen hasta da olsan sütun kızına antikor üretir hasta olmaz durucuk narin333 v canım Allah'im kolaylık verson sen koca evi taşıdın toparlamaya calisiyorsun ben aha bu canavarla yatak odamı bile toparlayamıyorum gece o uyduk tan sonra parmak ucunda nasıl çalışırsam artik.valla eşimle eve girmiş hırsız gibi hissediyoruz artik kendimizi
Canim göz doktoruna goturdun mü?Kızlar Merhaba.sizlere br şey soracağım.bebislerinizin göz kanalı halen tıkalı olan var mı.önceden capaklaniyordu ama zamanla o geçmişti ama gözü yaş li oluyordu akmıyor içinden ya kenarlardan akıyor yada masaj yapınca gidiyor.birkaç gündür yine capaklandi sizde hemen gectimi bazilarinizda vardı.
Çok sağol canım bitti çok şükür taşınma dan önce nasıl olsa tasinacagiz diye pek temizlik falan yapmıyordum içimden de gelmiyordu o evden o kadar sıkılmıstım şimdi işleri yetistiremiyorum dila nin uykusu 30 dk ne yaparsam o arada yapmaya çalışıyorum bazen de Amaaan diyorum koltuğa uzaniyorum :) bebişler buyuse buyuse diyoruz her dönemi ayrı dikkat gerektiriyor vallaGünaydın kızlar nasılsınız tatlı yaramaz bebişler :) kızlar ara ara girip okuyorum yazamıyorum yiğit perişan etti beniHifaa Xeroderma_pig bebekler durmuyor dimi bu ara ya siz veriyorsunuz eline bisey ki öyle bile kopartmış bizimkinde iki tane diş canavar diş olunca el kol kalmadı bende bu arada veremiyorum hic bisey eline cesaret edemiyorum pessinus geçmiş olsun merak etme sen hasta da olsan sütun kızına antikor üretir hasta olmaz durucuk narin333 v canım Allah'im kolaylık verson sen koca evi taşıdın toparlamaya calisiyorsun ben aha bu canavarla yatak odamı bile toparlayamıyorum gece o uyduk tan sonra parmak ucunda nasıl çalışırsam artik.valla eşimle eve girmiş hırsız gibi hissediyoruz artik kendimizi
Sadece kuş uykusu yiğit paşaya ait değilmiş iyi bari öyle canım çok dikkat etmek lazim çokÇok sağol canım bitti çok şükür taşınma dan önce nasıl olsa tasinacagiz diye pek temizlik falan yapmıyordum içimden de gelmiyordu o evden o kadar sıkılmıstım şimdi işleri yetistiremiyorum dila nin uykusu 30 dk ne yaparsam o arada yapmaya çalışıyorum bazen de Amaaan diyorum koltuğa uzaniyorum :) bebişler buyuse buyuse diyoruz her dönemi ayrı dikkat gerektiriyor valla
Canım normal pişik kremi işe yaramıyor mu kortizonlu olması şart mı yani kuru tutmaya özen göster diyeceğim zaten yapıyorsundur bu süreçte bütün yedikleri gıdılarının altına gidiyor bir de orası havada almıyorKızlar yiğidin gidigi hala çok kotu ek gıdaya geçtik yüzüne bisey değsin daha fena oluyor.dr kortizonlu bi krem verdi ama onu kullanmak istemiyorum sizin tavsiyeleriniz Var mi.
Aynen canım yiğidin eli ayağı durmuyor islatiyor sürekli de kurulayamiyorum boyle oluyoCanım normal pişik kremi işe yaramıyor mu kortizonlu olması şart mı yani kuru tutmaya özen göster diyeceğim zaten yapıyorsundur bu süreçte bütün yedikleri gıdılarının altına gidiyor bir de orası havada almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?