• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canim göz doktoruna goturdun mü?
Eminde öyleydi 2 aylıkken filan hergün göz masajı yaptım sürekli sulanip akiyordu doktorumuz göz damlası vermişti geçti...
Gecmezse göz kanalını açıyorlar sanırım 6.ayina kadar demişti doktorumuz.....
Istersen tekrar götür canim ya geçmiş olsun
Cnm gidiyoruz doktora damla verdi 1yaşına kadar geçmesi gerekiyormuş geçmezse kendileri küçük mudahaleyle açıyormuş inşallah geçer.damla neydi.Bize Netira gozdamlasiyla birde stafine diye masaj yaparken kullanacağım damla verdi

Hayırlı günler kızlar nasılsınız bakalım? Sıkıntılar yaşayan bebişlerimiz olmuş geçmiş olsun onlara da. Dün benim misafirim vardı hasta hasta çok zorlandım ama şükür atlattım darısı pazartesi gelecek misafire. Kızlar ya duru hasta olmadı diye erken konuşmuşum sanırım gece burnu akmaya başladı:( gecenin 3.30 unda uyandı hanımefendi oyun oynayıp o saatte ayakta durası gelmiş uyumadı bir türlü 5.30 a kadar ayağa dikti bizi de:(ağlama yoktu sadece oyun oynama ve ayakta durma isteği vardı çok ilginç gece gece nerden aklına geldiyse o saatlerde akmaya başladı burnu hala devam ediyor. Devam ederse yarın dr a götürebilirim ama nezleye de pek yapacak bir şey yok sanki bilmiyorum ne olacak:(

Cnm gidiyoruz doktora damla verdi 1yaşına kadar geçmesi gerekiyormuş geçmezse kendileri küçük mudahaleyle açıyormuş inşallah geçer.damla neydi.Bize Netira gozdamlasiyla birde stafine diye masaj yaparken kullanacağım damla verdi
Bizde olmadı da canım bi arkadaşın kızında vardı geçmemişti çocuk 15 aylık geçen ay bi iğne yapmış damarlarını açmışlar enjektörle inşallah iyileşir de gerek kalmaz

Hayırlı günler kızlar nasılsınız bakalım? Sıkıntılar yaşayan bebişlerimiz olmuş geçmiş olsun onlara da. Dün benim misafirim vardı hasta hasta çok zorlandım ama şükür atlattım darısı pazartesi gelecek misafire. Kızlar ya duru hasta olmadı diye erken konuşmuşum sanırım gece burnu akmaya başladı:KK43: gecenin 3.30 unda uyandı hanımefendi oyun oynayıp o saatte ayakta durası gelmiş uyumadı bir türlü 5.30 a kadar ayağa dikti bizi de:KK43:ağlama yoktu sadece oyun oynama ve ayakta durma isteği vardı çok ilginç gece gece nerden aklına geldiyse o saatlerde akmaya başladı burnu hala devam ediyor. Devam ederse yarın dr a götürebilirim ama nezleye de pek yapacak bir şey yok sanki bilmiyorum ne olacak:KK43:
Bizede hafif ateş burun akıntısı vardı canım doktor evde soğuk algınlığı ilacı varsa içirin geçer dedi bi gün içerdim ertesi gün hafifledi şimdi de geçti çok şükür ilerlemez inşallah Duru da geçer hemen bi Ihlamur içir istersen

Hayırlı günler kızlar nasılsınız bakalım? Sıkıntılar yaşayan bebişlerimiz olmuş geçmiş olsun onlara da. Dün benim misafirim vardı hasta hasta çok zorlandım ama şükür atlattım darısı pazartesi gelecek misafire. Kızlar ya duru hasta olmadı diye erken konuşmuşum sanırım gece burnu akmaya başladı:KK43: gecenin 3.30 unda uyandı hanımefendi oyun oynayıp o saatte ayakta durası gelmiş uyumadı bir türlü 5.30 a kadar ayağa dikti bizi de:KK43:ağlama yoktu sadece oyun oynama ve ayakta durma isteği vardı çok ilginç gece gece nerden aklına geldiyse o saatlerde akmaya başladı burnu hala devam ediyor. Devam ederse yarın dr a götürebilirim ama nezleye de pek yapacak bir şey yok sanki bilmiyorum ne olacak:KK43:
Geçmiş olsun canım burnu tıkanırsa serum fizyolojik damlatırsın ateş huzursuzluk yoksa rahat atlatır kuzucuk inşallah

Bizede hafif ateş burun akıntısı vardı canım doktor evde soğuk algınlığı ilacı varsa içirin geçer dedi bi gün içerdim ertesi gün hafifledi şimdi de geçti çok şükür ilerlemez inşallah Duru da geçer hemen bi Ihlamur içir istersen
inşallah ilerlemez canım evde eşim de ben de hasta olunca çocukcağızın başka seçeneği kalmamıştı.
Geçmiş olsun canım burnu tıkanırsa serum fizyolojik damlatırsın ateş huzursuzluk yoksa rahat atlatır kuzucuk inşallah
teşekkür ederim canım tıkanmadan ziyade akıyor su gibi 2 ay önce de olmuştu böyle 2 günde atlatmıştı inş bu da öyle geçer çabucak. sürekli çektiriyorum burun aspiratörüyle boşaltıyorum tıkanırsa var evde serum fizyolojik kullanırım artık

Kızlar yiğidin gidigi hala çok kotu ek gıdaya geçtik yüzüne bisey değsin daha fena oluyor.dr kortizonlu bi krem verdi ama onu kullanmak istemiyorum sizin tavsiyeleriniz Var mi.
Canım bizde locoid diye bi krem kullanıyorduk atopik dermatitten dolayı sürekli tekrarlayınca dr kullanmak istemediğimi söyledim coresatin (pembe olanı) önerdi şimdi oldukça ondan sürüyorum, dr una sorabilirsin kortizonlu kullanmak istemiyorum diye.

Geçmiş olsun canım, bende serum fizyolojik diyecektim ki zaten çektiyormuşsun inşallah çabuk iyileşir

Canım bizde locoid diye bi krem kullanıyorduk atopik dermatitten dolayı sürekli tekrarlayınca dr kullanmak istemediğimi söyledim coresatin (pembe olanı) önerdi şimdi oldukça ondan sürüyorum, dr una sorabilirsin kortizonlu kullanmak istemiyorum diye.

Geçmiş olsun canım, bende serum fizyolojik diyecektim ki zaten çektiyormuşsun inşallah çabuk iyileşir
Sağolasın canım burnu zaten çeşme gibi olduğu için bir de serum fizyolojik sıkmıyorum çekiyorum o haliyle. Dr a da burun akıntısı dışında bir şey olmadıkça gitmek istemiyorum hastanede insanlar hep hasta zaten daha farklı bir şey yaşamak istemiyorum. İnşallah çabuk atlatırız

Teşekkür ederimm canım kuzenim de söyledi o kremi kortizonsuz diye.bi bakıcam.ben daha çok doğal ne yapabilir in diye düşünüyorum ki dün saf zeytinyağ sürdüm sabah çok iyiydi simdi bi daha sürdüm bakalım bunda da cevap vermezse corasetin i alicam.

Bende netira kullandım canim masaj yapmaya devam et insallah açılır müdahaleye gerek kalmaz

S Selayic cnm daha yeni farkettim maçını.bizim başımıza Geçen ay geldi.ayak basparmagimiz dipten kesmişim o an ağlamadi da aslında.bir kaç saat geçti bir gördüm ki kıpkırmızı ve şişmiş hemen doktora gittik Gece bize antibiyotik verdi günde iki kez ama ben o gece verdim birde ertesi sabah çocuk her emdiğini fiskirtarak kustu çok korktum tekrar gittik bu sefer prtsyen hekim değil çocuk cerrahina gösterdik Neden kan tahlili bakmadan antibiyotik vermiş dedi kana baktı enfeksiyon yok dedi.boşuna vermiş dedi çocuk ya ondan kusmuştur yada üşütmüş te olabilir midesini dedi.denk gelmiş yani.çok korkmuştum.doktor parmaktan enfeksiyon kapmaz kızarması hafif iltihap olabilir dedi fucidin sürdük.o kizariklikta antibiyotik içince sabaha geçmişti.aslında geçecekmiş.acile gitmemekte fayda var.Hemen satıyorlar ilacı.çocuğum kustuğu icin serum yedi düzeldik.çok üzüldüm hatam yüzünden çocuğum iğne yedi:(

S Selayic cnm daha yeni farkettim maçını.bizim başımıza Geçen ay geldi.ayak basparmagimiz dipten kesmişim o an ağlamadi da aslında.bir kaç saat geçti bir gördüm ki kıpkırmızı ve şişmiş hemen doktora gittik Gece bize antibiyotik verdi günde iki kez ama ben o gece verdim birde ertesi sabah çocuk her emdiğini fiskirtarak kustu çok korktum tekrar gittik bu sefer prtsyen hekim değil çocuk cerrahina gösterdik Neden kan tahlili bakmadan antibiyotik vermiş dedi kana baktı enfeksiyon yok dedi.boşuna vermiş dedi çocuk ya ondan kusmuştur yada üşütmüş te olabilir midesini dedi.denk gelmiş yani.çok korkmuştum.doktor parmaktan enfeksiyon kapmaz kızarması hafif iltihap olabilir dedi fucidin sürdük.o kizariklikta antibiyotik içince sabaha geçmişti.aslında geçecekmiş.acile gitmemekte fayda var.Hemen satıyorlar ilacı.çocuğum kustuğu icin serum yedi düzeldik.çok üzüldüm hatam yüzünden çocuğum iğne yedi:KK43:
Canım ben o yüzden dr ye götürmek istemiyorum yüzüne kortizonlu krem verdi mesela evet gecmiyo bir turlu ama artik dr lere çok güvenemiyorum ilaç konusunda dediğin gibi direk satıyorlar..ayriyetten senin hastan değil dr hatali direk antibiyotiği dayadığı için.yazık daha bu çocukların vücutları ne ki yani.hay Allah'im ya.neyse simdi iyiyse unut.mesela geçmeseydi parmağına soğanı pişirip saracaktım .anane yöntemleri herzaman ise yarar ;)

Merhaba kızlar.. Of ya canım sıkkın 3 hafta yalnız kalacağım. Bugün il dışında görevi vardı eşimin gidip gelecekti, dün yola çıktı yarın gelecekti. Bide 3 hafta yine il dışına eğitime gitme durumu vardı o da kesinleşmiş pazartesi orada olması gerekiyormuş yani pazar gelip eşyalarını toplayıp gidecek :KK43: bizimkilerden kimse de gelemiyor, oğlum da sağolsun çok hareketli mızmız ne yapacağım ben bu çocukla, bazen sabrımı çok zorluyor :(

Merhaba kızlar.. Of ya canım sıkkın 3 hafta yalnız kalacağım. Bugün il dışında görevi vardı eşimin gidip gelecekti, dün yola çıktı yarın gelecekti. Bide 3 hafta yine il dışına eğitime gitme durumu vardı o da kesinleşmiş pazartesi orada olması gerekiyormuş yani pazar gelip eşyalarını toplayıp gidecek :KK43: bizimkilerden kimse de gelemiyor, oğlum da sağolsun çok hareketli mızmız ne yapacağım ben bu çocukla, bazen sabrımı çok zorluyor :KK43:
Allah yardımcın olsun canım ben de haziran başı itibariyle yine memlekete gideceğim eşimin görevleri var üç ay ama annemlerin gelme şansı yok o yüzden mecbur memleketteyim:KK43: senin yine sayılı günmüş geçer inşallah çabucak. Eşimin olmadığı işte olduğu günler kızım daha uyumlu oluyor fazla yormuyor inşallah senin de öyle olur.

Back