• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar.. Of ya canım sıkkın 3 hafta yalnız kalacağım. Bugün il dışında görevi vardı eşimin gidip gelecekti, dün yola çıktı yarın gelecekti. Bide 3 hafta yine il dışına eğitime gitme durumu vardı o da kesinleşmiş pazartesi orada olması gerekiyormuş yani pazar gelip eşyalarını toplayıp gidecek :KK43: bizimkilerden kimse de gelemiyor, oğlum da sağolsun çok hareketli mızmız ne yapacağım ben bu çocukla, bazen sabrımı çok zorluyor :KK43:
Allah kolaylık versin canım. Çok zor haklısın 3 hafta uzun arkadaşın varsa belki o gelebilir yapabiliyorsan sık sık dışarı çık dışarda hiç sesimiz çıkmıyor bizim :)) bir de şu açıdan bak ana oğul başbaşa ne güzel :KK200:

Annelik nedir :KK200:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    87,1 KB · Görüntüleme: 59
Kendi yazdığımı kendim anlamadım özetle ben herşeyi hazırlıcam foto yollıcaksınız fotoları değiştirip yollıcam size isteyene bende bastırırım ucuza gelir ben fiyat alırım bi ara ... Eke koydum benim 7. Ay kolajım her ayının var ... Zeyneple oynarken bu kadar kafamı verip yazabildim ... :) ay ne güldüm kendime :-)

ahah :D canımm harikasın ben de isterim sanırım fiyat kesinleşince haberleşelim..bu arada zeynepe bin kere masallah nasıl tatlı kollar bacaklar öyle tam ısırmalık..bizim poyraz çiroz olduğu için çok yiyemiyorum butlarını :) masallah size

M mysterymom geçmiş olsun canım vardır bundada bir hayır Şimdi nasıl poyraz paşam

canımm çok tesekkür ederim ben de diyorum her şerde bir hayır vardır diye.. zatüre için kullandığımız antibiyotik gecen salı bitti.bu salı sabahı da anjioya giricez ins bi aksilik çıkmazsa..dualarınızı bekliyor olacağım ins çok güzel gecsin Poyraz temelli şifa bulsun..sizi haberdar ederim

Allah yardımcın olsun canım ben de haziran başı itibariyle yine memlekete gideceğim eşimin görevleri var üç ay ama annemlerin gelme şansı yok o yüzden mecbur memleketteyim:KK43: senin yine sayılı günmüş geçer inşallah çabucak. Eşimin olmadığı işte olduğu günler kızım daha uyumlu oluyor fazla yormuyor inşallah senin de öyle olur.
İnşallah canım.. Dün felaket gibiydi özellikle uyku zamanlarında uyuyamıyor, zorla uyuduktan sonra çabuk uyanıyordu haliyle mızmızdı.. İhtiyaçlarını kendi çapımda giderdiğim halde ağlayınca neden olduğunu anlayamadığım için bende geriliyorum.. inşallah çabucak geçer.. bizi annemlere bırakacak zaman olmadı bende otobüsle bebekle gidemem, bu haftayı bi şekilde idare edeceğim mecbur hafta sonu gelmeye çalışacak eğer zorlanırsam o zaman götürür artık.. senin eşinde mi emniyetteydi yanlış mı hatırlıyorum :S

Allah kolaylık versin canım. Çok zor haklısın 3 hafta uzun arkadaşın varsa belki o gelebilir yapabiliyorsan sık sık dışarı çık dışarda hiç sesimiz çıkmıyor bizim :)) bir de şu açıdan bak ana oğul başbaşa ne güzel :KK200:
Teşekkür ederim canım, umarım hava güzel olur da çıkarız hava almak iyi gelir, bizim de gezerken çok sorun olmuyor market gibi kapalı ortamı sevmiyor ama :)

İnşallah canım.. Dün felaket gibiydi özellikle uyku zamanlarında uyuyamıyor, zorla uyuduktan sonra çabuk uyanıyordu haliyle mızmızdı.. İhtiyaçlarını kendi çapımda giderdiğim halde ağlayınca neden olduğunu anlayamadığım için bende geriliyorum.. inşallah çabucak geçer.. bizi annemlere bırakacak zaman olmadı bende otobüsle bebekle gidemem, bu haftayı bi şekilde idare edeceğim mecbur hafta sonu gelmeye çalışacak eğer zorlanırsam o zaman götürür artık.. senin eşinde mi emniyetteydi yanlış mı hatırlıyorum :S
Benim esimde emniyet mensubu canim

Kızlar bu saat oldu uyumuyor ya akşam 6dan beri uyanık sürekli kucagimda mizmizlik yapıyor.....misafirimde vardı :hamarat:dudagimda beyaz yara çıkmış burnumun içi yara bagisikligim pert durumda hep böyle ya:hasta:

İnşallah canım.. Dün felaket gibiydi özellikle uyku zamanlarında uyuyamıyor, zorla uyuduktan sonra çabuk uyanıyordu haliyle mızmızdı.. İhtiyaçlarını kendi çapımda giderdiğim halde ağağların neden olduğunu anlayamadığım için bende geriliyorum.. inşallah çabucak geçer.. bizi annemlere bırakacak zaman olmadı bende otobüsle bebekle gidemem, bu haftayı bi şekilde idare edeceğim mecbur hafta sonu gelmeye çalışacak eğer zorlanırsam o zaman götürür artık.. senin eşinde mi emniyetteydi yanlış mı hatırlıyorum :S
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah sizin icin yok canım benim eşim emniyet mensubu değil başkaları vardı ama burada o şekilde. Benim kız da sıkıntılı bu aralar geceleri çatlayacak gibi ağlıyor uyanınca susmuyor bir türlü ki benim kızım genel olarak sakindir ve zorunda kalmadıkça pek ağlamaz çok şaşırtıyor beni. Allahtan gece sadece bir kez kez kalktı bu gece de biraz uyuyabildim yoksa mızmızmız mahvediyordu kaç gecedir:(

Kızlar biz 7. ay kontrolümüzü olduk 8.690kg 70cm olmuşuz kilomuzu dr biraz fazla buldu bu ayda 300-350gr alırmış bebişler gerekirse diğer ay diyet yaptırırız dedi:) yoğurda başlayacağız 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi ve hipp yulaflı katacağız. Meyve püresi olarak hazırlardan hipp erik püresini önerdi. Artık sebze püresine kıyma girecek (50gr 3 kez çekilmiş yağsız kuzu veya dana). Yarın kan tahlili vereceğiz kan sayımına göre demire başlayacağız bizden bu kadar :)

Kızlar bu saat oldu uyumuyor ya akşam 6dan beri uyanık sürekli kucagimda mizmizlik yapıyor.....misafirimde vardı :hamarat:dudagimda beyaz yara çıkmış burnumun içi yara bagisikligim pert durumda hep böyle ya:hasta:
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine sen iyi olasın ki bebeğine bakasın yardım edecek biri varsa iyi gelir sana da

Kızlar biz 7. ay kontrolümüzü olduk 8.690kg 70cm olmuşuz kilomuzu dr biraz fazla buldu bu ayda 300-350gr alırmış bebişler gerekirse diğer ay diyet yaptırırız dedi:) yoğurda başlayacağız 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi ve hipp yulaflı katacağız. Meyve püresi olarak hazırlardan hipp erik püresini önerdi. Artık sebze püresine kıyma girecek (50gr 3 kez çekilmiş yağsız kuzu veya dana). Yarın kan tahlili vereceğiz kan sayımına göre demire başlayacağız bizden bu kadar :)
Maşallah canım güneş kızımıza kilonuz boyunuz baya güzel siz kaç gr almıştınız ki diyet yaptırırız dedi dr?

:nazar::nazar::nazar: maşallah güneş e annesi bizim 7 ay 10 gün olculerimizle aynı :) Dila nin agzindaki yaraların Kansızlık tan olabilecegini söylemişti dr kan tahlili istedi gerçekten demir eksikliği varmış :( tabi hepsi benim yüzümden kusuyor doye damlasini vermiyordum şimdi günde 10 damla veriyorum bir de alerji için tahlil yapıldı onun sonucunu bu hafta alıp göstereceğiz :kahve:

Maşallah canım güneş kızımıza kilonuz boyunuz baya güzel siz kaç gr almıştınız ki diyet yaptırırız dedi dr?
Sağol canım benim biz bu ay 690gr almışız bu ay için biraz fazla dedi genellikle 300-350gr alınırmış kilo almaya meyilli imiş diğer ayda böyle alırsa öğünde aldığı mamayı azaltıp suyu arttırırız dedi.

İyi akşamlar kızlar sizin bebisler günde kac kere uyuyor ne kadar süre uyanık kalıyor dila 7 bucuk aylık oldu 4 kere uyuyor ortalama 2 bucuk saat uyanik kalıyor bana uyku sayısı fazla gibi geliyor ama kısa kısa uyuduğu için böyle oluyor sizinkiler nasıl ?

:nazar::nazar::nazar: maşallah güneş e annesi bizim 7 ay 10 gün olculerimizle aynı :) Dila nin agzindaki yaraların Kansızlık tan olabilecegini söylemişti dr kan tahlili istedi gerçekten demir eksikliği varmış :KK43: tabi hepsi benim yüzümden kusuyor doye damlasini vermiyordum şimdi günde 10 damla veriyorum bir de alerji için tahlil yapıldı onun sonucunu bu hafta alıp göstereceğiz :kahve:
Sağol canım benim bizde demire başlamadık hala yarınki sonuca göre karar verecek dr. Bizden de inek sütü alerjisi testi istedi. Biz keçi sütlü mama yiyoruz yoğurtta inek sütüyle olacak bir bakalım dedi. Bir kaç kan testi daha var. Ben korkuyorum kan verme işinden inşallah çok ağlamaz meleğim

Back