Hah aynen canım eşimde bozuluyor bu durumaEvet kime giderse gitsin gözleri sürekli bende. Ben odada yokken babasıyla oynuyor güzel güzel ben gelince hemen bir mızmızlanmalar:)
Canım şu an bizi anlattım 2 dk kucağımda oturtayım diyorum yok masa örtüsü çekip aşağı oluyor zaten benimki sürünüyor yere koyuyorum uzanıp koltuk örtüsü çekiyor orta sehpanın örtüsünü çekiyor şimdiden evde düzenleme yoluna gidiyoruz yatağına koyayım 10dk iş yapayım diyorum odaya giriyorum ne çarşaf kalmış ne birşey karnımdaykende çok hareketliydiİyi geceler kızlar tatlı rüyalar uzun uykular hem bebişlere hem de bizlere. Bir şey soracağım kızlar sizin bebekleriniz de bu sıralar sürekli oyun oynamak ilgi görmek istiyor mu? Yatana kadar oyun oynamak istiyor duru ve artık gücüm yetmemeye başladı. Oyun oynamadığı anlarda da yürümek istiyor belim falan tutmuyor. Bir de eliyle sürekli bir yerlere vuruyor çıkan ses hoşuna gidiyor sanırım. Sizlerde de durumlar bu şekilde mi merak ediyorum açıkçası
Güneş kızımız hareketli maşallah duru o kadar hareketli değil canım bir şeylere sürekli el atsa da son anda farkedip yakalayabiliyoruz. Duru daha çok ilgi istiyor resmen gözümün içine bakıyor ilgileneyim diye eğer başka yöne bakıyorsam ben bakaba kadar gözünü ayırmıyor ben bakınca hemen gülümsüyorCanım şu an bizi anlattım 2 dk kucağımda oturtayım diyorum yok masa örtüsü çekip aşağı oluyor zaten benimki sürünüyor yere koyuyorum uzanıp koltuk örtüsü çekiyor orta sehpanın örtüsünü çekiyor şimdiden evde düzenleme yoluna gidiyoruz yatağına koyayım 10dk iş yapayım diyorum odaya giriyorum ne çarşaf kalmış ne birşey karnımdaykende çok hareketliydi
Duru kızımıza maşallah her işini kendi başaracak :) oyuncak işini Güneş de yapıyor :) diş kaşıma oyuncağını kaseye bandırıp ağzına götürüyor bi de mama sandalyesine sürüp tepsiyi yalıyor :) çok sevimliler çookMaşallah canım güneşe benim kıza da ne versen yiyor maşallah yemek konusunda beni hiç yormadı. Yalnız kaşıktan tutup kendim yiyeyim olayı bizde de var bayadır hatta kaşığı kaseye birlikte sokup alıyor ağzımıza da öyle götürüyoruz. Öyle mutlu oluyor i keyiften dört köşe halde tekrar yapmaya çalışıyor:) bir de ben hiç haşlayıp eline de vermedim kendisi bir şeyler yapmak istiyor sadece. Yoğurt falan yerken bir de oyuncağını alıp ağzına sokması yok mu her yer yoğurt oluyor çünkü atıyor bir de elinden oyuncağı:) bu bıdıklar belli ki bizi ilerde baya baya zorlayacaklar:)
O tabağın içinde ne olduğu konusu çok mühim annesiCanım kendi yeme isteği bizde de var on parmakla kasenin içine girip ne var diye bakıyor kaşığı sapından ya da direk yemek olan tarafındam tutup ağzına sokuyor yemek saatlerimiz çok uzuyor etrafın batmasını geçtim engel olmaya çalışırsam inanılmaz sinirleniyor
Aynen canım benim kızın uykusu çok düzensiz 1/1.5saat uyusa çok seviniyorum şimdi ya kucakta ya da yerde dönmek istiyor hayırlısı ile büydüklerini görsek.Huysuzlugu diş etlerinin gelistiginden olabilir cnm.Bu sinekler hep bi huysuzluklari oluyor ya şöyle hah düzene girdi diyemiyoruz bi dimi
Günaydın canım.Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Forumumuz bu ara çok sessiz özledik forum arkadaşlarımızı muhabbetlerimizi lütfen gelin kızlar daha birlikte büyütecektik bebişlerimizi
Günaydın canım bebişlerin hareketlenmesiyle grubumuz sessizleşti. Diş sıkıntısı yaşayanlar var. Kısa zamanda eskiye döneriz inşallahGünaydın kızlar nasılsınız bakalım? Forumumuz bu ara çok sessiz özledik forum arkadaşlarımızı muhabbetlerimizi lütfen gelin kızlar daha birlikte büyütecektik bebişlerimizi
narin333 de taşınacaktı ne yaptı acabaGünaydın canım.
Kızların bazıları taşınma telaşesinde sanırım canım. P primavera1985 napıyor acaba
Yada galiba bebişler sürekli oyun istiyorsa nete bakamıyolardırinşallah dönerler tekrar
İnşallah kolay geçmiştir :)narin333 de taşınacaktı ne yaptı acaba
Inşallah cnmAynen canım benim kızın uykusu çok düzensiz 1/1.5saat uyusa çok seviniyorum şimdi ya kucakta ya da yerde dönmek istiyor hayırlısı ile büydüklerini görsek.
Taşınmıştı galiba canım benim bir ara diyaloğum olmuştu hatta annesi yardım etmiş sonra gitmişti galiba biraz dilanın mı diş sıkıntısı vardı acaba hayal meyal hatırlıyorum yanlış olmuşsa kusura bakmasın:)narin333 de taşınacaktı ne yaptı acaba
Mesajını yeni okudum canım evin yerleşmesi eksikleri anca bitti dila hastaydi ilaçları bırakınca aynı şekilde tekrar başladı sesi kisiliyor ağzında yaralar çıkıyor simdi ilaclarla iyi cuma gününe randevu aldim farklı bir doktora bakalım ne diyecek siz nasılsınız Güneş imiz nasilBiz de seni özledik canım gece uykularınız umarım daha iyidir. Eline hangi gıdaları veriyorsun canım soluk borusuna kaçma olayından korkuyorum. Dila'nın ve Ediz'in güzel anneleri nerelerdesiniz
Doğru hatirlamissin canım işte geldim burdayımTaşınmıştı galiba canım benim bir ara diyaloğum olmuştu hatta annesi yardım etmiş sonra gitmişti galiba biraz dilanın mı diş sıkıntısı vardı acaba hayal meyal hatırlıyorum yanlış olmuşsa kusura bakmasın:)
İnşallah tez zamanda iyileşir Dila da canım. Çocuk az bi esintiden hastalanıyolar hemen
Mesajını yeni okudum canım evin yerleşmesi eksikleri anca bitti dila hastaydi ilaçları bırakınca aynı şekilde tekrar başladı sesi kisiliyor ağzında yaralar çıkıyor simdi ilaclarla iyi cuma gününe randevu aldim farklı bir doktora bakalım ne diyecek siz nasılsınız Güneş imiz nasil
Teşekkür ederim canım aynen öyle hifa miza da çok geçmiş olsun Rabbim korusun bütün bebislerimiziİnşallah tez zamanda iyileşir Dila da canım. Çocuk az bi esintiden hastalanıyolar hemen
Amin. Allah razı olsun canım :)Teşekkür ederim canım aynen öyle hifa miza da çok geçmiş olsun Rabbim korusun bütün bebislerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?