2015 Ekim Anneleri

Canım bize de dr calgel önermedi belki söyledikleri ürünler aynıdır. İngiltere deki ürün " teething pain relief" with chamomilla for the relief of teething pain papatya özlüymüş canım çok iyi geliyor dedi bakalım arkadaş getirdi daha almadım kendisinden

Cnm çok geçmiş olsun evet dikkat etmek lazim ya sıcakta olsa yanıltıyor hava.ilaçları düzenli ver inşallah çabucak atlatirsiniz cnm.jeli doktor verdi adi calgel.Gerçekten rahatlatıyor bebisleri.

Kızlar evime geldik eşim dün almaya geldi bizi bi gece köyde kaldık bugün geldik aramız iyi şimdilik :)) Geçen hafta kafam karışıktı yazdım mı hatırlamıyorum kızlar hifaa aşısını oldu çok kolay atlattık çok şükür çarşamba günü doktora gittik hifaa nın kabızlığı için pirinç mercimek patates keselim şimdilik bi gün yedir 3 gün ara ver dedi bu arada hifa 7800gram 71 santim olmuş

Canım maşallah kuzuna ... Aşıyı da kolay atlatmanıza sevindim ... Evine de hoşgeldin

Canım benim için biraz geç çünkü bizimkiler çizgi çizgi yardı eti ama patlamadı şimdi istesem 2 haftaya gelir çoktan çıkmış olur ... Çok dertliyiz ağaçkakan gibi ağız açıp vuruyo bi yerlere ...acı çekiyo belli yardımcı olamamakta kötü

Maşallah hifamıza aşıyı da kolay atlatmanıza sevindim

Kıyamam ben ona bizim nasıl geçecek bakalım

Yazık canım ya inşallah en kısa zamanda geçer gerçi bunlar başlangıç daha birçok diş çıkaracaklar ama olsun

Günaydın kızlar herkes için güzel bir gün olsun. Bugün duru hanımın aşısı vardı ama perşembeye erteledik eşim o zaman boş birlikte ilgilenelim diye. Aşıyı sağlık ocağında yaptıracağız kilo boya da baktıracağız merak ediyorum kızım ne kadar oldu. Aynı gün çocuk dr una da gideceğiz randevu almıştık. İnşallah biz de sorunsuz atlatırız kızlar aşıyı. Kaç tane aşı yapılacaktı bu kez?

Canım sizde de mi yok daha diş? Bizim damaklar yeni yeni kaşınıyor erken çıksın istemiyordum zaten de herkes diş çıkardıktan sonra çıkaracağız herhalde biz.
Yok canım 6.5 aylığız biz kaşınıyor salya var ama daha bir huzursuzluk vb yok dr 6 ay kontrolünde de bakınca daha birşey yok dedi

Günaydın canım 3 tane bacaktan var bir de ağızdan çocuk felci inşallah rahat atlatırsınız bacaktan iki tanesi iyi ağlatıyor çünkü ilaçları yakıyor

Canım 6. Ay aşısı 3 iğne bacaktan birde agız damlası var ilaçları biraz ağır sertlik yapıyor bacakta ... Onun ağrısı oluyor ateşten çok .. Bende hep gec cıksın istedim dişi .. Sağ üst diş patladı yukardan ama çıkarken damak kabarıyo ya görünmüyo şuan .. Altlar da patladı patlayacak bende hep gec çıksın istedi. Ama ... Dün misafirimiz vardı çenesini kızarttı kadının damağını vura vura geçicek biliyorum ağrısı yokken çok neşeli hareketli uyurken bile parmağıyla ağzını göstererek ağlıyo ... O değilde dişleri çıkınca nasıl emzircez ya şimdi bile acıtıyoo

Yok canım 6.5 aylığız biz kaşınıyor salya var ama daha bir huzursuzluk vb yok dr 6 ay kontrolünde de bakınca daha birşey yok dedi
Anladım canım bizim sadece hafif kaşınma var herhalde su içerken biberonu ısırıyor birkaç oyuncağı azıcık ağzına sokuyor salya falan da yok. Bugün özellikle damaklarını kontrol ettim sertleşme de yok

Günaydın canım 3 tane bacaktan var bir de ağızdan çocuk felci inşallah rahat atlatırsınız bacaktan iki tanesi iyi ağlatıyor çünkü ilaçları yakıyor
Hadi yaa ben hiç kıyamıyorum genelde aşı yapılırken de babası tutuyor ben düzgün tutamam kıpırdar ağlarsa diye. 4. Ay aşılarında neredeyse hiç ağlamamıştı ama sanırım bu seferkiler daha ağır inşallah sorunsuz atlatırız. Eşimin de evde olduğu bir gün yaptırmak istedim huzursuzluk olursa paslaşalım diye umarım yaşanmaz

Kıyamam zeynep e keşke hiç ağrılatı olmasa bebişlerimizin ama bunlar da mücadele etmeleri gereken gelişim görevleri. Sanıyorum ki dişlerle birlikte yeni doğum yaptığımız günlere döneceğiz yaralar sızılar... kaçışı da yok işin

2bacaktan 1 koldan bide ağıza damla kuzum sorunsuz geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…