2015 Ekim Anneleri

Oh şöyle evime gelmişim de bide arkadaşlar yaninda bal kaymak canım çok iyi yapmissin ankarada hava bozuk biz çıkamıyoruz bi yere hic biseycik olmaz merak etme :)

Oh şöyle evime gelmişim de bide arkadaşlar yaninda bal kaymak canım çok iyi yapmissin ankarada hava bozuk biz çıkamıyoruz bi yere hic biseycik olmaz merak etme :)
Hava kapalı olsa da sıcaklık iyiydi bir şey olmaz inşallah. Dışarıda uzun süreli durmadı daha önce hiç endişem ondandı. Çok şükür valla piknik teklifi arkadaşlardan geldi gitsek mi gitmesek mi düşündük gitmesek tembellik yapacaktık hadi gidelim dedik gittik. Alt komşumuz zaten gidip gelmemiz kolay da oldu.

İyi akşamlar kızlar yazın bebişle tatile gitmeyi düşünen var mı aranızda ben istiyorum aslında buna ihtiyacım var ama ek gıda nasıl olacak çorbası yoğurdu otel odası bebekle nasıl olur bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Canım yazın yoğurt çorba değil meyve verirsin sıvı alması gerek toz kaşık mama kullanırsın ... İnan bana rahat ol bi hafta yoğurt yemese de olur o alacağı güneş yeterli olur kahvaltıda yumurta sarısı peynir verirsin ki o zamana daha büyürler 1-2 ay ben gidicem rahat ol tek ihtiyacın olan bebek için bezli mayo ve güneş kremi tek derdin bu olsun

Canım biz 3 kere pikniğe gittik şimdiye kadar üstelik biri martın başındaydı ... Gecen hafta sonu sıcakta öyle bi keyfe geldi ki diş sızısı gitti oksijenden gece mışıl mışıl uyudu ... Rahat ol ben hergün yürüyüşe gidiyorum kıZımla ... Çıkmayınca huzursuz oluyo o kadar alıştı arabasına binince bi şirinlikler bi cool tavırlar

Kızlar bugün 7. Ay kontrollerini yaptım kızımın 8.900 gr 71 cm olmuşuz kafamız 43cm dişimiz bi çıkmayı tamamlasa bizden iyisi olmayacak... Dün gece diş atağı geçirdik ağladı kustu uyumadı hoplaya hoplaya uyudu ... Geçicek biliyorum umurım çabuk atlatır

Hay maşaallah tosuna :) geçmiş olsun tatlım bu diş ne sinir şeymiş yA ;(

Eveeet ben düşünüyorum dun kum seti bile aldım denize bırakıcam yüzsün kumla oynasın first--lady nin dedi gi gibi derdimiz güneş kremi olsun ne alıcaz onu plânlamayalım

Hakkaten bir hafta yoğurt yemesse birşey olmaz :) sevdim bu fikri ne güzel enerji verdin bana :) ben emzirmiyorum ya tamamen dış gıdalara bağımlı ondan tereddütlüyüm kapkacağı nerede yıkayacam otel odası kafamda böyle sorular böyle düşünerek biryere kıpırdayamam zaten aslında eşimin anneannesinin yazlığı var kv oraya gider her yaz ben istemesem de gitmek kısa bir süre de olsa gideriz gibi görünüyor ama işte onun adı tatil olmaz

Maşallah Zeynebe grubumuzun ablası bizim daha diş sıkıntımız başlamadı dr 6 ay kontrolünde henüz daha yok birşey dedi bir de aklında bulunsun Türkiye de yok yurtdışına giden birisi olursa istersin papatya özlü bir ürün varmış dr İngiltere dekinin markasını vardı diş çıkarma arifesinde ağzına sıkılıyormuş kaşıntıyı alıyor her yönden çok rahatlatıyormuş tesadüf bir arkadaşımız gitti İngiltere ye istedik ondan bakalım

Çok iyi yapmışsınız canım açık hava bebişlere iyi geliyor evde dursan ne yapacan çok güzel vakit geçiyor inşallah gece iyi uyumuştur Durumuz

maşallah cnm.evet az alırlar artık.çok huysuzum bugün ama asidan değil disten yapıyor Anladım.jel sürdüm rahatladi
Canim benim adı ne doktor mu önerdi?
Emin ciğerlerini üsutmus nasıl oldu anlamadım kızlar dün acildeydik ilacli buhar verdik. Antibiyotik ve bronslari açıcı surup fitil verdi doktor gece sürekli ateşlendi aman havalara dikkat canlarim ...

Ay inşallah hasta olmaz canim bizde pikniğe gitmiştik emin ciğerlerini üsutmus havada güzeldi o kadar dikkat etmiştim ama

Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlanır şimdi daha iyi misiniz

Geçmiş olsun canım dualarımız seninle, kolayca atlatırsınız inşallah

Canım ben emziremedim ama yakın arkadaşım galakton diye bişey denemiş (humana falan da denemişti daha önce) galakton artırdı dedi sitesinden numune istemiş önce memnun kalınca almış, istersen bi bakabilirsin numune isteyebilirsin.

ürünün adı ne canım, daha önce bi kontrolde dişi sormuştum daha bişey yoktu tam konuşmadık, bizim dr calgel i falan önermiyoruz dedi, yurtdışında bişey var demişti o zaman sormadım kontrole gidince sorayım bende

Merhaba kızlar bizim dr umuz dentex geli önerdi karanfil özlü calgel e göre daha doğal uyuşturan madde yokmuş mis gb kokuyor kızım karanfilli
Yarın işe başlıyorum bakalım alışmamız nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…