• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Merhaba arkadaşlar benim kizim son iki gundur çok huysuzdu bu sabah farkettim ki alttan bir dişi patlamış beyaz beyaz görünüyor. ilk disimizi çıkartmış olduk böylece :) darısı diğerlerinin basina
Hafi gözünüz aydın canım darısı bizlere:) benim kız da gece uyumadı bir türlü saat 3 e kadar ağladı oyun oynamak istiyormuş hanımefendi akşam 9.30 gibi uykusu gelmiş uyumuştu ben de sevinmiştim erken uyudu bugün ne güzel diye meğer erken sevinmişim gece 11 de kalktı 3 e kadar da kök söktürdü valla önceki günün uykusuzluğuyla fenalardayım sabah da 7 olmadan ayaktaydık bakalım gün nasıl geçecek

Merhaba arkadaşlar benim kizim son iki gundur çok huysuzdu bu sabah farkettim ki alttan bir dişi patlamış beyaz beyaz görünüyor. ilk disimizi çıkartmış olduk böylece :) darısı diğerlerinin basina
Hadi geçmiş olsun :) daha bizde bir hareket yok

Hafi gözünüz aydın canım darısı bizlere:) benim kız da gece uyumadı bir türlü saat 3 e kadar ağladı oyun oynamak istiyormuş hanımefendi akşam 9.30 gibi uykusu gelmiş uyumuştu ben de sevinmiştim erken uyudu bugün ne güzel diye meğer erken sevinmişim gece 11 de kalktı 3 e kadar da kök söktürdü valla önceki günün uykusuzluğuyla fenalardayım sabah da 7 olmadan ayaktaydık bakalım gün nasıl geçecek
Canım biz de artık sabahları 6:30 da uyanıyoruz belki şimdi uyur sen de dinlenirsin biraz

Gününüz aydın olsun kızlar :) bebişlerinizin gece beslemeleri ne durumda

Gününüz aydın olsun kızlar :) bebişlerinizin gece beslemeleri ne durumda
Günaydın canım uyuduk biraz daha. Normal koşullarda duru gece bir kez emmeye kalkıyor ama 11 gibi yatıyor onu da belirteyim.3-4 arası uyanıyor sonra da 7 civarlarında kalkıyor. Nadiren de iki saatte bir kalkıyor canı sıkılınca:)

Günaydın canım Hifa cozuttu iyice devamlı emmek istiyor göğsüm ağzında dursun istiyor o_O:KK51:
Duru da emmek istemiyor ya çocuğu yatırınca ağlayıp yay gibi oluyor vara yoksa oyuncaklarıyla oynasın bize yeni yeni oyunlar çıkarıp gülsün

Duru da emmek istemiyor ya çocuğu yatırınca ağlayıp yay gibi oluyor vara yoksa oyuncaklarıyla oynasın bize yeni yeni oyunlar çıkarıp gülsün
Ay şuan mesela uyku vakti uyuyacak ama emme istiyor emeli 5 dakika olmadı başka bişey de kabul etmiyor

Hanımlar merhabalar, ben de ekim annesiyim, 22 ekimde Güneş'ime kavuştum. Forumun 3.Güneş'i. Sizleri uzunnn bir süredir okuyordum. Faydalı bilgileriniz için teşekkür ederim. Evde fırsat bulup yazmaya zamanım olmuyordu. Yarım gün işe başlayınca fırsat bulabildim.
Güneş açık tenli alerjik bir bünyesi var, dün sabah sağ gözünden kocaman yeşil çapak çıkarmıştım, öğlen eve gittiğimde kuzumun kirpikleri çapakla kapanmış göz yaşı yeşil yeşildi, hemen dr. getirdim, damla verdi de biraz rahatladı. Bu dönem polenlerin yoğun olmasından dolayı bebişlerde alerji oluyor aman dikkat. Sanırım uzun bir süre kuzumu dışarıya çıkarmam.
Sağlıcakla bebişleri büyütmeyi dilerim. Sevgiler gönderiyoruz.

Hanımlar merhabalar, ben de ekim annesiyim, 22 ekimde Güneş'ime kavuştum. Forumun 3.Güneş'i. Sizleri uzunnn bir süredir okuyordum. Faydalı bilgileriniz için teşekkür ederim. Evde fırsat bulup yazmaya zamanım olmuyordu. Yarım gün işe başlayınca fırsat bulabildim.
Güneş açık tenli alerjik bir bünyesi var, dün sabah sağ gözünden kocaman yeşil çapak çıkarmıştım, öğlen eve gittiğimde kuzumun kirpikleri çapakla kapanmış göz yaşı yeşil yeşildi, hemen dr. getirdim, damla verdi de biraz rahatladı. Bu dönem polenlerin yoğun olmasından dolayı bebişlerde alerji oluyor aman dikkat. Sanırım uzun bir süre kuzumu dışarıya çıkarmam.
Hoş geldiniz çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir... Bnm kızım da hifaa 13 Ekim doğumlu devamlı kırmızı kırmızı sinek ısırığı gibi şeyler çıkıyor vücudunda doktor gördü bişey demedi inşallah sağlıcakla büyürler kuzucuklarımız :-)

Ay şuan mesela uyku vakti uyuyacak ama emme istiyor emeli 5 dakika olmadı başka bişey de kabul etmiyor
Yazık çocuklar bu ara ne yapacaklarını sapıttılar. İnşallah ya onlar normale döner ya da biz bu durumlara adapte oluruz

Hoşgeldin canım aramıza evet senin güneşin de 3. Güneşimiz:) benim kızım da duru 20 ekim doğumlu. Geçmiş olsun umarım yakın zamanda geçer. Eşim de ben de alerjik bünyelere sahibiz ilerde ne olur bizde durumlar bilmesem de şimdilik kızım sıkıntı yaşamadı polenlerden. Benim kızın da yanağında sürekli dermatit oluyor ilaç kullanıyoruz geçti diyoruz tam iki üç hafta sonra yine aynı yerde ortaya çıkıyor ilaç da hormon içeren bir ilaç her an kullanamıyorum. Üç gündür yine yanağında ara ara belirip kaybolan minik sivilceler var bundan kaynaklı arada kaybolduğu ve bu kez yayılma göstermediği için direniyorum kullanmadım. Perşembe dr kontrolümüz var tekrar soracağım

Günaydın canım uyuduk biraz daha. Normal koşullarda duru gece bir kez emmeye kalkıyor ama 11 gibi yatıyor onu da belirteyim.3-4 arası uyanıyor sonra da 7 civarlarında kalkıyor. Nadiren de iki saatte bir kalkıyor canı sıkılınca:)
Benimki daha erken yatıyor 11 gibi uykuda besliyorum 3-4 arası bir uyanıyor dalarsa ne ala uyuyamassa mama yiyır sonra da 6:30da cin :))

Hoşgeldin canım :) 3. Güneşimiz geldi. Benim Güneşim 9 ekim doğumlu ATPazın Güneşi 14 ekim:)) aynısı benim kızıma da oldu yeşil akıntı biz de danla kullandık geçmiş olsun canım

Hoş geldiniz çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir... Bnm kızım da hifaa 13 Ekim doğumlu devamlı kırmızı kırmızı sinek ısırığı gibi şeyler çıkıyor vücudunda doktor gördü bişey demedi inşallah sağlıcakla büyürler kuzucuklarımız :-)
Canım o sivrisinek ısırığı gibi bizde de var bir sefer ıspanak verdiğim gün oldu bir de armutun 3. günü oldu hala armut yiyor ama birşey yok tesadüf mü etti bilemiyorum

O da güzeldir canım ya sana yorucudur ama :)
Çok yorucu canım en son zaten baş edemiyorum yanıma yatırıyorum yattığı yerde emiyor yoksa bi gram uyku uyumuyoruz o yüzden böle bi çare buldum az da olsa dinleniyorum biliyorum riskli ama bişey olmaz inşallah

Back