• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar nasılsınız
Çok giremiyorum 2 saate 1 süt sağmaktan vaktim kalmıyor hiçbiseye..Poyraz salı günü anjio alacak tarih kesinleşti..içim bir garip burkuk :KK43: ama iyi olacak ins inanıyorum..şu mübarek cuma günü bize de dua edin olur mu?iyi gecsin anjiomuz temelli şifa bulsun kuzum..öpüyorum hepinizi ve güzel yavrularınızı..
Canim rabbim yardimciniz olsun insallah herşey güzel geçecek sen stres yapmaki miniginde hissetmesin annesi...

Günaydın kızlar.Ne zamandır giremiyorum benim kız çok huysuz uykusuz olmaya başlamıştı on beş gündür.annem yanımda evi toplamaya geldi ama bebekle uğramaktan iş yapamıyoruz çok değişti.ama dipten olduğunu biliyorum.uzamış ucu dişinin artık ısırıyor daha can yakıyor ama herzaman değil kizdirinca:) kontrole gittik 6ay 18günlük 7600 kilo 63.5 cm 41baş.kızlar 700gram almışız ama boy da pek değişiklik yok sordum pek ilerlemezmis artık boy yavaş yavaş dedi sizde nasıl gidiyor.Sizin baş çevresi ne kadar oldu.ama erkek bebeklerin daha iri olur kiz bebekleri soruyorum.doktora deilvsaglikvocagina gittik gelmişken asınızı yapalım dediler yaptik iyiyiz çok şükür.cok opuyorummmm

Kızlar nasılsınız
Çok giremiyorum 2 saate 1 süt sağmaktan vaktim kalmıyor hiçbiseye..Poyraz salı günü anjio alacak tarih kesinleşti..içim bir garip burkuk :KK43: ama iyi olacak ins inanıyorum..şu mübarek cuma günü bize de dua edin olur mu?iyi gecsin anjiomuz temelli şifa bulsun kuzum..öpüyorum hepinizi ve güzel yavrularınızı..
Canım dualarımız seninle içini ferah tut bebeğin kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah vakit bulursan bize de yaz olur mu

Canim dış sıkıntısı varken ateslenme oldu mu?
Emin dünden beri ateşli yemiyor başı yaniyor çok huzursuz ateşi 38.5 sirkeli suyla düsuruyorum tekrar 38e çıkıyor....pedifen veriyorum akşam eşim gelsin doktora götüreceğiz....başka neler yapabilirim çok üzgünüm :KK61:
Geçmiş olsun canım doktora götürmekte fayda var belki başka bir sıkıntısı vardır

Geçmiş olsun canım doktora götürmekte fayda var belki başka bir sıkıntısı vardır
Sağol canim salyasi çoğaldı istahsiz huysuz acaba disten mi dedim....
P.tesi 6.ay asimizi olduk yada ondan mi acaba ama bir hafta olacak nerdeyse...
Inşallah enfeksiyon filan değildir...

Günaydın kızlar.Ne zamandır giremiyorum benim kız çok huysuz uykusuz olmaya başlamıştı on beş gündür.annem yanımda evi toplamaya geldi ama bebekle uğramaktan iş yapamıyoruz çok değişti.ama dipten olduğunu biliyorum.uzamış ucu dişinin artık ısırıyor daha can yakıyor ama herzaman değil kizdirinca:) kontrole gittik 6ay 18günlük 7600 kilo 63.5 cm 41baş.kızlar 700gram almışız ama boy da pek değişiklik yok sordum pek ilerlemezmis artık boy yavaş yavaş dedi sizde nasıl gidiyor.Sizin baş çevresi ne kadar oldu.ama erkek bebeklerin daha iri olur kiz bebekleri soruyorum.doktora deilvsaglikvocagina gittik gelmişken asınızı yapalım dediler yaptik iyiyiz çok şükür.cok opuyorummmm
Canim benim oglan minik doğdu şimdi de minik 6 ayimiz yeni doldu 6800 kilo 65 boy kafa yapımız 40....
200 gram almış hiç yemiyor beni de emmedi.....
Bu aylardan sonra fazla kiloda almazlarmis...
Inşallah aşı sonrasu problemsiz geçer....

Canim dış sıkıntısı varken ateslenme oldu mu?
Emin dünden beri ateşli yemiyor başı yaniyor çok huzursuz ateşi 38.5 sirkeli suyla düsuruyorum tekrar 38e çıkıyor....pedifen veriyorum akşam eşim gelsin doktora götüreceğiz....başka neler yapabilirim çok üzgünüm :KK61:
Canım ılık duş aldır ev ısısını 2 derece düşür tabiki ateşi olması gerekenin 1.5 derece üstünde daha da artar da ben gece yatmadan çeyrek ölçü calpol veriyorum çünkü sinsi ateş hep gece artıyo ... Birde akşam 6 dan sonra hiçbi ek gıda takviyesi yapmıyorum ... Metabolizma hızlanırsa ateş artar böyle önlemlerle ateşsiz atlatıyoruz yani çok yükselmeden

Tatlım hadi aşı olayını atlatmışsınız iyi olmuş geçmiş olsun.bizim haftaya çetesi bakalım napıcaz.ooo ısırma olayı bizde çok zamandır var hele süt az gelince ki bu ara anlamadığım şekilde sütüm az ki biliyorsunuz zaten azdı iice bi azaldı o ara süt gelmesin çat ısırıyor.bi kere can acısıyla sıktım biraz yiğidi :( geçen ay bizimkinin de boyu uzamamıştı hatırlıyorum .normal heralde.

Kızlar migrosta 5m de özellikle daha çok çeşit var oyuncaklar %50 .bizimkilerin yas grubu yok ama uygun şeyler var mesela scooter var +12 diyodu sanırım 27 tl. Sonra yarış parkuru aldık 29 tl normalde 80 tl gitti gidiyor da falan bi bakin derim ha bide duracell in pillerinde %50 var + buna 1 alana 1 bedava var ki bence pil Önemli oyuncaklar için.

Kızlar bebeklerimiz büyüdükçe sessizleştik ... Benim kız valla canıma okuyor sürekli ilgi bi kaç gün önceye kadar kendi kendine oynuyordu şimdi beni göremeyince bağırıyor ... Kaç gündür yemek yapmadım kızıma çorba dışında ... Bu ara yoğurt mayalayamadım bende çorba meyve ve bisküvi veriyorum kahvaltı bile yapamıyorum .. Diş sıkıntısı yüzünden uyuyamıyoruz zaten :mad: tam diyorum ki bittim süt dökmüş kedi gibi mıyıklıyo resmen şarj oluyorum :-) bebeklerimiz iyi olsunlar gerisi gelip geçici ... Öpüyoruz sizi ❤️
Canım yiğit te öyle bu ara anlamadım o kadar huysuz ve ilgi istiyor ki.durduk yere yok yere ağlıyo katıla katıla sonra biseye bakıyo gülüyor falan anlıyorum ki ağrısı yok sebekliginden yapiyo.ama korkuyorum da.çoğu arkadaşa yorum yapamiyorum hatta okuyamiyorum bile bazen sondaki sayfalara bakıyorum neler olmuş diye.boyle boyle zaman geciyo canım ya.büyütüyoruz :KK51:

Canım ılık duş aldır ev ısısını 2 derece düşür tabiki ateşi olması gerekenin 1.5 derece üstünde daha da artar da ben gece yatmadan çeyrek ölçü calpol veriyorum çünkü sinsi ateş hep gece artıyo ... Birde akşam 6 dan sonra hiçbi ek gıda takviyesi yapmıyorum ... Metabolizma hızlanırsa ateş artar böyle önlemlerle ateşsiz atlatıyoruz yani çok yükselmeden
Teşekkür ederim canim

Kızlar migrosta 5m de özellikle daha çok çeşit var oyuncaklar %50 .bizimkilerin yas grubu yok ama uygun şeyler var mesela scooter var +12 diyodu sanırım 27 tl. Sonra yarış parkuru aldık 29 tl normalde 80 tl gitti gidiyor da falan bi bakin derim ha bide duracell in pillerinde %50 var + buna 1 alana 1 bedava var ki bence pil Önemli oyuncaklar için.
Pil gercekten önemli biz şarjlı pil kullanıyoruz bıkıp şarjlı pil aldık :-)

Canım maşallah kuzunaaa büyüdükçe daha ilgi istiyolar bunlar hazırlık safhası :)

Kızlar nasılsınız
Çok giremiyorum 2 saate 1 süt sağmaktan vaktim kalmıyor hiçbiseye..Poyraz salı günü anjio alacak tarih kesinleşti..içim bir garip burkuk :( ama iyi olacak ins inanıyorum..şu mübarek cuma günü bize de dua edin olur mu?iyi gecsin anjiomuz temelli şifa bulsun kuzum..öpüyorum hepinizi ve güzel yavrularınızı..
Canım dualarım seninle ...

Canim benim oglan minik doğdu şimdi de minik 6 ayimiz yeni doldu 6800 kilo 65 boy kafa yapımız 40....
200 gram almış hiç yemiyor beni de emmedi.....
Bu aylardan sonra fazla kiloda almazlarmis...
Inşallah aşı sonrasu problemsiz geçer....
maşallah cnm.evet az alırlar artık.çok huysuzum bugün ama asidan değil disten yapıyor Anladım.jel sürdüm rahatladi

Tatlım hadi aşı olayını atlatmışsınız iyi olmuş geçmiş olsun.bizim haftaya çetesi bakalım napıcaz.ooo ısırma olayı bizde çok zamandır var hele süt az gelince ki bu ara anlamadığım şekilde sütüm az ki biliyorsunuz zaten azdı iice bi azaldı o ara süt gelmesin çat ısırıyor.bi kere can acısıyla sıktım biraz yiğidi :KK43: geçen ay bizimkinin de boyu uzamamıştı hatırlıyorum .normal heralde.
Cnm ya Evet kızınca nasıl ısırıyorlar bıcırlar benim önceden beri isiriyordu ama damagiyla hatta çekip koparmaya çalışıyordu şimdi bakalım Allah yardımcımız olsun öyle bir durumda. burnunu skmak gerek:)

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.? Bugün hava güzel diye duruyu da alıp arkadaşlarla pikniğe gittik o da çok mutlu oldu bize de iyi geldi. İnşallah hasta falan da olmaz. Azıcık azıcık uyudu sabahtan beri hala da uyanık uykulu gibi durmuyor da umarım gece rahat uyur.

Back