2015 Ekim Anneleri

Kızlar sayfaları okuyamadım Hifa dün aşı oldu gecemiz çok iyi geçti çok şükür....
Ama dün eşimle tartıştık şimdi çanta topluyorum anneme gidecem kafa dağıtmaya ihtiyacım var Annemgilin hiç bişeyden haberi yok biriyle paylaşmam lazım diye buraya yazıyorum nolur kusura bakmayın.. Sizi çok seviyorum cidden iyi geliyorsunuz bana

Cok şükür atesiniz olmamis canim....kafa dinlemek iyi olur bebeklerden de yorgun gergin oluyoruz arada bizde tartışıyoruz...
Dün emin durmadı hiç 6saat kucagimda gezdik evin içinde akşam 8olmus ev pismis eşim söyleniyor piste değildi sadece süpürge cekecektim ....
Emin 10dakika daldı o arada evi supurdum o ara kvler esimi aramis esimde gelin demisinsan bir eşine sormaz mi yageldiler gece bire kadar oturdular emin hiç durmadı suan basim catliyor esimlede konusmuyoruz
Hepsi aynı canim takma kafana git anneciğim kafanı dinle

Canım öle sorunlar zaten oluyor bu sefer abarttı beyefendi ev tutmuştuk ondan vazgeçmiş annesigile niye tuttun dedi diye çok sinirlendirdi beni bnde çıktım evden pazar gün döncem haberi var nereye gideceğimden

Canım öle sorunlar zaten oluyor bu sefer abarttı beyefendi ev tutmuştuk ondan vazgeçmiş annesigile niye tuttun dedi diye çok sinirlendirdi beni bnde çıktım evden pazar gün döncem haberi var nereye gideceğimden
Kendi kafasına göre mi vazgeçmiş sana sormadan ay bu erkekler neden böyle

Aaa yanlış hatırlamıyorsam ev topluyordun dimi sen canim?tamamda esinin sebebi neymis ki vazgecmisay kv mi yoksa
Yok canım bn ev arıyorum toplanan bn değilim başka arkadaş biz evinden tuttuk hoşumuza gitti ama kv. kp. ye danışmanı unutmuşuz onlara neyse eşimde onların söylediklerine sinirlenip iptal etmiş tutmuyorum demiş

Gece 1 e kadar oturmakta nedir ya nasıl bir anlayıştır bu. Gidip dinlesen kv den geçmişte çektiklerini anlatır. Erkeklerş biz alıştırıyoruz düzene sıcak yemeğe sonrasında hep aynı ilgiliyi bekliyorlar gerek ev için gerek kendileri için. Ben hiç umursamıyorum yapabildiğim kadarını yapıyorum gerisi kalır. Çatlayalım mı ortadan büyüdükçe düzene gireceğine daha bi huysuzlukları çıkıyor bebişlerin sağlık olsun.

Sorma canim doğum yaptığımdan beri burnumdan geldi 40im cikana kadar annem durdu istemediler misafir gibi gelip laf sokup gittiler nerdeyse hergün bendeler tamam torunu sevmek için geliyorlar ama insan haber eder özel hayat filan birsey kalmadi esimde müsait değiliz diyemiyor. ..beni kaliye alan yok oğullarını arıyorlar sanki evin hanımı eşim....onların yüzünden sutumde gelmedi antidepresan kullaniyorum

He buarada kvsini hala cekistirir anlayissiz bilmem ne diye kendi daha heyet haberi yok. ..

Canim onlara neden danisacakmişiniz ki hayret birşey ya...
Esinde güya annesigile mi tepki olarak tutmamış asıl olan sana olmuş canim ya

İyi gezmeler canım oğluşunla :) ben de gece kızımı kaç kez düzeltiyorum bilmiyorum aslında bizimki yüzüstünden sırtüstü, sırtüstünden yüzüstü dönüyor ama gece dönünce uyanıyor geri dönmeyi akıl edemiyor :))

Canım bir de sebze püresine zeytinyağı var söylemeyi unuttum

Canım somra biz konuşunca adımız gelin oluyor ev madem pismiş o zaman niye çağırıyor eşin kv niye seni aramıyor bir yere gidilecekse evin hanımı aranır hadi geldiniz bebek durmuyor 1 e kadar niye oturuyorsun ey insan ben çok sinirlendim kusura bakma

Canım sakin kalmaya çalış bebeğini düşün bu erkeklerde düşünce kıtlığı var

Anladım canım ben oyun olarak sadece fış fış kayıkçı söylüyorum o da gülüyor :) biz gel yapınca atılmaya çalışıyor ama kendisi gel yapmıyor tabi :)

Eşinin kardeşleri beraber kalan sen miydin yanlış mı hatırlıyorum, tabi canım hata etmişsiniz danışmadan olur mu ne de olsa onların hayatı bu, siz mi yaşayacaksınız ki sormadan olmaz!!!

Canim onlara neden danisacakmişiniz ki hayret birşey ya...
Esinde güya annesigile mi tepki olarak tutmamış asıl olan sana olmuş canim ya
Evet canım öle düşünmüş kendi arasında :-\

Canım sakin kalmaya çalış bebeğini düşün bu erkeklerde düşünce kıtlığı var
Aynen öle canım sakinim şimdi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…