Cok şükür atesiniz olmamis canim....kafa dinlemek iyi olur bebeklerden de yorgun gergin oluyoruz arada bizde tartışıyoruz...Kızlar sayfaları okuyamadım Hifa dün aşı oldu gecemiz çok iyi geçti çok şükür....
Ama dün eşimle tartıştık şimdi çanta topluyorum anneme gidecem kafa dağıtmaya ihtiyacım var Annemgilin hiç bişeyden haberi yok biriyle paylaşmam lazım diye buraya yazıyorum nolur kusura bakmayın.. Sizi çok seviyorum cidden iyi geliyorsunuz bana
Canım öle sorunlar zaten oluyor bu sefer abarttı beyefendi ev tutmuştuk ondan vazgeçmiş annesigile niye tuttun dedi diye çok sinirlendirdi beniCok şükür atesiniz olmamis canim....kafa dinlemek iyi olur bebeklerden de yorgun gergin oluyoruz arada bizde tartışıyoruz...
Dün emin durmadı hiç 6saat kucagimda gezdik evin içinde akşam 8olmus ev pismis eşim söyleniyor piste değildi sadece süpürge cekecektim ....
Emin 10dakika daldı o arada evi supurdum o ara kvler esimi aramis esimde gelin demisinsan bir eşine sormaz mi ya geldiler gece bire kadar oturdular emin hiç durmadı suan basim catliyor esimlede konusmuyoruz
Hepsi aynı canim takma kafana git anneciğim kafanı dinle
Kendi kafasına göre mi vazgeçmiş sana sormadan ay bu erkekler neden böyleCanım öle sorunlar zaten oluyor bu sefer abarttı beyefendi ev tutmuştuk ondan vazgeçmiş annesigile niye tuttun dedi diye çok sinirlendirdi benibnde çıktım evden pazar gün döncem haberi var nereye gideceğimden
Evet camın ev hem hesaplı hemde bnm istediğim gibiydi bana sormadan vazgeçtik demiş ev sahibineKendi kafasına göre mi vazgeçmiş sana sormadan ay bu erkekler neden böyle
Aaa yanlış hatırlamıyorsam ev topluyordun dimi sen canim?tamamda esinin sebebi neymis ki vazgecmisEvet camın ev hem hesaplı hemde bnm istediğim gibiydi bana sormadan vazgeçtik demiş ev sahibine
Yok canım bn ev arıyorum toplanan bn değilim başka arkadaş biz evinden tuttuk hoşumuza gitti ama kv. kp. ye danışmanı unutmuşuz onlara neyse eşimde onların söylediklerine sinirlenip iptal etmiş tutmuyorum demişAaa yanlış hatırlamıyorsam ev topluyordun dimi sen canim?tamamda esinin sebebi neymis ki vazgecmisay kv mi yoksa
Gece 1 e kadar oturmakta nedir ya nasıl bir anlayıştır bu. Gidip dinlesen kv den geçmişte çektiklerini anlatır. Erkeklerş biz alıştırıyoruz düzene sıcak yemeğe sonrasında hep aynı ilgiliyi bekliyorlar gerek ev için gerek kendileri için. Ben hiç umursamıyorum yapabildiğim kadarını yapıyorum gerisi kalır. Çatlayalım mı ortadan büyüdükçe düzene gireceğine daha bi huysuzlukları çıkıyor bebişlerin sağlık olsun.Cok şükür atesiniz olmamis canim....kafa dinlemek iyi olur bebeklerden de yorgun gergin oluyoruz arada bizde tartışıyoruz...
Dün emin durmadı hiç 6saat kucagimda gezdik evin içinde akşam 8olmus ev pismis eşim söyleniyor piste değildi sadece süpürge cekecektim ....
Emin 10dakika daldı o arada evi supurdum o ara kvler esimi aramis esimde gelin demisinsan bir eşine sormaz mi ya geldiler gece bire kadar oturdular emin hiç durmadı suan basim catliyor esimlede konusmuyoruz
Sorma canim doğum yaptığımdan beri burnumdan geldi 40im cikana kadar annem durdu istemediler misafir gibi gelip laf sokup gittiler nerdeyse hergün bendeler tamam torunu sevmek için geliyorlar ama insan haber eder özel hayat filan birsey kalmadi esimde müsait değiliz diyemiyor. ..beni kaliye alan yok oğullarını arıyorlar sanki evin hanımı eşim....onların yüzünden sutumde gelmedi antidepresan kullaniyorumGece 1 e kadar oturmakta nedir ya nasıl bir anlayıştır bu. Gidip dinlesen kv den geçmişte çektiklerini anlatır. Erkeklerş biz alıştırıyoruz düzene sıcak yemeğe sonrasında hep aynı ilgiliyi bekliyorlar gerek ev için gerek kendileri için. Ben hiç umursamıyorum yapabildiğim kadarını yapıyorum gerisi kalır. Çatlayalım mı ortadan büyüdükçe düzene gireceğine daha bi huysuzlukları çıkıyor bebişlerin sağlık olsun.
Canim onlara neden danisacakmişiniz ki hayret birşey ya...Yok canım bn ev arıyorum toplanan bn değilim başka arkadaş biz evinden tuttuk hoşumuza gitti ama kv. kp. ye danışmanı unutmuşuz onlara neyse eşimde onların söylediklerine sinirlenip iptal etmiş tutmuyorum demiş
İyi gezmeler canım oğluşunla :) ben de gece kızımı kaç kez düzeltiyorum bilmiyorum aslında bizimki yüzüstünden sırtüstü, sırtüstünden yüzüstü dönüyor ama gece dönünce uyanıyor geri dönmeyi akıl edemiyor :))Kizlar istanbuldayim, nete giremiyorum o yuzden, cok ozlemisim hepinizi, bir solukta okudum. Umarim hifa daha iyidir, kabizligi gecmistir,,asisini da kolaycacik atlatir. Yigit in parmagina da cok gecmis olsun. @pessinus canim sonunda evine kavusmana cok sevindim, umarim duru da sikintisini atar evinde. Yeni gelen annise hosgeldin , huzursuzlugu olan bebislere ve annelerine cok kolay gelsin diyorum. Ediz in de gecen hafta cok vardi, 2 kere calgel surmek zorunda bile kaldim ama istanbul a gelince hareket mi degisiklik mi iyi geldi bilmiyorum ama cok daha mutlu kusum. Cok iyi geliyor gercekten gezmeler. Donme konusunda doktor 7. Ayin sonuna kadar normal demisti sanirim. Buarada 6 aya kadar afedersiniz poposunu zor kaldiran oglum 6 aydan iki gun sonra bir gunde donmeyi ogrendi, o gun bugun fildir fildir, gece kac kere donuyor beni geri duzelt diye agliyor sayamiyorum artik. Ne zaman geri donmeyi öğrenecek ben simdi onu bekliyorum. Kisaca bence doktorlar alarm vermiyorlarsa bebisler kendi zamanlari gelince kendi sekillerinde yapiyorlar herseyi. Herkese
Canım bir de sebze püresine zeytinyağı var söylemeyi unuttumçok teşekkür ederim hoş buldum dr sordum geçen aynı kontrolde ama her çocuğun gelişimi farkıdır dedi tabi bu cevap beni tatmin etmedi... ilk aylar çok güzel ilerliyordu birden gerilemeye başlayınca kafama yapmıştım bende burası içimi rahatlattı biraz... tarif içinde teşekkür ederim baya kafamda oturdu bazı şeyler
Canım somra biz konuşunca adımız gelin oluyor ev madem pismiş o zaman niye çağırıyor eşin kv niye seni aramıyor bir yere gidilecekse evin hanımı aranır hadi geldiniz bebek durmuyor 1 e kadar niye oturuyorsun ey insan ben çok sinirlendim kusura bakmaCok şükür atesiniz olmamis canim....kafa dinlemek iyi olur bebeklerden de yorgun gergin oluyoruz arada bizde tartışıyoruz...
Canım sakin kalmaya çalış bebeğini düşün bu erkeklerde düşünce kıtlığı varCanım öle sorunlar zaten oluyor bu sefer abarttı beyefendi ev tutmuştuk ondan vazgeçmiş annesigile niye tuttun dedi diye çok sinirlendirdi benibnde çıktım evden pazar gün döncem haberi var nereye gideceğimden
Benimki de canım kv çekiştirir kendinden bi haber...He buarada kvsini hala cekistirir anlayissiz bilmem ne diye kendi daha heyet haberi yok. ..
Anladım canım ben oyun olarak sadece fış fış kayıkçı söylüyorum o da gülüyor :) biz gel yapınca atılmaya çalışıyor ama kendisi gel yapmıyor tabi :)hosbuldummm :) aslında dr sordum döner daha dedi üzerinde durmamistu her çocuk farklı falan demişti ama beni bu cevap tatmin etmemişti ☺
3 gun kuralını uygulamaya çalışıyorum bende bakalim cesaret gelmeye başladı yeni tatlar konusunda da :)
oyun dediğim aslında tekerleme eşliğinde ellerinizi donduruyorsunuz(ampul gdegistiri gibi yada makaraya ip sarar gibi) tek sarar kizim tel sarar tek bulamazsa ne sarar falan diyerek bebekte ellerini oynatmaya çalışıyor... digeride gel babasi gel gel deyip avcunu açıp kapatması amaç.
Eşinin kardeşleri beraber kalan sen miydin yanlış mı hatırlıyorum, tabi canım hata etmişsiniz danışmadan olur mu ne de olsa onların hayatı bu, siz mi yaşayacaksınız ki sormadan olmaz!!!Yok canım bn ev arıyorum toplanan bn değilim başka arkadaş biz evinden tuttuk hoşumuza gitti ama kv. kp. ye danışmanı unutmuşuz onlara neyse eşimde onların söylediklerine sinirlenip iptal etmiş tutmuyorum demiş
He buarada kvsini hala cekistirir anlayissiz bilmem ne diye kendi daha heyet haberi yok. ..
Öyle olana insan bi aynaya bakmalı sonra konuşmalı diyeceksinBenimki de canım kv çekiştirir kendinden bi haber...
Evet canım öle düşünmüş kendi arasında :-\Canim onlara neden danisacakmişiniz ki hayret birşey ya...
Esinde güya annesigile mi tepki olarak tutmamış asıl olan sana olmuş canim ya
Aynen öle canım sakinim şimdi çok şükürCanım sakin kalmaya çalış bebeğini düşün bu erkeklerde düşünce kıtlığı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?