• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Eşinin kardeşleri beraber kalan sen miydin yanlış mı hatırlıyorum, tabi canım hata etmişsiniz danışmadan olur mu ne de olsa onların hayatı bu, siz mi yaşayacaksınız ki sormadan olmaz!!!
Yok canım bn değilim biz geçen yıl kendi evimize çıktık evliliğimizin ilk yılı kvgilin yanında oturdum ama olmadı ayrıldık hala kurtulamadım laflarından sözlerinden müdahale etmelerinden bıktım artık aynen senin dediğin gibi düşünüyorlar

Eşinin kardeşleri beraber kalan sen miydin yanlış mı hatırlıyorum, tabi canım hata etmişsiniz danışmadan olur mu ne de olsa onların hayatı bu, siz mi yaşayacaksınız ki sormadan olmaz!!!
Yok canım bn değilim biz geçen yıl kendi evimize çıktık evliliğimizin ilk yılı kvgilin yanında oturdum ama olmadı ayrıldık hala kurtulamadım laflarından sözlerinden müdahale etmelerinden bıktım artık aynen senin dediğin gibi düşünüyorlar

Canım somra biz konuşunca adımız gelin oluyor ev madem pismiş o zaman niye çağırıyor eşin kv niye seni aramıyor bir yere gidilecekse evin hanımı aranır hadi geldiniz bebek durmuyor 1 e kadar niye oturuyorsun ey insan ben çok sinirlendim kusura bakma :KK11:
Ah canim sorma gurbetteydik daha önce yine gidesim var o kadar bunalttilar yani ....
Esimde sen ara deyip duruyor beni muhatap almayıp müsait misin diye aramayani ben aramam dedim :KK62:be adam çocuk durmuyor desene yok demez :KK11:

Ah canim sorma gurbetteydik daha önce yine gidesim var o kadar bunalttilar yani ....
Esimde sen ara deyip duruyor beni muhatap almayıp müsait misin diye aramayani ben aramam dedim :KK62:be adam çocuk durmuyor desene yok demez :KK11:
Canım varya şu an bizi anlattın bizde de kv ve eşimin teyzesi geleceği zaman eşimi arar eşimde bana sen ara deyip durur aynen senin verdiğin cevabı veriyorum doğumgünümde eşimin teyzesi msj atarak kutlar eşim derki olsun karşılığında sen ara :KK11:

Canım o hatırladığım kadarıyla narin333 narin333 tü ev taşıyacaktı ne yaptı acaba?

Sorma canim doğum yaptığımdan beri burnumdan geldi 40im cikana kadar annem durdu istemediler misafir gibi gelip laf sokup gittiler nerdeyse hergün bendeler tamam torunu sevmek için geliyorlar ama insan haber eder özel hayat filan birsey kalmadi esimde müsait değiliz diyemiyor. ..beni kaliye alan yok oğullarını arıyorlar sanki evin hanımı eşim....onların yüzünden sutumde gelmedi antidepresan kullaniyorum:KK62:
Canım bu kv ler de kocalar da hep aynı model herhalde biz şehir dışındayız benimkiler de bana gelirken beni değil eşimi arıyorlar eşim de senden çekiniyorlar diyor Allahtan çekiliyor yani yoksa doğumdan sonra iki ay nasıl kalacaktı ya da eşimin memlekette bir buçuk aylık görevinde ilçede oturduğu halde il merkezindeki evde nasıl bütün zaman başımızı bekleyecekti hatta ve hatta kafa dinleyelim diye bir haftalığına görümceme şehir dışına giderken bizimle gelip başımızı bekleyecekti. Illallah dedirttiler geriliyorum artık yanlarında. Onca zaman yanlarında durdum eşim son gün surat yapıyorum diye kavga etti benimle sinir krizi geçirdim o halde bile iyi misin kızım demediler sonra saygı sevgi bekleniyor. Ben Allaha havale ettim artık diyecek tek kelimem kalmadı bu konuda ne eşime ne ailesine

Canım bu kv ler de kocalar da hep aynı model herhalde biz şehir dışındayız benimkiler de bana gelirken beni değil eşimi arıyorlar eşim de senden çekiniyorlar diyor Allahtan çekiliyor yani yoksa doğumdan sonra iki ay nasıl kalacaktı ya da eşimin memlekette bir buçuk aylık görevinde ilçede oturduğu halde il merkezindeki evde nasıl bütün zaman başımızı bekleyecekti hatta ve hatta kafa dinleyelim diye bir haftalığına görümceme şehir dışına giderken bizimle gelip başımızı bekleyecekti. Illallah dedirttiler geriliyorum artık yanlarında. Onca zaman yanlarında durdum eşim son gün surat yapıyorum diye kavga etti benimle sinir krizi geçirdim o halde bile iyi misin kızım demediler sonra saygı sevgi bekleniyor. Ben Allaha havale ettim artık diyecek tek kelimem kalmadı bu konuda ne eşime ne ailesine
Canım şu an okurken duygulandım kendimi hatırladım ben henüz 5 günlük lohusa iken emzirme ve sütle ilgili ciddi sıkıntılar yaşıyor iken kv o anda ettiği sözler sayesinde sinir krizi geçirdim kvde bana iyi misin kızım demedi hatta o anda eşime dönüp oğlum sen üzülme ben neler duydum dedi ve evden çıkıp gitti o an evi yakmak istedim 1 hafta eve gelmedi 1 hafta sonra ben aradım bebeği yıkıyoruz istersen gel dedim geldi ama ne bir özür ne birşey o gün bu gündür fazlaca mesafeliyim ondan öncesi beni kırdığı çok olmuştur ama bu hepsini sildi süpürdü artık beni sevdiğine inanmıyorum ben de Allaha havale ediyorum canım

İyi gezmeler canım oğluşunla :) ben de gece kızımı kaç kez düzeltiyorum bilmiyorum aslında bizimki yüzüstünden sırtüstü, sırtüstünden yüzüstü dönüyor ama gece dönünce uyanıyor geri dönmeyi akıl edemiyor :))
Cok sagol canim:) benimki de insallah ogrenir yakinda. Cok sapsal oluyor o uykudan gozleri acilmazken noldum ben ya simdi diye bakislari, bizi gorunce de aglamaktan gulumsemeye kahkahata donen yuzleri:)

Canım varya şu an bizi anlattın bizde de kv ve eşimin teyzesi geleceği zaman eşimi arar eşimde bana sen ara deyip durur aynen senin verdiğin cevabı veriyorum doğumgünümde eşimin teyzesi msj atarak kutlar eşim derki olsun karşılığında sen ara :KK11:
Hiçte arayamam canim adamdan saymasinlar bizi oh ne ala

Aynen canim bende Allaha havale ettim...
Ama olan hep bize oluyor herkesin keyfi yerinde

Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleri umarım herkes için güzel bir gün olur. Sabah sabah babamızı işe gönderdik duru hanımla şimdi tekrar uyumaya çalışıyoruz. Sağolsun yenidoğan dönemini hatırladı kızım iki saatte bir uyandı feci yorgunluk var yol yorgunluğunu atamadım dün hep dışarıdaki işleri halletmeye çalıştık üzerine biraz daha yoruldum umarım kendimi toplayıp işlere başlayabilirim çünkü eşyalarım getirdiğim gibi duruyor ev de çok kirlenmiş her gün bir oda ancak temizliyorum:( Allah güç kuvvet versin inşallah bunlarla geçecek günüm. Herkese iyi bir gün diliyorum öpüldünüz kızlar

hosbuldummm :) aslında dr sordum döner daha dedi üzerinde durmamistu her çocuk farklı falan demişti ama beni bu cevap tatmin etmemişti ☺

3 gun kuralını uygulamaya çalışıyorum bende bakalim cesaret gelmeye başladı yeni tatlar konusunda da :)

oyun dediğim aslında tekerleme eşliğinde ellerinizi donduruyorsunuz(ampul gdegistiri gibi yada makaraya ip sarar gibi) tek sarar kizim tel sarar tek bulamazsa ne sarar falan diyerek bebekte ellerini oynatmaya çalışıyor... digeride gel babasi gel gel deyip avcunu açıp kapatması amaç.
Canım gel babası geli öğrendi benim kızım ama farklı bi şekilde baba diyorum gel diyo :-) elini zahmet edip kaldırmıyo ... Sadece kızım bu kadar olsun deyip ellerimi kaldırıyorum oda kaldırıyo yaptıkları sadece taklit :)

Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleri umarım herkes için güzel bir gün olur. Sabah sabah babamızı işe gönderdik duru hanımla şimdi tekrar uyumaya çalışıyoruz. Sağolsun yenidoğan dönemini hatırladı kızım iki saatte bir uyandı feci yorgunluk var yol yorgunluğunu atamadım dün hep dışarıdaki işleri halletmeye çalıştık üzerine biraz daha yoruldum umarım kendimi toplayıp işlere başlayabilirim çünkü eşyalarım getirdiğim gibi duruyor ev de çok kirlenmiş her gün bir oda ancak temizliyorum:( Allah güç kuvvet versin inşallah bunlarla geçecek günüm. Herkese iyi bir gün diliyorum öpüldünüz kızlar
Canım dert etmeden yavaş yavaş yap işini duru hanım evini yadırgamıştır alışır bugün yarın .. Zeynepte duru hanım gibi arada yapıyor onu .. Birde en bitik anında oluyo ya bunlar annelik bu olsa gerek diyorum .. :-) Allah kolaylık versin canım sana durumuzu öp bizim için ... :-)

Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleri umarım herkes için güzel bir gün olur. Sabah sabah babamızı işe gönderdik duru hanımla şimdi tekrar uyumaya çalışıyoruz. Sağolsun yenidoğan dönemini hatırladı kızım iki saatte bir uyandı feci yorgunluk var yol yorgunluğunu atamadım dün hep dışarıdaki işleri halletmeye çalıştık üzerine biraz daha yoruldum umarım kendimi toplayıp işlere başlayabilirim çünkü eşyalarım getirdiğim gibi duruyor ev de çok kirlenmiş her gün bir oda ancak temizliyorum:KK43: Allah güç kuvvet versin inşallah bunlarla geçecek günüm. Herkese iyi bir gün diliyorum öpüldünüz kızlar
Günaydın canım çok kolay gelsin sana yavaş yavaş yaparsın Duru kızımızda yeni doğan halini çabuk unutur inşallah :)

Canım gel babası geli öğrendi benim kızım ama farklı bi şekilde baba diyorum gel diyo :-) elini zahmet edip kaldırmıyo ... Sadece kızım bu kadar olsun deyip ellerimi kaldırıyorum oda kaldırıyo yaptıkları sadece taklit :)
Maşallah canım zeynep e. Duru da yapmaya çalışıyor bütün parmakları açıp kapatmayı aynı anda yapmayı beceremiyor sadece senkronize değil parmaklar:) iki gün önce emzirirken elini ağzıma uzatıp duruyordu şakadan ısırdım oyun gibi algıladı kıkır kıkır güldü kaç defa elini ağzıma getirip kaçırıyordu sonra farklı zamanda da kızım elini getir ısırayım diyorum ağzımı açıyorum hemen gülerek getiriyor elini:) şapşik dün milyoncu tarzada bir yere gittik girdiğimiz gibi gülmeye sevimlilik yapmaya başladı maskot oldu resmen sağdan soldan insanlar laf atıyor duru onlara laf atıyor onlar atmadıysa:)

Canım dert etmeden yavaş yavaş yap işini duru hanım evini yadırgamıştır alışır bugün yarın .. Zeynepte duru hanım gibi arada yapıyor onu .. Birde en bitik anında oluyo ya bunlar annelik bu olsa gerek diyorum .. :-) Allah kolaylık versin canım sana durumuzu öp bizim için ... :-)
Günaydın canım çok kolay gelsin sana yavaş yavaş yaparsın Duru kızımızda yeni doğan halini çabuk unutur inşallah :)
Sağolun kızlar inşallah yaparım da biz duruyla bu saate kadar uyuyakalmışız işleri nasıl bitireceğim bilmiyorum:(

Back