2015 Ekim Anneleri

Emzik hic almadı cok denedim ama istemiyo tam bi memeci:)) Gazı da var bende o yuzden kıyamıyorum istedigi Zaman yanı günün buyuk bi kısmı:)) meme veriyorum. Göğüslerim ilk 10 gun kdr yara oldu iyileşti cok şükür o konuda rahatım Gazi bitsin diye bekliyorum umudum o su an cnm :)

. Benim kızım 3.5 aylık hala gazımız var yüzüstü uyuduğunda çok güzel gaz çıkarıyor fakat yanında bekliyorum ani bebek ölümlerine neden olabiliyormuş gündüz uykularını yüzüstü yatırıyorum başını beklemek şartıyla

Sen şanslısın cnm benimki 4 aylık hep kucakta uyuyor bi yere bırakınca 5 dk icinde uyaniyo dolayısıyla ben hiçbir isimi yapamıyorum tuvalete bile onunla gittiğim oldu:))

Sen şanslısın cnm benimki 4 aylık hep kucakta uyuyor bi yere bırakınca 5 dk icinde uyaniyo dolayısıyla ben hiçbir isimi yapamıyorum tuvalete bile onunla gittiğim oldu:))
Seni çok iyi anlıyorum kızım sırt üstü gündüz kesinlikle uyumuyor ancak yüzüstü onda da ben başından ayrılamıyorum ilk zamanlar senin gibi hep kucağımda uyuyordu sadece anne sütü alıyor anladığım kadarıyla hiç süt ürünlerini tamamen kesmeyi denedin mi tereyağ dahil gaz prob uzun süren bebeklerin annelerine bu diyet öneriliyor

Evet anne sütü sadece süt dışında peynir yoğurt tereyağ yiyorum denemedim acikcasi. Ben kızımı yüzüstü yatırmayı beceremedim ya basını kaldiriyo koymuyo yere :))

Selam kızlar sabahtan beri okuyorum anca yazabildim bugün uzun zamandır kestirmedigim sacimi kestirdim ve o kadar rahatladım ki sanki bir anda 5 kilo verdim oh bee
Benimki de 4 aylik canım aynen geceleri 3 saatte bir uyanıyor 11 gibi uyuyor uyku süresi git gide kisalarak 8 e kadar uyuyor gunduzleri de kısa kısa uyuyor çoook nadir 2 saat uyuduğu oluyor genelde ayağımda sallayarak uyutuyorum bazen kucakta uyumak istiyor bizde durumlar böyle canim

Evet anne sütü sadece süt dışında peynir yoğurt tereyağ yiyorum denemedim acikcasi. Ben kızımı yüzüstü yatırmayı beceremedim ya basını kaldiriyo koymuyo yere :))
Bir dene süt ürünlerini yememeyi ben yerim o kızını :) benimki de kaldırır başını uyanık olduğunda uyuduğunda dene ama sakın yanından ayrılma ne olur ne olmaz bir de kızlarda gaz problemi daha az olur diyorlar benim ki patır patır çıkarıyor hala bitemedi

:)) evet bi deneyeyim haklısın. Yanı aslında benimki de cikariyo ama ıkınıyo bazen heralde bu aydan sonra azalır Ztn az kaldı diye düşünüyorum cnm

Merhaba dün sağlık ocağına takip için gittik ve bebeğimin bıngıldağının küçüldüğünü söyledi ebe deviti bırakmamı söyledi internetten araştırdım olumsuz etkileri var kızlar sizde de böyle olan var mı geceden beri hiç yatamıyorum yaa çok canım skldı daha 3 aylık kapanmaması gerek

Bizde de bitmedi bir türlü canım hala emzirdikten sonra gazı cikmadan yatiramiyorum 40i çıktığından beri gece gündüz yüzüstü yatiriyorum başka türlü uyumuyor

Bizim de aynı sorun var canım doğdu doğalı kafa capımız ve bıngıldağımız küçük 4aya kadar sıkıntı bıngıldak kapanması ama dert etme seninki küçülmüş bizimki doğduğunda 2-1 di normalde 5-2 olması gereken sey... BiZ dviti ksmedik doktorum dvit bıngıldağı çok etkilemiyo kemik gelişimini heba etmeyin sakın kesmeyin dedi doktorumuz bize de sağlık ocağında aynını dediker biz şimdi 17. Haftadayız 4ayı gectik bıngıldak acık kadamızda biraz büyüdü ... Bende çok stres yaptım kendime ki ben doğdu doğalı hep takip ettim içini ferah tut ...

:)) evet bi deneyeyim haklısın. Yanı aslında benimki de cikariyo ama ıkınıyo bazen heralde bu aydan sonra azalır Ztn az kaldı diye düşünüyorum cnm
Aynı biz de de çıkarıyor ama ıkınıyor ben çareyi yüz üstü uyutmak da buldum ama işte yanından ayrılamıyorum

Bizde de bitmedi bir türlü canım hala emzirdikten sonra gazı cikmadan yatiramiyorum 40i çıktığından beri gece gündüz yüzüstü yatiriyorum başka türlü uyumuyor
Gece bırakabiliyor musun yüz üstü canım dr bana 7 aydan önce yüzüstü yatırmak yasak yatırırsan başında beklemelisin dedi biz de gece ilk yattığında en iyi uykusu sabaha kadar gitgide kısalıyor sabaha karşı 5 6 gibi gaz tavan yapıyor

Konu hkk bilgim yok ama doktorla görüşmeden moralini bozma sağlık ocağında bazen yanıltabiliyorlar bazen de abartabiliyorlar canım

Yatiriyorum mecburen canım yatağı sert kafasını da rahat çevirebiliyor sırtüstü yattığında 5 dk sonra uyanıyor doktor da öyle daha rahat uyur dedi gerçektende rahat ediyor gaz konusu bizdede öyle her uyandığında emmek istiyor emince rahat uyuyamiyor öyle sürüp gidiyor biraz daha büyüyünce rahat ederiz insallaj

Yüzüstü yatırmayı deneyeyim ben de kucaktan iyidir kollarım dinlenir hic değilse :)
En kısa sürede biter umarım karnını da sıcak tutmaya dikkat et ben kaç gece kızımın karnını ovarken uykuya dalmışımdır ama daha güçlendiklerinde bitecek inşallah aman diyim yüzüstü uyuduğunda yanından ayrılma Allah korusun

Saol cnm yok ayrılırmıyim asla Ztn gece uyutmam gündüzleri yanındayken ancak

Kızlar 4 aydır sallamadan uyuttuğum oğlumu kaynanam battaniye de sallamay ı düşünüyor offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…