Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz teyzesi her bebek gibi kızım da akıllı maşallah:)S
Diyorum ben bu kız başka maşallah Allah nazardan korusun![]()
AminnnnÂmin canım
Hiç korkma .Bir arkadaşım bir kaç saatlik bebeğin kafasına telefonunu düşürdü maşallah birşey olmadiKızlar ya hifa kafasını beşiğinin kenarına vurdu bişey olur mu ki ya korktum![]()
Bizde özledik cnm epeydir gorunmuyorsun maşallah buyuyorlar kuzucuklar op bebisini:*Selamlar guzel anneler ozledim hepinizi giremedim bir suredir abimler geldi memleketten insallah herkes iyidir okuyamadim sayfalari maasallah dyorum ilerlemis. Bebisleriniz nasil buyuyorlar meleklerimiz☺☺
ediz de sesli gulmeye basladi, dunyanin en guzel sesi, o oyle gulunce biz babasiyla yariyoruz bu sefer daha cok guluyor, kucuk mucizem benim![]()
Zeynep 3-5 gündür teneke gıcırtısı yapıyor sanırım kızımın garip bi gülme stili olucak :))) ayyy gelsin o günler gülüyor ama kahkaha atsın istiyorum :))
Duru da birkaç gündür sesli gülüyor hatta ara sıra çığlık atıyor. Anneainin yapamadıklarını yapıyor bu kız:)
Dünyanın en güzel sesleri değil mi :) anne olmadan önce bebek çığlıkları kafamı yorardı:) şimdi bülbül şakıyormuş gibi evde. İnsan böyle bir duyguyu anne olmadan tadamazmış meğer. Allahım herkese isteyen herkese nasip etsin.Kızlar elacik zaten başlamıştı sesler ççıkarmaya ama artık nasıl bagiriarak konuşuyor arka odada bile yaramıyor cenesinden kardeşim de uyuyamamis emzik tıkıyor ağzına:)
Canim misafirler varken teli elime alamadim operim sen de op melegini☺☺Bizde özledik cnm epeydir gorunmuyorsun maşallah buyuyorlar kuzucuklar op bebisini:*
Çok şükür iyiyiz canım sen de iyisindir umarım biz de yarın memlekete geçiyoruz ben de fazla giremeyebilirim. Öp kokla oğluşunu bolca yerime:) iyi gecelerSelamlar guzel anneler ozledim hepinizi giremedim bir suredir abimler geldi memleketten insallah herkes iyidir okuyamadim sayfalari maasallah dyorum ilerlemis. Bebisleriniz nasil buyuyorlar meleklerimiz☺☺
Canim sevindim iyi olmaniza hayirli yolculuklar tatlim..sen de guzel durumuzu op yerime ☺☺hayirli geceler canimmÇok şükür iyiyiz canım sen de iyisindir umarım biz de yarın memlekete geçiyoruz ben de fazla giremeyebilirim. Öp kokla oğluşunu bolca yerime:) iyi geceler
Selam canim ben doktorumuzdan cok memnunum medical paRkta Engin Yurdakul dogumumuda orda yaptim doktorada ayni hastanede devam ediyoruz suan bebegim 4 aylik benimde baslatmadi ek gidaya gidebildigimiz kadar anne sutune devam dediKizlar 4. Ay kontrolumuzden geldik, ediz in tam uyku vaktiydi ustune asidan sonra emziriyim fiye emzirmemistim, muayenede basladi benimki aglamaya, ustune asilarda o kadar agladi ki cok uzuldum. Bir de yani doktorumuza alisamadim. Hemen ek gidaya baslamak istedi. Gelisimi guzel herseyi ortalamanin ustunde ama 5.ay basliyoruz ek gidaya yutmaya fln alissin diye dedi. Once yogurt sonra elma havuc armut suyu fln. Ay bilmiyorum hic de detay vermedi. Cok stres oldum. Guven hastanesine gidiyorduk acaba baska doktora muayenehaneye fln mi gitsem diyorum. Ozel hastane oldugu icin butun bunlari 15 dakikada anlatti ne soru sorabildim ne oglumu sakinlestirebildim. Kafam cok karisti, ankara da doktorundan memnun olan var mi kizlar?
Saatle davranmıyorum ben canım uyanık olduğunda çok sık değiştiririm azıcık çiş bile olsa gece tabi uzuyor bez için uyandırma derim hazır uyuyorken:)Benim kız uyuyor, korkudan uyuyamıyorum ha şimdi uyancak ha birazdan diyealtını alamadan uyudu. Şimdi zırlar. Kaç saatte bir alıyorsunuz? Benim aralar bazen çok uzuyor. Uyandırmaya korkuyorum, bekliyorum falan.
Eki Görüntüle 1758357 duru hanım oyuncağıyla oynarken bir pozunu yakalayabildim. Objektifleri görünce bakmadan yapamıyoruz da:)[/QUOTE
Durucuk baya tontiş :) yanakları yemeye izin var mıEki Görüntüle 1758357 duru hanım oyuncağıyla oynarken bir pozunu yakalayabildim. Objektifleri görünce bakmadan yapamıyoruz da:)![]()
Durucuk baya tontiş :) yanakları yemeye izin var mıEki Görüntüle 1758357 duru hanım oyuncağıyla oynarken bir pozunu yakalayabildim. Objektifleri görünce bakmadan yapamıyoruz da:)
Ah yiyebilsem ben yiyeceğim kıyamıyorum o yanakları ısırmaya:)Durucuk baya tontiş :) yanakları yemeye izin var mı![]()