Maşallah canım kuzucuğuna pek bi asabi bakmış:)Uzun aradan sonra merhaba doguma sayili gunler kala en son girmistim. Şimdi vakit bulupta giremiyorum bile herkes bebeklerine sağlıklı bir ömür diliyorum. Teyzoslari dogduklarinda foto koyalım demiştik ben biraz geç kaldım 3ayimizi doldurduk biz maşallah demeyi unutmayın teyzoslarr
Zırladı hanım uyandı, temizlendi, emdi uyudu.şansım varsa 3 saat falan uyur.Saatle davranmıyorum ben canım uyanık olduğunda çok sık değiştiririm azıcık çiş bile olsa gece tabi uzuyor bez için uyandırma derim hazır uyuyorken:)
Ayy masallah yanakkardan bi isirik aldik :)Eki Görüntüle 1758357 duru hanım oyuncağıyla oynarken bir pozunu yakalayabildim. Objektifleri görünce bakmadan yapamıyoruz da:)
Sorma ben de aynı durumdayım:) 2 saate kalkıp hazırlanacağım ama mutlaka buraya gelip bakıyorum. Sen de seviliyorsun canım:)Burasi nasil bi yer yaa bu saatte aklima gelip bakabiliyorum :) bagimlilik yapiyo resmen sabah erkenden yola cikcaz 2 3 gun cok giremicem ondan herhalde girip yazma ihtiyaci hissettim hepiniz seviliyorsunuz
. Bacaklar tam ısırmalık :))Canim ben kendimi kesin ates olacak zor olacak diye hazirlamistim, hic bir sikintimiz olmadi cok sukur. Insallah hicbirinizin olmaz sikintisi kuzucuklar gule oynaya atlatir edizcik hibiEki Görüntüle 1758142
. Herşeyi anlıyorlar sadece konuşamıyorlar. Bu arada ben sizi tebrik etmek istiyorum hem iş hem 2 çocuk :)kızlar sabah işe giderken gülerek uyandı mert
bende hazırlanıyodum biraz öptüm kokladım
babasına verdim ondan sonra surat ifadesi bu oldu
Masallah yerim ben onun ciddi ciddi bakisiniEki Görüntüle 1758357 duru hanım oyuncağıyla oynarken bir pozunu yakalayabildim. Objektifleri görünce bakmadan yapamıyoruz da:)
canim ben gece almiyorum kaka yapmazsa uykusunu bolmenek icin. Aksam 8de yatiyor sabah 7 de uyaniyor, 11 saat yani. Ama sabah bir guzel havalandiriyorum, kizariklik bile olmuyorBenim kız uyuyor, korkudan uyuyamıyorum ha şimdi uyancak ha birazdan diyealtını alamadan uyudu. Şimdi zırlar. Kaç saatte bir alıyorsunuz? Benim aralar bazen çok uzuyor. Uyandırmaya korkuyorum, bekliyorum falan.
canim cok tesekkur ederim cevabin icin. Masallah kuzuna buarada.ilk panigim gectikten sonra bir iki kasik denemeye karar verdim ogun olarak olmasa da bebisleri tatlara ve yutmaya alistirmak mantikli geldi, cunku bu aylarda daha esnekler ileride daha zorlanabilirim diye dusunuyorum. Doktor olarak da bir de muaynehane deniyim diyorum, guvenden hastane olarak memnundum ama cok hasta olunca konusmaya 5 dakika kaliyor, soru sormak bile aklima gelmiyor. Ozel sigortamiz da var. Annemin arkadasini deneyecegim ilhan tezcan. Muaynehanesi de cok yakin bize cinnah da hayirlisi bakalim. Ama butun onerileri yazdim bir kenara cok tesekkur ediyorum herkese, iyi ki varsinizSelam canim ben doktorumuzdan cok memnunum medical paRkta Engin Yurdakul dogumumuda orda yaptim doktorada ayni hastanede devam ediyoruz suan bebegim 4 aylik benimde baslatmadi ek gidaya gidebildigimiz kadar anne sutune devam dedi
Hosgeldin canım cidden zor annelik .) benimde aynı 3-4saat uyuyor 11den önce uyku moduna gecmiyor gündüz hep kucakta olayım istiyor yapışık ikiz gibiyiz valla hep memede uyurdu yorup oynamaya başladığımızdan beri ayakta uyur oldu otururken bi bakmışım uyumuş :)) büyüdükce uykusu artıyo tek başına bırakıp alışsın diyoruz ama en fazla 10-15dakika dayanıyor zamanla oturur inşallah ilk başlarda daha iyiydi kendi uyur kendi durur kucağı sevmezdi :)) aşılar can acıtmaya başladı başlayalı huyu değiştiSelam kızlar uzun zamandır takip edemiyorum cocuk bakmak cok zormuş:)) bebekleriniz geceleri kac saat uyuyor benimki 4 aylık oldu 3-4 saatte bir uyaniyo gündüzde hep memede kucakta kollarım koptu artık sizler Nasıl alıştırdınız ne durumdasınız
anaaam masallah masallah bu yakisikliya. Buyumus de kuculmus sanki. Ay kizlar iyi ki dogurduk ya!Uzun aradan sonra merhaba doguma sayili gunler kala en son girmistim. Şimdi vakit bulupta giremiyorum bile herkes bebeklerine sağlıklı bir ömür diliyorum. Teyzoslari dogduklarinda foto koyalım demiştik ben biraz geç kaldım 3ayimizi doldurduk biz maşallah demeyi unutmayın teyzoslarr
:) insallah cnm o Zaman bir an once gelir Gazi bitince düzelir diye bekliyodum hala tam bitmedi simdi diş kaşıntısı basladi derken sanırım bitmeyecek bir kısır döngü:) Allah sağlık versinde bi şekilde büyüyecekler iste :))Hosgeldin canım cidden zor annelik .) benimde aynı 3-4saat uyuyor 11den önce uyku moduna gecmiyor gündüz hep kucakta olayım istiyor yapışık ikiz gibiyiz valla hep memede uyurdu yorup oynamaya başladığımızdan beri ayakta uyur oldu otururken bi bakmışım uyumuş :)) büyüdükce uykusu artıyo tek başına bırakıp alışsın diyoruz ama en fazla 10-15dakika dayanıyor zamanla oturur inşallah ilk başlarda daha iyiydi kendi uyur kendi durur kucağı sevmezdi :)) aşılar can acıtmaya başladı başlayalı huyu değişti
Aklinda olsun canim gerci batikentte medical size uzak kaliyor biraz bende cayyolundayim bana bile uzak geliyor yakinlik cok onemli benimde kayinvaliden jinokolog sanirim seninde annen doktordu o hep hastaneden yana muaynehanede tahlil istediklerinde cok zor olur hastane arasi git gel diye dusunuyor:) guven konusunda sikayeti olan cok duyuyuyorum bi arkadasimda oraya gidiyordu ilgisizlermiscanim cok tesekkur ederim cevabin icin. Masallah kuzuna buarada.ilk panigim gectikten sonra bir iki kasik denemeye karar verdim ogun olarak olmasa da bebisleri tatlara ve yutmaya alistirmak mantikli geldi, cunku bu aylarda daha esnekler ileride daha zorlanabilirim diye dusunuyorum. Doktor olarak da bir de muaynehane deniyim diyorum, guvenden hastane olarak memnundum ama cok hasta olunca konusmaya 5 dakika kaliyor, soru sormak bile aklima gelmiyor. Ozel sigortamiz da var. Annemin arkadasini deneyecegim ilhan tezcan. Muaynehanesi de cok yakin bize cinnah da hayirlisi bakalim. Ama butun onerileri yazdim bir kenara cok tesekkur ediyorum herkese, iyi ki varsiniz
Emzik kullanıyor musun canım hep memede olması seni çok yorar göğüs ucun yara da olabilir gazı varsa ondan da emmek ister çünkü emdikleri zaman gazları daha iyi çıkıyor emmek tüm sindirim sistemini uyarıyormuşSelam kızlar uzun zamandır takip edemiyorum cocuk bakmak cok zormuş:)) bebekleriniz geceleri kac saat uyuyor benimki 4 aylık oldu 3-4 saatte bir uyaniyo gündüzde hep memede kucakta kollarım koptu artık sizler Nasıl alıştırdınız ne durumdasınız
Oyuncakları incelerken genelde böyle ciddi oluyoruz yoksa hep gülüyor konuşuyor. Yolumuz da az kaldı şükür genelde uyudu duru. İnşallah böyle devam ederMasallah yerim ben onun ciddi ciddi bakisini
Aman iyi uslu kızımız üzmedi annesini arabada bebekler genelde uyuyor bizim ağlarken arabaya binsin araba çalışsın susuyorOyuncakları incelerken genelde böyle ciddi oluyoruz yoksa hep gülüyor konuşuyor. Yolumuz da az kaldı şükür genelde uyudu duru. İnşallah böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?