Aynen tatlım artik herşeyimiz o varım yoğum bi tosunum (kilo almasını ümit ederek ) kurban olurum ben ona ayy şimdi uyuttum boyle opesim geldiiiiÜzülme canım kuzucugun evinizde mutlu huzurlu büyüsün inşallah hepimiz 24 saatimizi onlara vermek istiyoruz ama yine çalışıyorsak da onlar için calisiyoruz
Teşekkür ederim canım nasıl geçer acabaCanım bebeğini öpmemen gerekiyor. Çünkü uçuk virüsü deri dışında göze de yerleşebiliyor. Biyoloji öğretmeniyim oradan biliyorum
Bilmiyorum ki canım niye çıktı ortada bişey yokken birden bire patladıCanim anneme sordum, opmemen gerekiyormus, hic temas ettirmesin ucugu sakin dedi,,allah korusun beyne gidebiliyormus, ama onun disinda korkulacak birsey yokmus, noldu tatlim cok mu yoruldun bu gunlerde, kendine dikkat et
Hifa nın da aynı canım bnm de öle çok aşırı saç dökülmesi bizde deAynen benim de öyle canım her yer saç Dila nin da dökülüyor keltos kalicaz böyle giderse
Neden malesef olsun canım ülkemiz biraz böyle bir ülke insanlar mezun oldukları alanlar dışında çalışmak zorunda kalabiliyorlar ama ne mutlu ki bir işin var çalışabiliyorsunAnkara matematik mezunuyum 6 yıl öğretmenlik yaptım atanamayanlardanim anlıyacağın tatlim bende devlete söz.memur olarak çalışıyorum maalesef
İyi geceler canım benim sorunsuz bol uykulu bir gece olur inşallah:)İyi akşamlar güzel anneler :) sizlere çok teşekkür ediyorum cidden bna çok iyi geliyosunuz sık cevap yazamasam da takip ediyorum moral veriyosunuz bna seviyorum sizi
İnşallah canım hifaa uyudu bn uyuyamadım :) misafir gönderdim arkalarını topluyorumİyi geceler canım benim sorunsuz bol uykulu bir gece olur inşallah:)
Kolay gelsin o zaman canım duru da şimdi uyudu birazdan da ben uyurum çok uyku bastırdıİnşallah canım hifaa uyudu bn uyuyamadım :) misafir gönderdim arkalarını topluyorum
Cnm benimde 1.5aylikken başladı agu gugu demeye.iki aylik ta karışık şeylerde ekledi.şimdide cevap vermeye devam ediyor hu hu yapıyor.muhabbet ediyoruz çok şükür yakında dahada artar kelime dagarcigimiz:) buyuyorlar artıkKızlat bir şey soracağım bebişlerinüzin dil gelişimi ne alemde nasıl sesler çıkarıyorlar. Kızım 1.5 aylıkken agulamaya başladı 2. Aydan beri anne babanın farkında olarak karşılıklı muhabbet oluyor. Bir süredir de bu bu sesi çıkarıyor ağzını köpürte köpürte. Sizinkiler de böyle mi?
bi ben öğretmen değilim sağlık sektöründe yim laborant veteriner sağlık teknikeriyim atama mi bekliyorum yaza insallahGeçen diyordum öğretmenler odası gibi oldu burası diye cidden öyle oldu:) @erciyes111 ve @tuğbap da türkçe öğretmeniydi galiba
Benim de ayni durum cok fazla sacim dokuluyor.her yer sac icinde.cocugumun elinde ustunde her yerde sac oluyor..demir ilaci kullansam da maaleseff durum buKızlaar benim feci saçlarım dökülüyor sizlerde de var mı bu durum? Çocuğumun yüzünde gözünde elinde sürekli saçlarım var çok canımı sıkıyordemir ilacı kullanıyorum ama aynı. Her gün bir avuç saçım dökülüyor. Allahtan çok fazla da belli olmuyor görüntüden ama çok rahatsız edici her yerde saçım var
Cnm sakin bebeğini öpme uçuk geçene kadar .uçuk çok tehlikeliİyi akşamlar güzel anneler :) sizlere çok teşekkür ediyorum cidden bna çok iyi geliyosunuz sık cevap yazamasam da takip ediyorum moral veriyosunuz bna seviyorum sizi
Ne öğretmenisin canım? Baya varız öğretmen olarak burada[/QUOTE]Evet canim ben de ogretmenim
Canım salyası ve kaşıntısı çok mu ?? Biz salya için 3önlük değişiyoruz günde kaşıma balonunu patlatıcak gibi oluyo ama kabarıklık yok ... Daha uzun sürmez ünşallahDoktor dìs icin,evet kabarmış dedi görünüyor dişler ama çıkması dört beş ayi da bulabilir iki üç haftayida
Benim yerime de öp annesiAynen tatlım artik herşeyimiz o varım yoğum bi tosunum (kilo almasını ümit ederek ) kurban olurum ben ona ayy şimdi uyuttum boyle opesim geldiiii
Unutuyorum canım ya ondan korkuyorum çok öpmüyorum zaten ama ana yüreği işte bazen kızımı minnoş minnoş görünce uçuk filan uçuyor aklımdanCnm sakin bebeğini öpme uçuk geçene kadar .uçuk çok tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?