2015 Ekim Anneleri

[QUOTssinus, post: 44817322, member: 684207"]Sen de mi öğretmensin canım? Ben aldım Kasım sonu ya da aralık başıydı galiba da tam tarihi hatırlamıyorum[/QUOTE]
Evet canim ben de ogretmenim

oğlun ne kadarlık oldu peki canım? kızım 3 ay 4 günlük oldu biz bayadır bu durumdayız. hele bazen yanında telefonla konuşuyorsak kendisiyle konuşuyoruz sanıp hızını biraz daha artırıyor:)
Yanlış hatırlamıyorsam 1 gün var aramızda 19 ekim doğumlu oğlum :) evet telefonla konuşunca veya birisiyle konuşunca üstüne alınıyor yavrum gülüyor öyle :)
Merhaba kızlar doğum yardımını aldınız mi acaba? Tatilden sonra benim de iznim bitiyor maalesef
benim 15 aralıkta tc'ye yatmış bikaçgün sonra aldım canım

Evet benim kız 20 ekim doğumlu:) bizim kızın babası konuşmayı çok seviyor sanırım ona benzeyecek daha küçükken evdekileri sustururmuş susun biraz ben konuşacağım diye şimdi de pek farklı değil:):)

[QUOTssinus, post: 44817322, member: 684207"]Sen de mi öğretmensin canım? Ben aldım Kasım sonu ya da aralık başıydı galiba da tam tarihi hatırlamıyorum
Evet canim ben de ogretmenim[/QUOTE]
Ne öğretmenisin canım? Baya varız öğretmen olarak burada

Kızlaar benim feci saçlarım dökülüyor sizlerde de var mı bu durum? Çocuğumun yüzünde gözünde elinde sürekli saçlarım var çok canımı sıkıyor demir ilacı kullanıyorum ama aynı. Her gün bir avuç saçım dökülüyor. Allahtan çok fazla da belli olmuyor görüntüden ama çok rahatsız edici her yerde saçım var

Ben cuma başlıyorum (((( ev aldığımız için borcumuz var ücretsiz izin alamam.Çok iyi yapmissin valla :)
Meleğin için çalışıyorsun kötü hissetme kendini can
Ben varım. Benim de saçlarım inanılmaz dökülüyor. Doktoruma sordum ben emzirmeye bağlı muhtemelen dedi. Artan prolaktin hormonu yapar dedi. Bazı vitamin be minerallere baktık kanda iyi çıktı onlar.

Aynen benim de öyle canım her yer saç Dila nin da dökülüyor keltos kalicaz böyle giderse

Ben cuma başlıyorum (((( ev aldığımız için borcumuz var ücretsiz izin alamam.Çok iyi yapmissin valla :)
Üzülme canım kuzucugun evinizde mutlu huzurlu büyüsün inşallah hepimiz 24 saatimizi onlara vermek istiyoruz ama yine çalışıyorsak da onlar için calisiyoruz

Aynen benim de öyle canım her yer saç Dila nin da dökülüyor keltos kalicaz böyle giderse
Durunun da çok dökülüyor canım saçlar arkada bolca var dökülmedi ama üstler baya döküldü. Şimdi biraz araştırdım da normal deniliyor bu saç dökükmelerine nasıl normalse çok canımı sıkıyor

Canim ayni sey bende de basladi bir iki haftadir. Hamilelikte dokmediklerimiz simdi dokuluyormus, oduncleri Geri veriyoruz yani. Saclarimi kestirmeyi dusunuyorum ben cunku sanirim dokulmeyi onlemeknicin yapilacak pek birsey yok, bir de ediz tutup cekiyor, hem o rahat etsin hem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…