• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Uzulmemek elds olmuyo su an bise de yapamiyoruz..benim okuldan bi hoca 30 almis hepsi gtti kiz ince...ama hemen girmiyomts

Ah ah ne vardı bu kadar kilo alacak normal sınırlarda alsak şimdiye çoktan gitmişti. Hadi bakalım sabredelim bundan bir yıl sonrasına kadar diyelim ne kadar gidecek ne kadar kalacak:)

Bizim evin çevresinde evler olmasına rağmen yüksekte olduğu için soğuğu hissediyoruz. Evin buralarda kar varken aşağılarda bir şey olmuyor iklim farkı var zaten :) şimdi önümüzdeki ay memlekette olacağız eşimin görevinden dolayı kara kara düşünüyorum ne yapacağım ya hasta olursa diye. Akrabalar konu komşu gelip gidip duracak. İnsanımız da çok düşünmez ki hasta olduklarında falan da gelirler sevmeye çalışırlar zaten bağışıklık sistemleri gelişmemiş bir de hızlı ilerliyor bebişler hastalanınca aman Allah korusun... sütümüzün koruyucu etkisi olsa da bir yere kadar sanırım
Canim cidden yuksek.ile o cukurlar fark edyor☺Allah korusun nefes yoluyla bulasmasin insanlarda anlays olsa keske minicik yavrular zor onlara dikkat etcez milletde anlasin bebege hasta iken gdilmez

Insallah hem hava aliriz hem de eski kiyafetlere gireriz gecen cok sinir oldum sinirden guldm kendme bir etegim vardi cok sevdgm bu bana olur dedim biluyorm.olmaz imkansız iyce zorladım.ve patladi fermuar☺☺
Hadi ya:) durum komik dışardan bakınca da insan o durumda sinir oluyor

Ah ah ne vardı bu kadar kilo alacak normal sınırlarda alsak şimdiye çoktan gitmişti. Hadi bakalım sabredelim bundan bir yıl sonrasına kadar diyelim ne kadar gidecek ne kadar kalacak:)
Aynen oyle 10 12 alsaydik rahattik ama gdecek insallah sabır☺

Canim cidden yuksek.ile o cukurlar fark edyor☺Allah korusun nefes yoluyla bulasmasin insanlarda anlays olsa keske minicik yavrular zor onlara dikkat etcez milletde anlasin bebege hasta iken gdilmez
Şimdi uyarsan bir de kıskandı derler ne yapacağım bilmiyorum. Uyuyor deyip odadan pek çıkarmasam mı acaba:):)

Aynen oyle 10 12 alsaydik rahattik ama gdecek insallah sabır☺

Sabır sabır ya sabır:) göksele bağladım gece gece:) ben kilo versem de toparlanmayacak bir vücudum var feci çatladım Karnım bacaklarım...

Cdden canim bi uzuldum auna karsinsnda sonra da guldum patladi diye ☺☺komik cunku bile bile zorladım ☺☺

Komik videolarda olur ya bizi gülme krizine sokan bunu yaşayınca öyle olmuyormuş. Benim de pantolonun düğmesi ne zaman fırlayıp birini yaralayacak merak ediyorum:)

Sabır sabır ya sabır:) göksele bağladım gece gece:) ben kilo versem de toparlanmayacak bir vücudum var feci çatladım Karnım bacaklarım...
Canim aynen demem adet oldu ama catlaklar zaten ayri bi dunya benim kalçalar ozellikle bolca her yanim çatlak☺

Canim aynen demem adet oldu ama catlaklar zaten ayri bi dunya benim kalçalar ozellikle bolca her yanim çatlak☺

Benim bir kalça bir de göğüs kaldı hamilelikte onlar da zaten ergenlik döneminde çatlamıştı:) bacakların alt tarafı bile çatladı o kadar şişince tabi şişkinlik gidince pörsüdü kaldı sıkılaşmam lazım

Ayy ne güzel ben hala bu saat oldu uyutmaya çalışıyorum. Arkadaşlara gitmiştik uyku düzeni şaştı şimdi de ağlaya ağlaya ayağımda unuttum daha yerine koyamadım dalamadı uykuya bir türlü
ya bide öyle bişey var diyelim erken saatte uyumaya alıştı bi yere falan gidersek düzen bozulur mu yine?

ya bide öyle bişey var diyelim erken saatte uyumaya alıştı bi yere falan gidersek düzen bozulur mu yine?

Canım bebişin sese ışığa alışıksa bir şey olmaz herhalde yani yanında uyuyacağını düşünerek söylüyorsun tabi bir şey olmaz da benim ki evimizde yatağında ve karanlıkta uyuyunca misafirlikte düzeni bozuluyor

Back