2015 Ekim Anneleri

Ben araniza yeni katılmış bi anneyim oğlum 50 günlük face hesabı açılmış sanırım geçmişleri okuyarak ilerliyordum ama son yeni yaşadıklarım yaşadıklarınizda okumak beni rahatlatıyor.beni kabul ederler mi

Kizlar bi suredir giremiyordum facede toplandi herkes burayi ve hepinizin muhabbetini ozluyorum facem yok ve acamicam maalesef hepinizi cok ozledim ilginc bise tanimadgm insanlara o kadar alismisim ki ozledim sizlerle gun saydik beraber her sıkıntı sevincimizi paylastik cok guzeldi Rabbim evlatlarimizi hayirli saglikli buyutmeyi nasip etsin burasi bambaskaydi

Kızlar benim face yok ama ablamın var arada ordan bakarım faceye. Ablamın face olur mu? Olur derseniz bende geleyim facebook grubuna? 19 ekimde doğurdum. @fleuri

Face daha kolay geldi takip açısından canım haklısın buraya uğramaz olduk uyduruk bir hesapla aç bir face canım

merhabalar sizler tecrübelisiniz size sorayım dedim. memnun kaldığınız bebek telsiz markaları nelerdir acaba ? cevap verirseniz sevinirim ?

Canim ben face actim ama seni bulamadim.yardimci olur musun bana.

Canm o boruyu nerden temin edebilirim ki valla hala iskence gibi durumumuz ayakta emziorum aglioo ilk bes dakka sesi ciknio sonra kiyametler kopuo

Canm o boruyu nerden temin edebilirim ki valla hala iskence gibi durumumuz ayakta emziorum aglioo ilk bes dakka sesi ciknio sonra kiyametler kopuo
Ben denemiştim bizimki işi hemen çözüp memeyi ağzından çıkartıp sadece hortumu emmeye çalışmıştı:) beslenme sondası olarak geçiyor medikallerde bulabilirsin ben gittigidiyordan almıştım

Biz yaptırdık canım 2 aylıkken oluyor kalça muayenesi ile birlikte

Canım biz iki aylık olduk kalça muayenesi de olduk ama doktor bahsetmedi gözden. Göz doktoruna mı gidiliyordu benim de haberim yoktu hiç ne yapılıyor ki muayenede

Kizlar 2015 ekim anneleri facebook grubu kapandimi. Ben uyeydim ama simdi baktim sayfa yok, gruplarimda da yok ?

Bu göz muayenesi zorunlumuki bizim doktor şimdilik gerek yok böyle takip edelim dedi ama bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…