- 13 Şubat 2015
- 427
- 507
- 123
- 36
ben d vit ve gaz damlasını o şekilde yapıyorum canım, üstüne su veriyorum çünkü 1-2 cc mamayı denemedim ama suyu normal kaşıkla yemesinden daha az akıtıyor ve daha kolay A ayslhsynCanım bizim dr bi yöntem gösterdi kaşığı ağzına tutuyorsun enjektörle mama sıkıyorsun kesinti olmadan yiyebiliyor. anlatabildim mi bilmiyorum ama dene istersen
Sagol cnm.bende her gidisimde soruyorm normaldir diyor.masaj yapiyorm bende.İnşallah geçer cnmCanım benim 1 ay kadar sürdü belki daha da fazla. Steril gazlı bez alıp, kaynayıp soğutulmuş suyla ıslatıp burun kökünden kenara doğru aynı zamanda yukarıdan aşağı doğru siliyordum. Doktor hep normal dedi, başka bişey söylemedi. Sile sile geçti.arada üşüyünce falan çok azcık oluyor.
BendeeeeeeBenim face m de var ama burayı da boşlamayalım ya ben seviyorum burayı
Banyo suyunu ayarlarken derece kullanıyoruz ama annem güvenmeyip yine de dirseğiyle kontrol ediyor:) file kullanmıyoruz sevmedi bizimki küvetine su dolduruyoruz şimdi annemlerdeyiz banyoda kendi kullandığımız küvette yıkıyoruz annem tutuyor ben yıkıyorumKızlar banyoyla ilgili bir soru daha file kullanıyor.usunuz yoksa bebek küvetine biraz su doldurup bebeği icindemi yıkıyorsunuz ?
Can'ım ben hep termometre kullandım diğer türlü sıcaktı soğuktu zor bence onda direk gösteriyor. File aldık kalın olanlarından ama onu küvetin içine koyuyorum öyle yıkıyorum asınca üşür gibi geldi banaKızlar banyo suyu sıcaklığı için derece kullanıyormusunuz ben dirseğimle bakıyorum buğün banyo yaptırırken çok ağladı bizimki acaba su sıcakmı geldi dedim yıktı ortalığı
Valla Can'ım ben bulamadım Bi kaç arkadaş ekleyelim dedi ama o da olmadı sen eklenirsen yada bulursan bana da söylermisin Facebook'ta sadece ekim kasım aralık anneleri var oda bizimkiler değilKızlar şimdi face hesabı aldım nasıl giricem gruba? Aratınca çıkıyor mu?
Tamam canım, bulursam söylerim. Ben de bulamadım.Valla Can'ım ben bulamadım Bi kaç arkadaş ekleyelim dedi ama o da olmadı sen eklenirsen yada bulursan bana da söylermisin Facebook'ta sadece ekim kasım aralık anneleri var oda bizimkiler değil
benide ekleyin lutfen yada grup adini soyleyin. ben rash kar diye kayitliyimeklemişler canım çok sağoll
doğa elif ben de :))
Kızlar şimdi face hesabı aldım nasıl giricem gruba? Aratınca çıkıyor mu?
Valla Can'ım ben bulamadım Bi kaç arkadaş ekleyelim dedi ama o da olmadı sen eklenirsen yada bulursan bana da söylermisin Facebook'ta sadece ekim kasım aralık anneleri var oda bizimkiler değil
benide ekleyin lutfen yada grup adini soyleyin. ben rash kar diye kayitliyim
Bende küvetine az su doldurup deneyeceğim birdahaki sefere hem vucudu suda olur üşümemiş olurBanyo suyunu ayarlarken derece kullanıyoruz ama annem güvenmeyip yine de dirseğiyle kontrol ediyor:) file kullanmıyoruz sevmedi bizimki küvetine su dolduruyoruz şimdi annemlerdeyiz banyoda kendi kullandığımız küvette yıkıyoruz annem tutuyor ben yıkıyorum
Kac derece yapiyorsun hemen ölçüyormu sicakligi ben hep file kullandim ama dedigin gibi disarida kaliyor devamli su dökmek gerekiyor üşüyor bende su doldurup deneyecegim artikCan'ım ben hep termometre kullandım diğer türlü sıcaktı soğuktu zor bence onda direk gösteriyor. File aldık kalın olanlarından ama onu küvetin içine koyuyorum öyle yıkıyorum asınca üşür gibi geldi bana
Kızlar banyo suyu sıcaklığı için derece kullanıyormusunuz ben dirseğimle bakıyorum buğün banyo yaptırırken çok ağladı bizimki acaba su sıcakmı geldi dedim yıktı ortalığı
Kızlar banyoyla ilgili bir soru daha file kullanıyor.usunuz yoksa bebek küvetine biraz su doldurup bebeği icindemi yıkıyorsunuz
Ayy canım ben face yabancı ve özürlüsüyüm. 2015 ekim anneleri grubun adı. dur birazdan biri görür ekler hemencikbenide ekleyin lutfen yada grup adini soyleyin. ben rash kar diye kayitliyim
Hayır canım 2015 ekim anneleri ama gizliyiz galiba istek gönderip ekliyorlar sanırımFacebook grubunun adı 2015 ekim kasım aralık anneleri grubumu kızlar
Bizde de derece var ama illa o dirsek suya giriyor çifte kontrolDirsekle yada elimle bakıyorum canım suyun sıcaklığına. Derece var ama kullanmadım hiç. Klasik yöntem daha kolay geliyor
Biz şimdilik file kullaniyoruz ama 3.aydan sonra bizim küvete oturup kucağıma alıp yikayacagim kismetse ilkindede öyle yapmıştım daha rahat ve güzel oluyor
ideal sıcaklık 34 -38 arası yazıyor ama bana soğuk geliyor ya 39 yapıyorum mutlu mutlu yıkanıyo kızçemKac derece yapiyorsun hemen ölçüyormu sicakligi ben hep file kullandim ama dedigin gibi disarida kaliyor devamli su dökmek gerekiyor üşüyor bende su doldurup deneyecegim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?