• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canım bizim dr bi yöntem gösterdi kaşığı ağzına tutuyorsun enjektörle mama sıkıyorsun kesinti olmadan yiyebiliyor. anlatabildim mi bilmiyorum ama dene istersen
ben d vit ve gaz damlasını o şekilde yapıyorum canım, üstüne su veriyorum çünkü 1-2 cc mamayı denemedim ama suyu normal kaşıkla yemesinden daha az akıtıyor ve daha kolay A ayslhsyn

Canım benim 1 ay kadar sürdü belki daha da fazla. Steril gazlı bez alıp, kaynayıp soğutulmuş suyla ıslatıp burun kökünden kenara doğru aynı zamanda yukarıdan aşağı doğru siliyordum. Doktor hep normal dedi, başka bişey söylemedi. Sile sile geçti.arada üşüyünce falan çok azcık oluyor.
Sagol cnm.bende her gidisimde soruyorm normaldir diyor.masaj yapiyorm bende.İnşallah geçer cnm

Kızlar banyo suyu sıcaklığı için derece kullanıyormusunuz ben dirseğimle bakıyorum buğün banyo yaptırırken çok ağladı bizimki acaba su sıcakmı geldi dedim yıktı ortalığı

Kızlar banyoyla ilgili bir soru daha file kullanıyor.usunuz yoksa bebek küvetine biraz su doldurup bebeği icindemi yıkıyorsunuz ?

Kızlar şimdi face hesabı aldım nasıl giricem gruba? Aratınca çıkıyor mu?

Kızlar banyoyla ilgili bir soru daha file kullanıyor.usunuz yoksa bebek küvetine biraz su doldurup bebeği icindemi yıkıyorsunuz ?
Banyo suyunu ayarlarken derece kullanıyoruz ama annem güvenmeyip yine de dirseğiyle kontrol ediyor:) file kullanmıyoruz sevmedi bizimki küvetine su dolduruyoruz şimdi annemlerdeyiz banyoda kendi kullandığımız küvette yıkıyoruz annem tutuyor ben yıkıyorum

Kızlar banyo suyu sıcaklığı için derece kullanıyormusunuz ben dirseğimle bakıyorum buğün banyo yaptırırken çok ağladı bizimki acaba su sıcakmı geldi dedim yıktı ortalığı
Can'ım ben hep termometre kullandım diğer türlü sıcaktı soğuktu zor bence onda direk gösteriyor. File aldık kalın olanlarından ama onu küvetin içine koyuyorum öyle yıkıyorum asınca üşür gibi geldi bana

Valla Can'ım ben bulamadım Bi kaç arkadaş ekleyelim dedi ama o da olmadı sen eklenirsen yada bulursan bana da söylermisin Facebook'ta sadece ekim kasım aralık anneleri var oda bizimkiler değil

Valla Can'ım ben bulamadım Bi kaç arkadaş ekleyelim dedi ama o da olmadı sen eklenirsen yada bulursan bana da söylermisin Facebook'ta sadece ekim kasım aralık anneleri var oda bizimkiler değil

benide ekleyin lutfen yada grup adini soyleyin. ben rash kar diye kayitliyim

Kızlar irmairma irmairma grup yöneticisi, sanırım mail adreslerinizi ona gönderirseniz o ekleyebilir site biliyorum. Grup gizli arayınca çıkmıyor

Banyo suyunu ayarlarken derece kullanıyoruz ama annem güvenmeyip yine de dirseğiyle kontrol ediyor:) file kullanmıyoruz sevmedi bizimki küvetine su dolduruyoruz şimdi annemlerdeyiz banyoda kendi kullandığımız küvette yıkıyoruz annem tutuyor ben yıkıyorum
Bende küvetine az su doldurup deneyeceğim birdahaki sefere hem vucudu suda olur üşümemiş olur

Can'ım ben hep termometre kullandım diğer türlü sıcaktı soğuktu zor bence onda direk gösteriyor. File aldık kalın olanlarından ama onu küvetin içine koyuyorum öyle yıkıyorum asınca üşür gibi geldi bana
Kac derece yapiyorsun hemen ölçüyormu sicakligi ben hep file kullandim ama dedigin gibi disarida kaliyor devamli su dökmek gerekiyor üşüyor bende su doldurup deneyecegim artik

Dirsekle yada elimle bakıyorum canım suyun sıcaklığına. Derece var ama kullanmadım hiç. Klasik yöntem daha kolay geliyor ;)

Kızlar banyoyla ilgili bir soru daha file kullanıyor.usunuz yoksa bebek küvetine biraz su doldurup bebeği icindemi yıkıyorsunuz

Biz şimdilik file kullaniyoruz ama 3.aydan sonra bizim küvete oturup kucağıma alıp yikayacagim kismetse ilkindede öyle yapmıştım daha rahat ve güzel oluyor

Facebook grubunun adı 2015 ekim kasım aralık anneleri grubumu kızlar

Dirsekle yada elimle bakıyorum canım suyun sıcaklığına. Derece var ama kullanmadım hiç. Klasik yöntem daha kolay geliyor :KK66:

Biz şimdilik file kullaniyoruz ama 3.aydan sonra bizim küvete oturup kucağıma alıp yikayacagim kismetse ilkindede öyle yapmıştım daha rahat ve güzel oluyor
Bizde de derece var ama illa o dirsek suya giriyor çifte kontrol :KK70:
fileye yatırıp yıkıyoruz tutunur bide sıkı sıkı ona:KK70: çok kolay oluyor fileyle tek başına bile yıkanır agopa agopa

Son düzenleme:
Kac derece yapiyorsun hemen ölçüyormu sicakligi ben hep file kullandim ama dedigin gibi disarida kaliyor devamli su dökmek gerekiyor üşüyor bende su doldurup deneyecegim artik
ideal sıcaklık 34 -38 arası yazıyor ama bana soğuk geliyor ya 39 yapıyorum mutlu mutlu yıkanıyo kızçem :KK49:

Back
X