Benim de alıyo gibi ama acıyor çok ya. Benim merak ettiğim bu kahverengi kısmı böyle tamamen ağzına mı sokması gerekiyor? Dışarda hiç kalmıyor mu? Benim kız ağzını öyle minik açıyor ki meme başını nasıl soksam ağzına onu bile bilemiyorum. Acaba az daha büyüyünce kuvvetlenip daha iyi emer mi?Aslında kahverengi kısmın tamamını alıyor gibi ama bu şekilde iyice denicem canim teşekkür ederim
Toz kimyon canım her yemekte kullanıyorumSutunu kimyonmu artirdi tozunumu kullaniyorsun
Uzun uzun uyuyor derken bizde hiç o etkiyi yaratmıyor mama gerçekten mama işi çok zor dışarı çıkmak işkence termosa su hazırla ılıştırmak için su mama biberon derken bir dünya eşyayla çıkıyoruz mama hazırlanana kadar sinirlenip ağlaması insanın sinirleri bozuluyor ben artık hiç sağmıyorum mamadan önce uyku sersemiyken meme veriyorum sağarsam boşken hiç tutmaz diye
İstek için sanırım facede kullandığın ismin gerekiyor canım özelden yazarsan istek göndereyim benArkadaslar ben facede ki gruba üye olmak istiyorum. Ancak gizli grup olduğu için grup yöneticisinin istek yollamasi gerekiyormus. Bende paytak paytak koşan koala ya msj attim ancak donus yapmadı.gruba girmek için ne yapmam gerekiyor yardım.
İnşallah huzursuz olmadan atlatır minik.Biz sabah 3 tane aşı birden olduk biri verem biri 5 li karma ötekide zatürre asisi insaf ya ayni anda 3 aşı simdilik iyi gidiyoruz inşallah rahatsızlık yapmaz
Canim benim ya cok sagolun maalesef face yok benim sanirim dger arkadaslarinda yok sizleri ozledik acikcasi buralar epey duruldu pek giren yok artikKizcelerrrr face grubundaa millet sizi soruoo bnde dahilEsma22367 S Sevdalinka00 @KAYGILI bolunduk 2 ye bnde burayi unuttum
Aynen tatlim ya sayfalar artik yavas ilerliyor buraya da grseler arkadaslar ne hos olur..hamilelik coktan bitti ama kopamiyoruzkiYaa herkesler facebookta ama buranın yeri bambaşkaydı hem burda kendimi daha rahat daha özel hissediyorum arada yazın bari kızlar terketmeyin bizi
İstek için sanırım facede kullandığın ismin gerekiyor canım özelden yazarsan istek göndereyim ben
İnşallah canımCanim aynen ama cikarinca o gobek delirtyo beni insallah eritiriz tatlimm
Valla ben eşime dedim zayıflamafan bana asla 2. Çocuk deme dedim tamam tamam sakin ol diyo dalga geçio benle zaten sezeryan da beklemek gerekiyormuş 2. Çock için o zamana kadr veririm hraldeValla 2.çocukta fena oluyorsun helee benim gibi üst üste doğum yaptıysam karnım 6 aylikk canım sıkılıyor
Nasılkatılabilirim ki orayaKizcelerrrr face grubundaa millet sizi soruoo bnde dahilEsma22367 S Sevdalinka00 @KAYGILI bolunduk 2 ye bnde burayi unuttum
eşimin facesi var ordan konuşabilirm de nerden bulucamKizcelerrrr face grubundaa millet sizi soruoo bnde dahilEsma22367 S Sevdalinka00 @KAYGILI bolunduk 2 ye bnde burayi unuttum
eşimin facesi var ordan konuşabilirm de nerden bulucamKizcelerrrr face grubundaa millet sizi soruoo bnde dahilEsma22367 S Sevdalinka00 @KAYGILI bolunduk 2 ye bnde burayi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?