2015 Ekim Anneleri

Kizlar facede banada istek gönderebilirsiniz nick Şükran Ahmet. 1 haftadir gruba üye olamadım
Esma sen face aç grup gizli. Açtığın mail adresini bana mesajla gönder eklerim gruba. Ortak hesapları almıyoruz gruba. Grubu açınca da yine alakasız kişiler dolacak.
Şiddetle bekleniyorsun :)

Sabret canım beterin beteri var bizimkilerin kalıca gün sürekli artıyo 45 gündür bizdeler ben de bi ay daha kalıcaklar zannediyorum, ne bi ayı Nisan'a kadar dururuz diyolar düşündükçe kalbim sıkışıyo.. Gizli Saklı kalmadı bizde maalesef..

Canım bir hesap alsan, hiç kimseyi eklemezsin. Sadece gruba girersin? Çünkü ortak hesap kullanınca sıkıntı oluyor dendi grupta, özel durumlar, fotoğraflar paylaşılıyor çünkü.
Benimde face yok ama bi hesap alıp bende Katılmak istiyorum benide ekleyin olurmu canım.. Nasıl ekleyebilir misiniz

Tamam canım

Huggies kullanan arkadaşım var o memnun ama almaya cesaret edemedim
Ben de 2 numara premium care kullanıyordum yanlardan çok siziyor diye bu sefer huggies aldım nette yorumları da çok iyiydi benim sizma problemimi çözmedi maalesef ama pisik te yapmadı asla güzel bir bez prima dan biraz daha kalın ben şimdi ikisini karışık kullaniyorum

Çok kalın değil demi bende alıyı küçük bir paket deniyim

Benimde face yok ama bi hesap alıp bende Katılmak istiyorum benide ekleyin olurmu canım.. Nasıl ekleyebilir misiniz

Tamam canım boş bi vaktimde halledicem

Kızlar adreslerinizi açın mail adreslerinizi yazın bana eklerim o şekilde grup gizliliğini kaldırınca yine yabancılar gelebilir. Ayırmak zor oluyor.

Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Prima premium care 3 numara pek hoşuma gitmedi. Değiştirmek istiyorum ama cesaret de edemiyorum pişik olur diye. Ne alırım onu da bilmiyorum gerçi.

Canım ben doğduğundan beri Molfix kullanıyorum cokta memnunum. israil malı diye primaya hiç baslamadik

Biz sabah 3 tane aşı birden olduk biri verem biri 5 li karma ötekide zatürre asisi insaf ya ayni anda 3 aşı simdilik iyi gidiyoruz inşallah rahatsızlık yapmaz
Dün bizde yaptırdık canım çok şükür çok hafif huysuzlukla atlattık inşallah sizinde güzel geçmiştir

Bebeğiniz kaç günlük
52 günlük canım
Bende 105 cc veriyorum öncesinde emdiği kadar emiyor ne kadar geliyor hiç bir fikrim yok 2.5-3 saat e 1 veriyorum bende kilo alımı nasıl ilk ay normaldi bizimkinin ama bu ay fazla alacak gibi 15 günde 700 gr almış
Bizim kilo alımı da fazla 12 günde 600 gr almış, 3 ay serberst sonra böyle devam ederse beslenme programı yaparız dedi dr bakalım inşallah normal gideriz sonrasında. Aslında bende fazla versem yer sanırım ama şimdilik ağlamadığı için 90la devam ediyorum.
kızlar selam bizim bebek çok huysuz akşamları gece 2ye 3e kadar ağlıyor siz ne yapıyorsunuz bu durum oluyor mu taki edemedim yorgunluk yoğunluk uykusuzluk derken
Sebepsiz yada gazdan çok çok ağlıyorsa son çare saç kurutma makinası sesi benim başımı patlatsada bebişim seviyor o sesi. Ondan önce kolda hafif sallama susmuyorsa gaz çıkarma pozisyonunda evi gezme yine susmuyorsa babasına devredip yavaş hoplatma hareketi yoksa da makina

Kızlar merhaba face grubu acmıssınız sanırım kapalımu nasıl katılabilirim bilen yol gösterirse sevinirim bir haftadır buraya da bakamadım hic face daha kolay olur

Selamlar 2 hafta önce sünnet de yaptırdık oğlumuzu çabuk geçiyor yaptırmayanlara tavsiye ederim
Genel anestezi mi oldu lokal mi yapıldı, bi de hangi şehirdesin canım
Antibiyotikten kaynaklı olabilir canım renk değişimi, arkadaşımın bebeğinde öyle olmuştu
Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Prima premium care 3 numara pek hoşuma gitmedi. Değiştirmek istiyorum ama cesaret de edemiyorum pişik olur diye. Ne alırım onu da bilmiyorum gerçi.
Bende prima kullanıyorum ilk molfix kullanmıştım güzeldi aslında tabi primadaki gibi peteksi doku yok, hemde kalıbı küçük sanki molfixin 1 numarası küçük gelince prima 2 numara aldım o da büyük oldu ve 2 paket prima 1 numara daha kullandık şimdi de 3 e geçeceğim ama değiştirmeye cesaret edemiyorum boyutundan dolayı yine prima sipariş verdim bakalım nasıl çıkacak

Esma22367 @tugbap Ya kizlar donemedm size k bakmayin benmki bugun beni mahvetti emmek istemio artik ugrastm durdum, yardim etmis irmak arkadasimiz esmayala srglll arkadasimiza saolsun, tugbacim kiyamam ya arada gelmeye calisicam ben ama inan aklima gelmio 2 yeri idare etmek zor oluo orda biseye cvb yazarken takip edemiom burayi bolunduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…