Esma sen face aç grup gizli. Açtığın mail adresini bana mesajla gönder eklerim gruba. Ortak hesapları almıyoruz gruba. Grubu açınca da yine alakasız kişiler dolacak.Kizlar facede banada istek gönderebilirsiniz nick Şükran Ahmet. 1 haftadir gruba üye olamadım
Sabret canım beterin beteri var bizimkilerin kalıca gün sürekli artıyo 45 gündür bizdeler ben de bi ay daha kalıcaklar zannediyorum, ne bi ayı Nisan'a kadar dururuz diyolarKızlar kv kp geliyor ve 20 gün kalacaklarbeybi zaten huysuz sütüm az memeler hep dışarda kp le köşe kapmaca mı oynıcaz zaten doğumda kv Bi geldi 1 ay kaldı annem de o var diye kalmadı yanımda 1 ay sonra Bi daha bu sefer hizmette bekler artık etmeSen laf eder bittim ben ya
Bnde yeşil kullandım 1 hafta kızardı hemen öbürüne geçtimCanım 1 ve 2 numaraları peteksi yapıdaydı bu değil o yüzden memnun kalmadım, ama yine aldım bir paket ne yapayım güvenemedim, en azından pişik yapmıyor..
Yeşil bizde de pişik yaptı.Bnde yeşil kullandım 1 hafta kızardı hemen öbürüne geçtim
Huggies kullanan arkadaşım var o memnun ama almaya cesaret edemedimYeşil bizde de pişik yaptı.
Benimde face yok ama bi hesap alıp bende Katılmak istiyorum benide ekleyin olurmu canım.. Nasıl ekleyebilir misinizCanım bir hesap alsan, hiç kimseyi eklemezsin. Sadece gruba girersin? Çünkü ortak hesap kullanınca sıkıntı oluyor dendi grupta, özel durumlar, fotoğraflar paylaşılıyor çünkü.
Tamam canım boş bi vaktimde halledicemCanım bir hesap alsan, hiç kimseyi eklemezsin. Sadece gruba girersin? Çünkü ortak hesap kullanınca sıkıntı oluyor dendi grupta, özel durumlar, fotoğraflar paylaşılıyor çünkü.
Tamam canım bugün halledicem de naısl olcak nasıl üye olunuyoEsmaa face grubuna bekleniyorsun acilen. Hergün seni anıyoruz. Çabuk bir face ać ve gelll
Tamam canımEsmacım eşinin değilde kendine aşt face açıp gelirmisin. Çünkü orda burda oldugu gibi özel durumlarıda konuşuyoruz oyuzden dun itibarıyla eşiyle ortak kullananlar gruptan cıkıp kendilerine ait isimle acıp geldiler. Grup şuan gizli kızlara söylicem grubu acsın 2015 ekim anneleri olarak arat bulursn
Ben de 2 numara premium care kullanıyordum yanlardan çok siziyor diye bu sefer huggies aldım nette yorumları da çok iyiydi benim sizma problemimi çözmedi maalesef ama pisik te yapmadı asla güzel bir bez prima dan biraz daha kalın ben şimdi ikisini karışık kullaniyorumHuggies kullanan arkadaşım var o memnun ama almaya cesaret edemedim
Hemen gruptan öğrenip cevap vereyim sana canım.Benimde face yok ama bi hesap alıp bende Katılmak istiyorum benide ekleyin olurmu canım.. Nasıl ekleyebilir misiniz
Çok kalın değil demi bende alıyı küçük bir paket deniyimBen de 2 numara premium care kullanıyordum yanlardan çok siziyor diye bu sefer huggies aldım nette yorumları da çok iyiydi benim sizma problemimi çözmedi maalesef ama pisik te yapmadı asla güzel bir bez prima dan biraz daha kalın ben şimdi ikisini karışık kullaniyorum
Benimde face yok ama bi hesap alıp bende Katılmak istiyorum benide ekleyin olurmu canım.. Nasıl ekleyebilir misiniz
Tamam canım boş bi vaktimde halledicem
Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Prima premium care 3 numara pek hoşuma gitmedi. Değiştirmek istiyorum ama cesaret de edemiyorum pişik olur diye. Ne alırım onu da bilmiyorum gerçi.
Yok çok kalın degilÇok kalın değil demi bende alıyı küçük bir paket deniyim
Dün bizde yaptırdık canım çok şükür çok hafif huysuzlukla atlattık inşallah sizinde güzel geçmiştirBiz sabah 3 tane aşı birden olduk biri verem biri 5 li karma ötekide zatürre asisi insaf ya ayni anda 3 aşı simdilik iyi gidiyoruz inşallah rahatsızlık yapmaz
52 günlük canımBebeğiniz kaç günlük
Bizim kilo alımı da fazla 12 günde 600 gr almış, 3 ay serberst sonra böyle devam ederse beslenme programı yaparız dedi dr bakalım inşallah normal gideriz sonrasında. Aslında bende fazla versem yer sanırım ama şimdilik ağlamadığı için 90la devam ediyorum.Bende 105 cc veriyorum öncesinde emdiği kadar emiyor ne kadar geliyor hiç bir fikrim yok 2.5-3 saat e 1 veriyorum bende kilo alımı nasıl ilk ay normaldi bizimkinin ama bu ay fazla alacak gibi 15 günde 700 gr almış
Sebepsiz yada gazdan çok çok ağlıyorsa son çare saç kurutma makinası sesi benim başımı patlatsada bebişim seviyor o sesi. Ondan önce kolda hafif sallama susmuyorsa gaz çıkarma pozisyonunda evi gezme yine susmuyorsa babasına devredip yavaş hoplatma hareketi yoksa da makinakızlar selam bizim bebek çok huysuz akşamları gece 2ye 3e kadar ağlıyor siz ne yapıyorsunuz bu durum oluyor mu taki edemedim yorgunluk yoğunluk uykusuzluk derken
Genel anestezi mi oldu lokal mi yapıldı, bi de hangi şehirdesin canımSelamlar 2 hafta önce sünnet de yaptırdık oğlumuzu çabuk geçiyor yaptırmayanlara tavsiye ederim
Antibiyotikten kaynaklı olabilir canım renk değişimi, arkadaşımın bebeğinde öyle olmuştuHanımlar bebegimin büyük tuvaleti yemyeşil.böyle oldu mu sizde hiç neden olmuş olabilir.kv diyor ki kulak ağrısı cekti mi yeşil olurmuş.bizde kulak ağrısı çektik uç dört gündür antibiyotik kullanıyoruz kulagimizdaki hafif kizarikliktan dolayi
Bende prima kullanıyorum ilk molfix kullanmıştım güzeldi aslında tabi primadaki gibi peteksi doku yok, hemde kalıbı küçük sanki molfixin 1 numarası küçük gelince prima 2 numara aldım o da büyük oldu ve 2 paket prima 1 numara daha kullandık şimdi de 3 e geçeceğim ama değiştirmeye cesaret edemiyorum boyutundan dolayı yine prima sipariş verdim bakalım nasıl çıkacakKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Prima premium care 3 numara pek hoşuma gitmedi. Değiştirmek istiyorum ama cesaret de edemiyorum pişik olur diye. Ne alırım onu da bilmiyorum gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?