2015 Ekim Anneleri

Biz sabah 3 tane aşı birden olduk biri verem biri 5 li karma ötekide zatürre asisi insaf ya ayni anda 3 aşı simdilik iyi gidiyoruz inşallah rahatsızlık yapmaz

Kızlar 2. Ay aşısı çok rahatsıZlık veriyor mu bebişlere ?

Biz 2 aşıyı dün olduk, verem aşısınıda bugün olduk. Dünküler çok huysuzluk yaptı ciyak ciyak ağladı akşama kadar ama bugün yapılan verem aşısında sıkıntı olmadı şimdi uyuyor. Ateşte olmadı çok şükür. Cumartesi akşamıda banyo yapabilir dedi dr.
Bizde durumlar böyle sizde nasıl?

Dönem dönem oluyor öyle canım döner normale

Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Prima premium care 3 numara pek hoşuma gitmedi. Değiştirmek istiyorum ama cesaret de edemiyorum pişik olur diye. Ne alırım onu da bilmiyorum gerçi.

Merhaba arkadaşlar Ben bir Kasım annesiyim bebeğim daha 12 günlük sizlere bir sorum olacak bebeğinizin 40çıktığında nasıl değişiklikler oldu özellikle gece uykusunda yazar mısınız?

Merhaba arkadaşlar Ben bir Kasım annesiyim bebeğim daha 12 günlük sizlere bir sorum olacak bebeğinizin 40çıktığında nasıl değişiklikler oldu özellikle gece uykusunda yazar mısınız?
Canım Allah bağışlasın. Bizim emmeler düzeldi önceden yarım saatte bir emiyordu, şimdi gündüz 2 saatte bir, gece 4 saati bulduğu oluyor. Gece uyku süresi biraz arttı ama yine diğer etmenlere göre değişiyor. Gazı varsa, başka bir odada uyutup yatağına götürdüğümde saat başı uyanıyor. Odada uyutursam gazda yoksa 4 saat uyuyor. :)

Amin canım cümlemizinkini ay sevindim bunları duyduğuma şimdi bir günü bir gününü tutmuyor bir iki gün gece düzenliyor iki saate bir ben uyandırıyorum şimdi uyumuyor yada 1 saatte kalkıyor 40 ı na umut bağladım artık bekliyorum sabırla

Valla uyku konusunda bir şey diyemem biz de hep ayniydi ama bgn ablamla 40 i çıkınca daha hızlı büyüdüğünü konuştuk. Gerçekten 40 ından sonra büyüme daha hızlı oluyor

Ayy canım okuyunca yazdıklarını ne kadar tanıdık geldi öncelikle Allah yardımcın olsun. Kv doğumdan bir buçuk ay önce geldi kuruldu eve doğum zamanı yaklaşınca gidecekti annem gelecekti yanıma gitmedi annem doğumdan 6 gün önce gelip doğumdan sonra 8. Gün o var diye gitti annem mutfağa falan girdiğinde her şeye o öyle mi yapılır bu böyle yapılacak diye karışıyordu her şeyine ve surat asıyordu. İkisi biraradayken sinir harbi yaşadım anneme laf sokup duruyordu. Annem gitti 3 gün sonra da o çekip gitti. Tabi 4 hafta sonra bu kez özledik diye kp le geldi Allahtan kısa durdular yoksa 2+1 evde köşe kapmaca yaşadık süt sağacağım makine sesine kızım uyanıyor diye boş yer bulmaya çalış kız uyanınca git odada emzir derken baya zorlandım. İnş o kadar kalmadan giderler. Eşler de hiç anlamıyor ki daha hayatımıza adapte olamamışız yemek saatlerimizin bile düzeni yok bunlara hizmet edeceğim diye kendimizi hırpalıyoruz

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Benim gördüğüm tek fark arada sırada gece uykularımızın kaçması ve neredeyse öğlene kadar bizi ayağa dikmesi oldu. Yine çoğu zaman iyi uyuyor ama bazen de hiç uyumuyor

Canım 1 ve 2 numaraları peteksi yapıdaydı bu değil o yüzden memnun kalmadım, ama yine aldım bir paket ne yapayım güvenemedim, en azından pişik yapmıyor..
Benim marketten aldıklarım 1 ve 2 yle aynıydı ama unnado dan aldıklarım farklı ve bende sevmedim böyle olunca bu paraya almanında anlamı olmuyor

eşimin facesi var ordan konuşabilirm de nerden bulucam
Esmacım eşinin değilde kendine aşt face açıp gelirmisin. Çünkü orda burda oldugu gibi özel durumlarıda konuşuyoruz oyuzden dun itibarıyla eşiyle ortak kullananlar gruptan cıkıp kendilerine ait isimle acıp geldiler. Grup şuan gizli kızlara söylicem grubu acsın 2015 ekim anneleri olarak arat bulursn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…