Biz sabah 3 tane aşı birden olduk biri verem biri 5 li karma ötekide zatürre asisi insaf ya ayni anda 3 aşı simdilik iyi gidiyoruz inşallah rahatsızlık yapmaz
Kızlar 2. Ay aşısı çok rahatsıZlık veriyor mu bebişlere ?
Dönem dönem oluyor öyle canım döner normaleCanım erken konuşmuşum galiba şu an öğlen 3 ten beri 20 şer dakika uyudu artık uykusuzluktan bayılır dediğim zamanlarda bile uyanık kalıp bizi şaşırttı....
Normalde önce meme sonra mama veriyorum 2 saatten fazla uyuyordu ama bugün neredeyse hiç uyumadı
Canım bir hesap alsan, hiç kimseyi eklemezsin. Sadece gruba girersin? Çünkü ortak hesap kullanınca sıkıntı oluyor dendi grupta, özel durumlar, fotoğraflar paylaşılıyor çünkü.eşimin facesi var ordan konuşabilirm de nerden bulucam
Canım Allah bağışlasın. Bizim emmeler düzeldi önceden yarım saatte bir emiyordu, şimdi gündüz 2 saatte bir, gece 4 saati bulduğu oluyor. Gece uyku süresi biraz arttı ama yine diğer etmenlere göre değişiyor. Gazı varsa, başka bir odada uyutup yatağına götürdüğümde saat başı uyanıyor. Odada uyutursam gazda yoksa 4 saat uyuyor. :)Merhaba arkadaşlarBen bir Kasım annesiyim bebeğim daha 12 günlük sizlere bir sorum olacak bebeğinizin 40çıktığında nasıl değişiklikler oldu özellikle gece uykusunda yazar mısınız?
Amin canım cümlemizinkiniCanım Allah bağışlasın. Bizim emmeler düzeldi önceden yarım saatte bir emiyordu, şimdi gündüz 2 saatte bir, gece 4 saati bulduğu oluyor. Gece uyku süresi biraz arttı ama yine diğer etmenlere göre değişiyor. Gazı varsa, başka bir odada uyutup yatağına götürdüğümde saat başı uyanıyor. Odada uyutursam gazda yoksa 4 saat uyuyor. :)
Bende 2 paket aldım neden hoşuna gitmediki cnmKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Prima premium care 3 numara pek hoşuma gitmedi. Değiştirmek istiyorum ama cesaret de edemiyorum pişik olur diye. Ne alırım onu da bilmiyorum gerçi.
Valla uyku konusunda bir şey diyemem biz de hep ayniydi ama bgn ablamla 40 i çıkınca daha hızlı büyüdüğünü konuştuk. Gerçekten 40 ından sonra büyüme daha hızlı oluyorMerhaba arkadaşlarBen bir Kasım annesiyim bebeğim daha 12 günlük sizlere bir sorum olacak bebeğinizin 40çıktığında nasıl değişiklikler oldu özellikle gece uykusunda yazar mısınız?
Bende 2 paket aldım neden hoşuna gitmediki cnm
Kızlar kv kp geliyor ve 20 gün kalacaklarbeybi zaten huysuz sütüm az memeler hep dışarda kp le köşe kapmaca mı oynıcaz zaten doğumda kv Bi geldi 1 ay kaldı annem de o var diye kalmadı yanımda 1 ay sonra Bi daha bu sefer hizmette bekler artık etmeSen laf eder bittim ben ya
Merhaba arkadaşlarBen bir Kasım annesiyim bebeğim daha 12 günlük sizlere bir sorum olacak bebeğinizin 40çıktığında nasıl değişiklikler oldu özellikle gece uykusunda yazar mısınız?
Ben bekledim 8.ayda hamile kaldım. Zorlanmadım.kilolarimida birden vercem artikValla ben eşime dedim zayıflamafan bana asla 2. Çocuk deme dedim tamam tamam sakin ol diyo dalga geçio benle zaten sezeryan da beklemek gerekiyormuş 2. Çock için o zamana kadr veririm hralde
Benim marketten aldıklarım 1 ve 2 yle aynıydı ama unnado dan aldıklarım farklı ve bende sevmedim böyle olunca bu paraya almanında anlamı olmuyorCanım 1 ve 2 numaraları peteksi yapıdaydı bu değil o yüzden memnun kalmadım, ama yine aldım bir paket ne yapayım güvenemedim, en azından pişik yapmıyor..
eşimin facesi var ordan konuşabilirm de nerden bulucam
Esmacım eşinin değilde kendine aşt face açıp gelirmisin. Çünkü orda burda oldugu gibi özel durumlarıda konuşuyoruz oyuzden dun itibarıyla eşiyle ortak kullananlar gruptan cıkıp kendilerine ait isimle acıp geldiler. Grup şuan gizli kızlara söylicem grubu acsın 2015 ekim anneleri olarak arat bulursneşimin facesi var ordan konuşabilirm de nerden bulucam
Canım benim marketten aldığım 3 numara da farklı, peteksi değil.Benim marketten aldıklarım 1 ve 2 yle aynıydı ama unnado dan aldıklarım farklı ve bende sevmedim böyle olunca bu paraya almanında anlamı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?