• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tüp bebek sürecinde ilişki olduğu zaman denemeye devam ediyor musunuz yoksa korunuyor musunuz?
Transfer öncesi mi sonrasi mi burasi önemli? Opu dan 1 2 gün öncesi yasak başlıyor. Transferin ilk zamanları yasak sonrası serbest diyorlar ama riske atmamak için biz kendimiz yasak koyduğumuz için korunmaya gerek kalmıyor 🤭🤭🤭

Bugün adetimin 2. Günüydü. Doktor bana bıraktı ister havuz oluşturalım istersen direk bu ay başlayalım dedi. 18 martta ilk kontrol yapacak büyüme varsa devam olacak inşallah.
Durumun varsa dene derim. Birde yumurta kalitesini artırmak için sağlıklı beslenmek, uyku duzeni, stres azaltmak hatta stres yapmamak çok önemli. Yada bakarsın ilaçlarla mevcut yumurtaların olgunlaşmış altın yumurta oluşmuş 🐣 sen stres yapma, dua et rabbim istediğini verir 🤲🤲🤲

Durumun varsa dene derim. Birde yumurta kalitesini artırmak için sağlıklı beslenmek, uyku duzeni, stres azaltmak hatta stres yapmamak çok önemli. Yada bakarsın ilaçlarla mevcut yumurtaların olgunlaşmış altın yumurta oluşmuş 🐣 sen stres yapma, dua et rabbim istediğini verir 🤲🤲🤲
Çok teşekkür ederim. Hepimize versin. Bu platforma giren herkes anne olsun, sağlıklı bebekleri olsun inşallah. Benim de hem 2 adet hemde küçük olması biraz tedirgin ediyor açıkçası ama Allah büyük o ol der olur 🙏

Vücudum yumurta seçmiş bu ayki ve büyütmüş 😅 doğum kontrol verdi bi dahaki reglide İnşallah
Ya ne kadar hızlı 🥺, doğum kontrol hapıyla bir sıkıntı olmaz İnşallah bende öyle gittim hep, hem âdet gününüzde belli oluyor tam zamanında 🩶 zaman çok hızlı geçiyor bir dahakine bir aksilik olmadan Allah nasip etsin

Çok teşekkür ederim. Hepimize versin. Bu platforma giren herkes anne olsun, sağlıklı bebekleri olsun inşallah. Benim de hem 2 adet hemde küçük olması biraz tedirgin ediyor açıkçası ama Allah büyük o ol der olur 🙏
Amin canım cümlemize inşallah rabbim kimseye kötü sonuçlar göstermesin hepimizin yüzü gülsün inşallah 🤲🤲🤲 2 3 taneye takilma sağlıklı olsun, altin yumurta olsun, senin olsun 🥰🥰🥰

Selam Kızlar
Bugün doktorumla karar verdik tüp bebeğe başladık. Üç aydır sadece solda iki yumurta vardı sağda hiç yoktu. Yaş 40 olunca vakit kaybetmeyelim dedik. 2 yumurta çok küçük 5-6 mm felan. Tecrübesi olanlar bu konuda bilgi verebilir mi ? 5. Gün bakacak eğer büyüme varsa devam ederiz yoksa bırakırız dedi. Gonal f verdi bugünden başladım kullanmaya. Eğer yeteri büyüklüğe gelirse hemen bayram öncesi transfer olcak. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin. 🙏
Aleyküm selam Rabbim inşallah yüzünüze baksın dilerim sağlıklı kaliteli yumurtalarınız toplanır kaliteli embriyoların olur inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Bir de şunu sorcam iki farklı iğne verdi. Bu iğnelerin ikisinin aynı yere yada biri sağ biri sol tarafa vurmak farkeder mi ?
iki aynı marka mı yoksa birisi yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye verilen iğnemi onu adetin 7. Günü başlıyorsun sabah aynı saatte diğeri akşam aynı saatte olacak şekilde hep aynı yere vurma morarma ağrı olabilir sağ sol olarak değiştir ben birgün sağ birgün sola vuruyordum şifa olsun inşallah 🤲🤗💕

Evet muayene vardı işte reglimin 2. Günüydü bugün . Vücudum yumurta seçmiş ve büyütmüş bile. Bu ay doğum kontrol kullanacağım bi sonraki adetle başlayacağız.
Şans işte geç olsun güç olmasın inşallah demek ki o tarihte olması gerekiyor Rabbim herşeyin iyisini bilir yeter ki sonunda mucizene kavuşmak dileğiyle inşallah 🤲🥰

Nasipse pozitifi gördüğümde burada bilgileri gireceğim 🤩
Şimdi merak ettim Hamilelik+ ve Happy mom uygulamasında şu an neler olduğunu yazıyor
Mesela şu an yerleşmede olduğu vesaire
ben bir kaç tane uygulama indirdim, en çok beğendiğim preglife oldu, ama almanca. Türkçe seçeneği var mı bilmiyorum

Transfer öncesi mi sonrasi mi burasi önemli? Opu dan 1 2 gün öncesi yasak başlıyor. Transferin ilk zamanları yasak sonrası serbest diyorlar ama riske atmamak için biz kendimiz yasak koyduğumuz için korunmaya gerek kalmıyor 🤭🤭🤭
Yok öncesi diyor korunmaya gerek var mı dedim gerek yok serbest sal gitsin 🫣🤭 belki nasip olur kim bilir 🤲

Back
X